Utvecklingskraft för svensk livsmedelsindustri!
" Det är krävande kurser och utbildningar men de ger mycket kunskap." Håkan Nilsson, Lithells AB deltagare i HACCP-kursen
”Meny har många bra och lätt tillgängliga kurser. Man kan själv välja när man har tid att läsa eftersom det är jag själv som till stor del styr. ” Anja Wessman AB Stockmos Fruktindustrier deltagare i kursen Produktutvecklingsmetodik
”Cirkeln gav mycket ny kunskap om allergi och överkänslighet och många pedagogiska tips och idéer…. … och jag fick lära känna nya trevliga människor, som kan fungera som ett nätverk i allergifrågor.” Khirim Fager, Norrmejerier, Deltagare i cirkeln Egen allergiutbildare på företaget
”Jag får feedback och kan brainstorma med människor som kan annat än jag själv. Det är guld värt!” Bo Albjär, VD Gårdschips Deltagare i cirkeln Produktutveckling
”Man får ett bollplank utanför koncernen. En person som man kan diskutera allt med och det stannar mellan oss två.” Rüdiger Schildfat, Selleberga Bageri, Deltagare i mentorskapsprogrammet
”Man får prata i lugn och ro utan att någon avbryter. Man får prata utveckling och det ger inspiration. ” Eva Olsson, Mjukt och Gott Deltagare i mentorskapsprogrammet
”Innan större beslut kan fattas behöver man fakta. En livsmedelsagronomstuderande sammanfattade aktuella forskningsresultat åt oss. Det fungerar som ett bra underlag för framtida beslut.” Ulf Lindvall, VD Lindvalls Kaffe AB SiS-projekt 5 veckor
”Det finns inte alltid tid och resurser för den utveckling av produkter som vi önskar göra. Samarbetet med studenter ger oss tillgång till kunskaper och tekniker som vi inte själva har och ger oss en skjuts framåt.” Patrik Andersson, VD Siljans Chark AB, SiS-projekt 20 veckor