ltu.se/karriar  Kickstart HT-11 & VT-12 (Henrik Bunge, Dogge Doggelito, Simon Laiti, Ida Hult) ”Ettning” “Blev mycket inspirerad och han fick mig att.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
HÄR BOR JAG Skogstrollen vt 2013
Advertisements

Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Svenska som andraspråk
Patientenkät sommaren -13
Kamratstödjar konferens 5/ Dagen startade för kamratstödjarna när de anlände till Munkedals folkets hus. Kamratstödjarna blev incheckade och fick.
KKME – Livsfrågor Oktober 2007
”Tidigare har läraren skrivit hur det har gått för mig i skolan som mamma och pappa fick läsa hemma. På utvecklingssamtalet har mest de vuxna pratat och.
Relativa pronomen & adverb
VÄRDEGRUNDSARBETE Åmålsgården, Åmåls Kommun
Gå till första sidan Med användarna i fokus Användarundersökning som utgångspunkt för vidareutveckling av sökguide Borås Blekinge Tekniska Högskola.
1) Ni har kommit överens om att barnet ska ta bort sin tallrik från bordet efter måltider. Det går bra ibland och ibland inte. Den här gången går ditt.
Heter det ”BLI” eller ”vara”?
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Jenny Nyström.
Det va en gång en katt och hund del 1
Sagan om björnen.
Ödehuset Det var en gång en flicka som hette Lisa. Hon
Om jag hade möjlighet att fånga regnbågen hade jag gjort det för din skull och delat dens skönhet med dig.  
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
Trollet Handlar om ett troll.. Det var en julafton som Maja fick ett litet låtsas troll, den blev hon glad för. Trollet som hon fick såg ut så här: Mörkt.
Luncha & lär! Indirekt tal ii.
Luncha och lär! Tempussystemet.
Tunneln Av: lovisa ♥. Val av plats  Jag valde vägen mellan gallerian och synsam. Först tänkte jag välja utanför bibblan men jag visste jag inte vad jag.
” kommer att, Tänker eller ska”?
Anne Frank Historia.
BO OCH LEVA. Jag ska resa ett halvår och tänkte slå två flugor i en smäll – min kompis behöver en lägenhet och jag slipper betala hyra, så jag hyr ut.
Elizabeth Odalen Bjord
Allmän kursutvärdering Introduktionskurs HT 2007 Introduktionskurs VT 2008 Funktionell cellbiologi HT 2007 Funktionell histologi VT 2008 Fysiologi.
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Att skriva efter en litteraturdiskussion
BO OCH LEVA INTRODUKTION AV KAPITLET Hur undvika vräkning Samboregler
Cecilia Lundberg Projektkoordinator HHÅA, MEN tidigare assistent i miljöbiologi.
VÄRDEGRUNDSARBETE Åmålsgården, Åmåls Kommun
Fakta om andravärdskriget
Det var en gång en man som  inte var nöjd med sitt redskap.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Röd zon Grön zon Grön zon Röd zon.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
Pengar 1 Jacob Freij, Mogärdeskolan 4-9, Vetlanda –
Luncha & lär! Tänka, tycka eller tro?.
SIM TEAM.
Hur joner och jonföreningar bildas
Vandring i Allhelgonatid Den 9 oktober 2012 åkte vi till Kungsmarkskyrkan för att gå på vandring i Allhelgonatid. Vi fick gå igenom tre olika rum där vi.
Av: Ninni Byrestam. Eleverna (faddrarna) i klass 3A fick ett uppdrag… Välj en bok som du tror att ditt fadderbarn tycker om. Öva på att läsa boken med.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Den magiska dörren.
Kära vänner, Detta är mitt sista . Ni undrar säkert varför, men jag har tagit ett stort beslut. Fr.o.m. månadsskiftet så tar jag ett sabbatsår.
Ingrid Lindberg, Elin Carlson och Stefan Frisk Medicinkliniken Eksjö
Lärande i arbetslivet. kombinerar ett individuellt och ett organisatoriskt perspektiv syftar till att utveckla en individuell förmåga att ta kontroll.
Etik & moral Etik = beskriver vilka riktlinjer vi ska välja för hur vi ska handla, val vi ställs inför. När man funderar över skillnader i vad som anses.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Undvik intervjumissarna
Slutprojekt II Slöjd i relation till hållbar utveckling Projekt : Tillverka en cirkelsåg.
Det va en gång en katt och hund del 1
Caroline Hansson, Pilbäckskolan
Sammanställning av enkätsvar ang
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Vår Framtid sitter just nu på skolbänken Vad skall jag bli när jag blir stor Tänk om vi kan vara med och inspirera och påverka den ?!
Vad tycker du? När man diskuterar berättar man vad man tycker om något. När jag tycker något har jag en åsikt. Ett finare ord för att säga något är att.
BESÖKET PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN VI HAR VARIT PÅ STUDIEBESÖK PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN. ÅTERVINNINGSCENTRALEN ÄR EN SOPTIPP DÄR MAN KAN SLÄNGA SKRÄP SOM.
Sophie Eklund Automatiserade röstsamtal till Telias fiberkunder /Relation/Identifier 0.1 Draft.
STUDENTREKRYTERING.
BEANS NÖJD KUND INDEX 2015 Resultat från webbenkät.
Delprov 3 Delmoment a Av: Rebecca Hansén VT15. Innehåll  Utmaning 1 – Prototyper i designprocessen - Prototyper i designprocessen - Prototyper i designdialog.
Utvärdering av workshop - Future Living Vilken grupp tillhörde du? NamnAntal% Byggteknik & Affärsmodeller för framtida bostäder 637,5 Energi och flödeseffektivitet.
Bild 1 EXAMENSARBETET KANSKE STARTEN PÅ DIN NYA KARRIÄR…
ATT TÄNKA PÅ NÄR DU REPRESENTERAR VÅR BRANSCH Studiebesök för årskurs 6-9.
Presentationens avskrift:

