 Vilken utbildning behövde du?  Är ditt jobb roligt/tråkigt?  Är du nöjd/missnöjd med din lön?  Trivs du på jobbet eller trivs du inte på jobbet?

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Mitt liv som elev Att skriva uppsats, att ordna sin text, den röda tråden, hur ska jag börja, att använda datorn som hjälp i skrivande m.m.
Advertisements

Brukarenkät Måltidssituation. Vilken avdelning bor du på? Avdelning 1.Sparven2(9%) 2.Vargtass2(9%) 3.Blåklockan2(9%) 4.Lindorna2(9%) 5.Skogsstjärnan2(9%)
Bra villkor på jobbet Bli medlem i ett Sacoförbund – det tjänar du på
Bra villkor för akademiker i staten
Tips för dig som söker en partner. Om du vill ha en partner som äter all mat du lagar utan att klaga på att det inte smakar som mammas mat.... Skaffa.
Detta är ett automatiskt lönesamtal
Mitt jobb & Min karriär.
Mobilskal med högtalare!!
ÄVENTYR MED HÄSTARNA Utflykten Martin och Filippa var ute och red. De red i skogen och tillslut kom de fram till en jättebrant backe. De bestämde sig.
SE MIG! ÄLSKA MIG! KÖP MIG! Men varför då?
VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN
Presenterad av Susanne Jerkenstam
RESERVDELAR (företagets nav)
Min första kontakt med arbetslivet
SERVICEBRANSCHEN.
Beringskolan gick upp kl åkte kl Plockade fram frukost 1:orna skulle till sagomuseet 3:ornas klassrum fruktrast kl
K ALLE K ARLSSON IUP vt J AG GÅR I SKOLAN FÖR ATT …
Hendia Syd AB Rickard.
Instruktioner BF12A – BF12B
Nöjd med jobbet. Kön? 1. Kvinna41 (79%) 2. Man11 (21%) 3. Annat0 (0%) Frågan om kön ställdes för att ta reda på om det är någon skillnad på hur kvinnor.
Pict-O-Stat - ett enkätverktyg för LSS verksamheter
Askersunds kommun
Antal brukare:7 personer - 5 män - 2 kvinnor (Medelålder 35 år / Diagnoser: Autist / Autistiska drag) Personal styrka: Enhetsledare Vårdare i heltid 4.
VARFÖR IDROTT I SKOLAN ? * Du ska få träna upp din fysiska, psykiska och sociala förmåga * Ämnet ska ge dig kunskaper om en hälsosam livsstil. *
Av Jan Sandström Av Gunilla Bergström Av Jan Sandström.
Vi gick även förbi en liten göl där vi såg ganska mycket mygglarver simma i vattnet. Barnen ville inte bara titta på mygglarverna, de ville även undersöka.
1. Uppgiften presenteras
Redigerings kurs med PowerProducer 3 NE Del2. Starta PowerProducer och välj ”producera filmskiva”
Personal och rekrytering
Vem är du?.
Praktisk arbetslivsorientering
1. Har du en idé? 2. LeaderGotland har projektpengar! 3. Är du under 25? 4. Vi hjälper dig till Triggerpengen!
Röd zon Grön zon Grön zon Röd zon.
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
Min praodag på dagiset Kotten. Förmiddan  ställde frågor  Byggde lego med Felicia  gick ut  Fanns 8 barn på stora  När vi kom ut åt frukt.
Av: Ninni Byrestam. Eleverna (faddrarna) i klass 3A fick ett uppdrag… Välj en bok som du tror att ditt fadderbarn tycker om. Öva på att läsa boken med.
Oroa dig lite mindre – bli medlem i Unionen. Håll koll på lönen Lönestatistik Rådgivning Rätt till årlig lönerevision.
Anställningsintervjun
 Åkte till Tockarp  Hämtade skräp, fixade med myrdosor, kollade på fruktmaskinen och lagade stolar.  Efter Tockarp åkte vi till soptippen.
