SIM TEAM.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Varför förlorade jag mitt favoritjobb?
Solen Solen är en stjärna..
Välkommen till Vialundskolan! =)
Att tänka på då man har en muntlig presentation med ppt
Samtala om böcker.
Hur kan vi arbeta mot mobbning. eller Hur kan vi arbeta för vänskap
Sagan om Piffy.
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Ett bildspel om dig och dina kompisar.
Att tänka på inför redovisningen
Barnanpassad utredning
Svenska som andraspråk
PACK Pack är ett elakt litet monster. Han är orange och har ett gult öga. Hans favoritsak att göra är att sno godis. Det är ingen mening att du gömmer.
KKME – Livsfrågor Oktober 2007
”Tidigare har läraren skrivit hur det har gått för mig i skolan som mamma och pappa fick läsa hemma. På utvecklingssamtalet har mest de vuxna pratat och.
Pronomen.
Släktskapsregeln för 6a
Två år sen jag gjorde ett bildspel. Förra julen var jag i en process, då jag fick besked att jag inte skulle få ta över vandrarhemmet, vilket gjorde att.
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
1) Ni har kommit överens om att barnet ska ta bort sin tallrik från bordet efter måltider. Det går bra ibland och ibland inte. Den här gången går ditt.
Prova  Roliga bilder  Spel  Roliga videoz  Musikspelare  Downloads!  Till de minsta  Kontakt.
Slöjd Presentation! Av: Malte Bergman.
ÄR DET BÄTTRE ATT VARA SINGEL ELLER VARA GIFT?
Alla har inneboende.
”Se mig, se mig se mig” -skolsköterskans arbete med hälsa bland högstadieelever utifrån Georg Henrik von Wrights handlingsteori Anna Stålberg.
Sagan om björnen.
Om jag hade möjlighet att fånga regnbågen hade jag gjort det för din skull och delat dens skönhet med dig.  
För att ta några lektioner Om vänskap & Livet
Klok filosofi … ?.
SOCIALA PROBLEM Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Malin Junerfält Mitt Syslöjdsarbete.
Klok filosofi.
K ALLE K ARLSSON IUP vt J AG GÅR I SKOLAN FÖR ATT …
Likabehandlingsplan/plan mot kränkande behandling
Barnens egna ord om sin psykiska ohälsa
Du ÖnskAs en rigtigt gOD jul GOD JUL Först, klicka på stjärnan på julgranen, så vi kan få ljus i den….
Välkomna Föräldramöte EIF F01/ Sammanslagning av F01/02 Föräldramöte EIF F01/02 Bakgrund Förväntningar Dagsläget.
EVA OCH CLAES – En berättelse om våld och brott i nära relationer.
Kan vi sluta skjutsa våra barn?
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Ett Brott Är Ett Brott Av Lovisa
Hemsjukvårdsläkare i Lidköpings kommun
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur Några armar och ben
Flickors psykiska ohälsa
 Jag gillar djur. Mina favoritdjur är: Kanin, Häst, Späckhuggare, Elefant och Giraff. Jag gillar Späckhuggare, Elefant och Giraff för att jag tycker.
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
LEDARSKAP & METODIK Kristina Yondt
Röd zon Grön zon Grön zon Röd zon.
Så firade vi födelsedagar förr.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
Luncha & lär! Tänka, tycka eller tro?.
Av: Ninni Byrestam. Eleverna (faddrarna) i klass 3A fick ett uppdrag… Välj en bok som du tror att ditt fadderbarn tycker om. Öva på att läsa boken med.
DEN MAGISKA DÖRREN.
HEJ!.
Etik & moral Etik = beskriver vilka riktlinjer vi ska välja för hur vi ska handla, val vi ställs inför. När man funderar över skillnader i vad som anses.
Argumentation om innebandy
Vem är jag, Vem är du?.
MAKTLEKAR.
Caroline Hansson, Pilbäckskolan
Det är tisdag och Björn ska på sin första ishockeyträning. Han skakar i hela kroppen av nervositet. Han har aldrig stått på några skridskor förut. När.
Bergvretenskolan 4A Klasslärare Helena Saari Elevcoach Philip Edman
Konjunktioner bindeord.
BOSÖN AGENDA  vad vi skall prata om  Schemat å regler här på Bosön  Läger & cuper  Värderingar idag o framåt  3 K  Mål som Du bestämde.
Elev loggbok.
Värdegrund KKIS- framtagen 2014
Presentationens avskrift:

SIM TEAM

Bra saker! Vi simmar för att det är kul Alla får vara sig själva Alla är vänner och har kul tillsammans Vi har snälla och roliga tränare som skojar mycket Vi har många föräldrar som ställer upp på tävlingar Vi har alltid gott humör och är omtänksamma

Fler bra saker! Stora tar hänsyn till små Det kvittar om man är snabb eller långsam, alla får vara med ändå Att man kan åka med simbussen till Munka Roliga läger i Vejbystrand Träningar på lovet Land träningar Cykla till stranden

Dåliga saker Munka Höganäs Kallt vatten Bara en bassäng Bara fyra banor För lite duschar Kallt vatten Tar långt tid att åka dit

Alla lika mycket värda! Jag tycker att alla är lika mycket värda det kvittar om man är kille eller tjej, lång eller kort, smal eller kraftig, mörk eller ljus, snabb eller långsam. Alla tränarna hjälper alla barnen lika mycket. Och lär nya tekniker till alla så alla kan bli bättre. Jag tycker att simmarna också tar hänsyn till varandra och blir aldrig arga för någon simmar lite långsammare utan simmar om istället. Det kan vara svårt att lära känna nya kompisar men i Sim Team tyckte jag att det var enkelt för alla pratar med mig och vi skrattar mycket tillsammans. När jag var ny i Sim Team hade jag en kompis med mig som jag kände. Men sen slutade hon, men jag var kvar. Jag trodde jag inte skulle ha några kompisar men jag lärde mig känna massor med nya kompisar. Nu har jag mycket kompisar i Sim Team och har roligt med dem. Jag är kompis med alla i min grupp och många från de andra grupperna.

Hoppas det inte är bara jag som känner så här om de bra sakerna för jag tycker det är mycket bra tränare, föräldrar och kompisar. Det är roligt att föräldrarna och tränarna planerar så mycket roliga saker t.ex. lägret i Vejbystrand, cykla till stranden och bada mm. Gjord av: Emma Palmquist! Fotograf: Matilda Sturesson

Varför ville jag göra detta? Jag ville göra detta för att visa hur mycket jag älskar att simma i Sim Team. Jag ville verkligen få ut alla tankar jag har. Ingen kan ju läsa mina tankar så därför har jag skrivit ner alla mina tankar så någon kan se vad jag tycker. 