ltu.se/karriar  Kickstart HT-11 & VT-12 (Henrik Bunge, Dogge Doggelito, Simon Laiti, Ida Hult) ”Ettning” “Blev mycket inspirerad och han fick mig att tänka igenom vad det är som jag verkligen vill i livet!” “Jag blev inspirerad att göra saker i livet och att fortsätta med det jag gör även om det känns tungt.” “Helheten. Bli inspirerad av intressanta personer, och dessutom mysigt med frukost och möjlighet att få ställa frågor. Kändes avslappnat.” “Man lämnade föreläsningen med en mer positiv inställning än när man kom dit.” “Kombinationen mellan inspiration och lunch. Simon hade min fulla uppmärksamhet under hela föreläsningen. Jätte bra anordnat!”

ltu.se/karriar  Mat & Prat –en mötesplats för studenter, forskare och representanter från näringslivet LNAB+ Seende rullstolen Northland Resources+ Jämställdhet på arbetsmarknaden Smurfit Kappa+ Bio-nano teknik (Trafikverket) +iRoad ”Ettning”

ltu.se/karriar  Alumner berättar ”Vette-katten” –utexaminerade studenter berättar om sin resa efter LTU Maskinteknik, Datateknik, Arbetsterapeuter, Rymdteknik mfl. Ekonomer, Teknisk fysik mfl. ”Ettning”

ltu.se/karriar  Kompassen –Idag är allting möjligt och som student är du överröst av olika alternativ och val som ska göras. Hur navigerar du i detta utbud? ”Ettning” “Jag väntade mig en vägledning men nu vet jag exakt vad jag vill bli och jag ska bli det! Tack så oerhört mycket! ” Jag vet mer nu om mig själv och tankar om framtiden än jag visste innan. Det var målet!” ” Jag har äntligen bestämt mig vart jag ska, vad jag vill göra och inte göra som andra tycker. Positivt att det varit ett sånt blandat folk i gruppen.” ”…man får utveckla sitt tänk, både om sig själv, andra och framtidsmöjligheter” ” Gruppens uppbyggnad var jättebra med flera olika studieval och livssituationer. Man fick utbyte av gruppsamtalen.” ” Gruppen gör att jag känner mig mindre ensam om all osäkerhet inför karriärval, ger energi, skapar kontaktmöjligheter.”