2013 – ÅK2 – version 1. VILKA ÄR VI? Lite information om något du inte visste att du saknade förrän du verkligen behövde det.
Välkommen till utbildning som yrkesföreläsare! Vad gör Tria Trias samarbete med ST, SKTF och Unionen Yrkesföreläsningar Ditt uppdrag Hur går det till?
Hur lätt är det att nå oss per telefon? 0=absolut inte 10=ja, absolut.
Jobbansökan När du ska söka ett jobb är det viktigt att fundera över på vilket sätt du matchar de kvalifikationer som efterfrågas i platsannonsen. Skriv.
Vem är jag, Vem är du?.
Caroline Hansson, Pilbäckskolan
Sammanställning av enkätsvar ang
De tolv sämsta personliga breven enligt Jessica Liebman,
Sammanställning av enkätsvar med familje- och fritidsknytning från drogvaneundersökningen åk 9, mars 2009.
Förändring – hot eller möjlighet?
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
GRUBBESKOLAN PRESENTERAR PROJEKTET DEN NYA SKOLGÅRDEN ETT AKTIVITETSPARADIS.
glädje-trygghet-kamratskap-nyfikenhet
PROJECT NO – UK/13/LLP-LdV/TOI-624
BESÖKET PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN VI HAR VARIT PÅ STUDIEBESÖK PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN. ÅTERVINNINGSCENTRALEN ÄR EN SOPTIPP DÄR MAN KAN SLÄNGA SKRÄP SOM.
2013 – ÅK1 – version 1. VILKA ÄR VI? JOBBA Värt att veta inför sommar- och extrajobb.
Brukarundersökning våren 2014 OSS Kortidsverksamheterna Boendena Daglig verksamhet.
Enkätundersökning: Feriearbetarna De ungas upplevelse av arbete inom Vård och Omsorg inom Göteborgs Stad Erika Rodríguez Lindgren.
Diskutera anställningsintervju. De här frågorna får man ofta på en anställningsintervju. Hur svarar man? Har du lätt för att lära dig nya saker? Varför.
Träna svenska A och B Häfte 7 Klockan Jobb.
anställningsintervju
Nu får ni sluta spotta Och börja kolla vecka….
Miljöarbete Björknässkolan
2013 – ÅK1 – version 1.
Hej! Vad roligt det ska bli att ha ett Tupperwareparty tillsammans med dig och dina vänner. Här kommer lite mer om det vi har pratat om.   Datum och klockslag.
Hej! Vad roligt det ska bli att ha ett Tupperwareparty tillsammans med dig och dina vänner. Här kommer lite mer om det vi har pratat om.   Datum och klockslag.
Hej! Vad roligt det ska bli att ha ett Tupperwareparty tillsammans med dig och dina vänner. Här kommer lite mer om det vi har pratat om.   Datum och klockslag.
Hej! Vad roligt det ska bli att ha ett Tupperwareparty tillsammans med dig och dina vänner. Här kommer lite mer om det vi har pratat om.   Datum och klockslag.
Välkommen till mitt utvecklingssamtal Sätt in en bild på dig själv här ÅK 5 VT 2018.
Välkommen till Forsviks Bruk!
Välkommen till Forsviks bruk!
Presentationens avskrift:

 Vilken utbildning behövde du?  Är ditt jobb roligt/tråkigt?  Är du nöjd/missnöjd med din lön?  Trivs du på jobbet eller trivs du inte på jobbet?  Vad har du för arbetstider?  Har du raster och hur långa är dom?  Vad arbetar en vaktmästare med?  Är ditt jobb farligt?  Arbetar du ute eller inne?  Om du inte jobbade som vaktmästare vad vill du jobba som då?

 berättade Martin - vaktmästare  Skotta snö  Sota skorstenar  Hämta och lämna saker  Måla  Vattna rabatter  Klippa gräset  Sätta ut myrdoser

Av Ebbe