Min födelsedag. På min födelsedag var jag hemma hos pappa

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Berättande texter Kännetecken för berättande texter –
Advertisements

4a Lussar för pensionärer, i Stortorp och i Medborgarplatsen
Anne Frank Historia.
Mio min strumpa av Josef och Elin. Det var en gång en kille som hette Mio. Han hade en pappa som hade ett slott. Hans lillebror var fångad av den mäktiga.
Författare Josefin Berntsson År 2013
Sagan om Piffy.
Partikelverb hälsa på eller hälsa på?
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Karlsson på taket av Kristine och Simon.
Satsdelar.
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Svenska som andraspråk
Pronomen.
Släktskapsregeln för 6a
Två år sen jag gjorde ett bildspel. Förra julen var jag i en process, då jag fick besked att jag inte skulle få ta över vandrarhemmet, vilket gjorde att.
ÄVENTYR MED HÄSTARNA Utflykten Martin och Filippa var ute och red. De red i skogen och tillslut kom de fram till en jättebrant backe. De bestämde sig.
På lång fredagen lekte jag med Tilda vi möblerade om i Tildas rum sedan kollade vi på tv och sen lekte vi ute.
Solros fyller 1 år. Här kommer Putte. Idag är det kalas, kalas, kalas!
MITT PÅSKLOV 2012 JESPER ALLANSSON. Påskafton 7 april Mormor och morfar åkte hem till Karlstad dom hade varit här nåra dagar. När dom hade åkt hem cyklade.
Fredag 13 juli 2007 Jag önskar att få ut mera av livet Jag har tagit ett beslut !
MITT HUS Välkommen hem till mig! Klicka på fönster eller dörrar så får du se hur jag har det! Vill du veta lite om hur jag gjort presentationen kan du.
Det va en gång en katt och hund del 1
Sagan om björnen.
BILDSPEL OM FORNTIDEN! Vi i klass 3a har jobbat med forntiden under vårterminen Vi har arbetat med : STENÅLDERN: vapen, pinnbröd över öppen eld.
Ödehuset Det var en gång en flicka som hette Lisa. Hon
Minna Hedberg Hjort och Melwin Eklund
Projekt pinnar.
Trollet Handlar om ett troll.. Det var en julafton som Maja fick ett litet låtsas troll, den blev hon glad för. Trollet som hon fick såg ut så här: Mörkt.
Det var en gång en igelkott.
Idag var jag och min familj förutom min pappa badade i Oasen i Kungälv. Och när vi kom dit då var mina kusiner också där och de heter Evin och Dilan och.
Pronomen Tryck på F5 på tangentbordet för att börja.
Mitt påsklov Mitt påsk lov. På mitt påsk lov så har min morbror bjudit några i släkten till en brasa och han hade samlat in massa skräp och träd och sånt.
Den magiska tråden. Jag har gjort en höst halsduk. Den skulle vara varannan varm färg och varannan kall färg. Jag har bytt färg flera gånger.
Dom, de eller dem? Förklaring.
Träslöjd! Ht /11.
Vintern kall och grå Sitter och fryser så, så Djuren sover då
DAGENS DIKT I dag är det måndag och det är mulet - men inte så kallt.
Gumbalde GK 2 april 2010 Mentometer 15 deltagare varav 10 från arbetsgruppen.
Semester i Kläppen Vi och tre andra familjer åkte till Kläppen på semester. Här sitter jag och Anton i sittliften. Vi ska till baksidan av Kläppen. För.
Lär av detta ……. VARNING FARA Kör försiktigt !.
Den oroliga chefen kollar på klockan, Hans bästa arbetare är sen, Och snart börjar ett viktigt möte. Chefen bestämmer sig för att ringa hem till honom.
Fina kojan Av Helena Bross Axel och Omar hittar bräder som någon slängt. Axel säger att de ska bygga en koja. Kojan blir jätte bra. Det finns en arg tant.
Av Murwet och Sandra. Det var en gång en planet som hette Mars. Han hittade flera planeter.
Marcus berättar lite om sig själv
Det va en gong två barn som heter Rullen och bullen dom bodde oss sin farmor bredvid mörka skogen.
Måndag den 17 november 2014 Olle Hellzén. Dagarna blir kortare och det blir kallare. Det blir slaskigt och det är inte kul.
Tryck på F5 för att börja. ”Klicka” sedan för att fortsätta.
Vinter Eskil Söderlund
Så firade vi födelsedagar förr.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
De eller dem, det är frågan?
De/dem eller dom?.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Satsdelar En satsdel kan vara ett eller flera ord.
Den magiska dörren.
MIN PRAO-DAG PÅ HÖGKULLEN Steg upp Färdig åkte. BÖRJAN PÅ DAGEN  Jag hjälpte till  Frukosten  Jag la puzzel  Vi gick ut  Träffade barn och vuxna.
Hur vill vi svara? Stefan Johansson Svara på frågor – webb, papper, telefon Webb 4 Ja, gärna. 9 Det funkar. 3 Nej eller Helst inte Papper 1 Ja gärna.
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
En vanlig dag
Ärtan på Prinsessan Av Embla Björk.
Det va en gång en katt och hund del 1
London- Resan Dag:1 Idag när vi kom till flygplatsen gick vi och åt. När vi skulle checka in stängde de framför ögonen på oss och vägrade öppna, fast.
Påsklovet På påsklovet har jag varit på kalas hos min kusin Matilda med hennes kompis. Vi hade jättekul. Det här kortet tog vi på kalaset.
Här är en pojke. Han heter Erik. Erik tycker att spela brandboll. Han tycker brandboll är med de sport bra.
Det var en gong 2 barn som hete Alexandra och Tilda.
Religion, Kristendomen
Dom roliga gubbarna.
HEJ! Nu ska jag visa en presentation som jag har gjort. Hoppas du gillar den :)
Bellas besök på Casa Montessori i Partille
Presentationens avskrift:

Min födelsedag. På min födelsedag var jag hemma hos pappa Min födelsedag. På min födelsedag var jag hemma hos pappa. När mamma, pappa och Robin vaknade så gick de och hämtade mina presenter. I present fick jag två pet shopar och en fin tunika. Sen fick jag en fin röd cykel. Mamma, pappa och Robin sjung för mig.

Här är min cykel.

Första måndan. På måndagen har jag ridit på min ridskola Första måndan. På måndagen har jag ridit på min ridskola. Jag red på en häst som heter Miranda och är jätte stor. När jag galoppera med Miranda så var hon så snabb. Fast jag försökte sakta ner farten så var det svårt, för Miranda gillar inte att ligga efter. Men efter en stund saktade hon ner.

Första tisdagen. På tisdagen lekte jag med Alexandra Första tisdagen. På tisdagen lekte jag med Alexandra. Alexandra var hemma hos mig och skulle sova över. Jag och Alexandra tittade på mitt akvarium.

Första lördagen. På lördagen gjorde jag, pappa och Robin oss fina för då skulle vi till våra sysslingar och fira påsk.

Sista lördagen. Jag har sovit över hos min låtsas mamma Sista lördagen. Jag har sovit över hos min låtsas mamma. Hon heter Ulrika och var min gamla granne. Då så var vi på en pizza restaurang. Jag åt en hel pizza. Och sen var jag propp mätt.

Sista söndagen. På söndagen har jag lekt med Amanda och Lina W, Pontus, Alexandra och Amandas kusin som heter Erik. Vi cyklade jätte mycket. Och vi var vid stora gungan som vi kallar den. Och vi spelade data också. Vi spelade moviestarplanet.se, gthotel.