1999 lämnar kåren in ritningarna till byggnadskontoret på ett skjulet utanför scoutlokalen. Kåren arrangerar DM i femkamp. Kåren har ett läger för klass.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
HISTORIA så hängde vi med trots ekonomiska problem och rekryteringsproblem, vi verkade efter en fyraårsplan med slutmål EM i frankrike. Men.
Advertisements

MIP PROCESS I SKOLORNA. F ÖRSTA MÖTET MED MIP  Samordnande samt skolans examinator håller ett första informationstillfälle för skolorna  Tillvägagångssätt.
VI SKA GÖRA DET BÄSTA LUCIATÅGET NÅGONSIN!
Bildspel om konstnären
Bidrag till universiteten direkt eller via externa finansiärer? Utvecklingen i Sverige och i vissa andra europeiska länder Carl Jacobsson Analysenheten,
POSITIVT ATT GÅ PÅ HELENEHOLM Mål: •Eleverna skall med bild och text gestalta det positiva med att vara elev på Heleneholms gymnasiet. •Gör en utställning.
Är världen på rätt spår? Situationen idag: Enligt EFA Global Monitoring Report 2002 Presentation vid mötet En jämställd skola för alla? Sida, 4 april 2003.
X-mas algebra Är du redo? Klicka!!.
Här ser ni några sidor som hjälper er att lösa uppgifterna:
Aina Svensson, SLU-bibliotekenSVEP-Workshop, Göteborg, 4 mars 2004 EPrints som plattform för e-publicering Erfarenheter från SLU- biblioteken.
Föräldramöte F-05.
Grekland bestod av flera små riken/stater
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
SKOP Elever - Västra skolan, alla årskurser 1 Rapport till Vara kommun om Elevundersökning 2010 SKOP:s arkivnummer: S19APR10 Elever - Västra skolan, alla.
Syfte och mål En självklar förening för chefer och ledare inom vård och omsorg Utveckla och stödja medlemmarna i deras ledarprofession.
SYV Studie- och yrkesvägledning
Nordiska Kaminer & Byggnadsvård Renovering av vedspis
Biblioteksbussar med avtal. Vår verksamhet i korthet •Två stora fordon •Servar landsbygden och vissa stadsdelar i Uppsala kommun •Vi besöker enskilda.
Bo Dahlbom 1 •Professor vid IT-universitetet i Göteborg •Forskningschef på Interactive Institute •Ordförande i Rådet för mobila tjänster •Makten över framtiden,
EKONOMI -Bidrag kommunen - Fonder -Näringslivet i Oxelösund -Eget arbete.
VÄLKOMNA!.
Pilotskolan Strömslund •Vi vill få ett ökat föräldraengagemang! –Genom att ge en beskrivning av styrelsens arbete samt klassombudens roll –För att få ett.
Kristi Kärlek Kyrkan i Asbest Torgny Veibäck Göran Holmberg
Fastighetsboxar. 2 Är du för eller emot att man slutar dela ut posten vid varje dörr från år 2011 och istället delar ut posten i fastighetsboxar som fastighetsägaren.
Hållbarhetskoordinator IKEA Jönköping ..
El descubrimiento de América (Upptäckten av Amerika)
Generationstävling Antingen en junior och en 20 år äldre eller enligt SoT med hcpregler Greensome 18 hål Flest genomförda tävlingsronder Anm avg.
EKH40år Skolbygget påbörjades hösten 1966 och var helt klar till skolstarten 1967.
Gamla Påvelundsskolan - Åk F-3 - Göteborgs Stad
Vättleskolan - Åk Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar.
Bergsgårdsskolan - Åk Göteborgs Stad
Välkomna till Hedlundarådet! Presentation Syftet med Hedlundarådet, förväntningar och ansvar Utvecklingsarbete på Hedlundaskolan Frågor från klasserna.
TEMO AB Gun Pettersson Peter Blid T Hushållens bild av Dalarna Telefonundersökning till allmänheten.
Ungdomsdialog Alfta 12 maj. LUPP 2010 Vad är LUPP? Hur ska vi få länets högsta svarsfrekvens? Vad gör elevråden? Information från respektive elevråd U-råd.
Studie- och yrkesvägledare
KURSUTVECKLING TILLVÄXTFONDER –
1953 invaldes Gurli Svensson in i distriktsstyrelsen i Hälsingkrona.
Barnkonventionens födelsedag 20 november
Påarps Scoutkår – 70 år En historielektion i kårhistoria.
Attitydundersökning – Myrorna 2010
1 Elevenkäten Elevenkäten Föräldraträff 2010 Järna 30/
Magnus Nordin.
Stefan Johansson Är det åldern som är problemet?
Grundskoleförordningen
1989 väljer man kårens första internationellt ombud, det blir Magnus Bengtsson. Tre seniorscouter åker på en reseledarkurs i Norrtälje. I februari spärrar.
VÄLKOMNA Huvudtränare Peter Håkansson Tränare Joakim ”Jojje” Nilsson
Min Stockholmresa ..
Arrangörerna värnar om miljön Offensiv orientering Vägval till glädje och framgång Oktober 2012.
Cactus User Group Cactus User Group 2004 Välkomna! Stefan Franzén.
Uppföljningsbesök Uppföljningsbesöken Besöken har givit Delegationen för IT i skolan värdefull information om hur satsningen genomförs.
Ett svenskt nätverk för arbete med
Militär femkamp VeckaDatumAktivitet Träningsläger Revingehed Träningsläger Karlsborg Träningsläger Karlsborg
§ 1Mötet öppnas. § 2Fastställande av röstlängd för mötet.
Swedish Welcome Christian Åberg Umeå
Västerås, juni 2001 Huddinge, Karlstad, Mora, Sigtuna, Söderhamn, Uppsala, Västerås och Östhammar Arbete i blandade basgrupper med tio deltagare i varje.
Hur vi arbetar med ekologisk mat i Göteborg Stad Centrum
stenåldern, bronsåldern och järnåldern
I-Klasshäfte Grankulla Scoutkår rf. Namn: _______________________________ Har blivit dubbad till II-klass scout på _____________________________________.
Senast 10 februari. Regiondalarnas hemsida, klicka på Elevantagningen.
Portugal 2017 (Troligtvis resa den 25/7-8/8 2017)
Sommaren
Sommaren 2017.
Nu startar vårens obligatoriska säljinsats! Lycka till önskar Råå IF!
Fredagsmys Vecka 47.
V 2, 2017: Veckobrev för förskoleklass A
Det här händer under vecka 50 Bra datum att ha koll på:
Välkommen till det här mötet med vår lokala ombudsgrupp!
Renovering av avloppsledning Kommande:
Årshjul scoutkåren xxx
Höstmöte Vision Västerås stad 15 November 2018
Presentationens avskrift:

1999 lämnar kåren in ritningarna till byggnadskontoret på ett skjulet utanför scoutlokalen. Kåren arrangerar DM i femkamp. Kåren har ett läger för klass 6R ifrån Påarps Skola på Boserup. 1 st. deltager på seniorscout/rover-lägret Future Venture på Lysestrand. Tre seniorscouter från Påarp, en från Fram-Drottninghög, fyra ledare från Påarp, en från Ausås och två ledarbarn från Påarp åker till Skottland för att deltaga på Auchengillian Jamboree. Welcome!

2000 bildar man en arkivgrupp. Vecka 8 åker 2 st. till Mullfjällstugan tillsammans med Jonstorps Scoutkår. Kåren deltager i städprojektet ”Ren Stad” för första gången. Kåren inhandlar 2 kanotvagnar. På Grankulla river man den gamla vedspisen och flyttar upp den öppna spisen från seniorscoutrummet istället. Fyra stycken deltager på Eko 2000 i Sjörröd på Österlen. 2 st. åker på Expedition Afrika. Målet med resan var att deltaga på den 4th Africa Scouts Jamboree i Nairobi, Kenya. Petra Håkansson väljs till ny ordförande efter Christina Norén.

I januari 2002 bygger man ett skepp med ljus i till kulturarrangemanget Midvinterljus utanför biblioteket. 13 deltagare gör en cykelutflykt till Ven. Kåren arrangerar ett läger för en skolklass med sju barn och fem assistenter. Ett samarbete med Bårslövs Scoutkår diskuteras. 11 st. åker till Portugal för att deltaga på Corpo Nacional De Escutas förbundsläger Acanac 2002 vid Constância - Santa Margarida. Medlemsregistret finns nu på internet.

2001 köps en åkgräsklippare och en container till kanoterna in 2001 köps en åkgräsklippare och en container till kanoterna in. Kåren beslutar att skänka NVS Scoutmuseiföreningen 500 kr detta skall fortgå så länge kåren existerar. Man införskaffar ett lotteristånd. 1 st. åker Sarpen från Råå till Fredrikstad i Norge. 29 st. deltager på Scout 2001 i Rinkaby. Påarps småskola (scoutlokalen) fyller 100 år. Man arrangerar en utställning med hjälp av Hembygdsföreningen. På distriktsstämman i Örkelljunga beslutar man att avveckla Boserup. Påarps Scoutkår röstade dock emot detta beslut.

Här kommer Pippi Långstrump tjolla hoppsan sa! 2003 års Thinkingday firades med en hattfest. På Grankulla hade mössen varit framme och man beslutade att sätta musfällor. Kåren deltager på pingstlägret och vinner det stora vandringspriset - den stora Kullayxan. 20 stycken på distriktets sommarläger, Vilda Västern. På oktober mötet diskuterar man STÄDNINGEN! NU-dagen arrangeras i Påarp där kåren deltager med ett bildspel på skolan och öppet hus på scoutlokalen. Här kommer Pippi Långstrump tjolla hoppsan sa!