Tredje tecknet Av Ingelin Angerborn Berättelsen börjar med en nyckel som inte verkar passa någonstans. Sen börjar Olivias katt Smilla bete sig underligt,

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

Tröst hos Pinto Av Inger Frimansson Kona-klubben del 4.
Linux Uttagningen Av Maths Claesson Del 1.
Anne Frank Historia.
Elsa Beskow.
KONJUNKTIONER.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Äventyr i sjumilaskogen
Samtala om böcker.
Människorna i Bambuchaparken. Familjen Eriksson Jonny Eriksson •Jonny är 14 år. •Jonny är storebror och är snäll, rik och skojig. •Han går i skolan och.
februari 2002, M. Karhu & M. Ylitalo
1:a person 2:a person 3:e person singular/plural
Satsdelar.
Frågor på ytan, under ytan och på djupet
En dag på Skogsgrinden…
Ta ställning Samarbeta Argumentera Respektera.
Så sjukt kär, Kyssas typ, Läskigt nära, Helt slut, Nästan nakna, Så grymt skönt Serie av Mårten Melin Måns är sjukt kär i Emma. Han vet vad han vill, han.
Svenska som andraspråk
KROKODILEN STORYLINE HT-08
Tips för dig som söker en partner. Om du vill ha en partner som äter all mat du lagar utan att klaga på att det inte smakar som mammas mat.... Skaffa.
Härnöstudier.
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
KRISTENDOMEN Vad tänker du på när du hör ordet kristendom?
Ett Brott Är Ett Brott... Av Lovisa Wirdemo.
Fladdermöss Av Bengt-Erik Engholm Fladdermöss finns överallt men de är hemliga och spännande. Det finns superhjältar som klär ut sig till fladdermöss.
Hur du skriver en bra historia
ÄR DET BÄTTRE ATT VARA SINGEL ELLER VARA GIFT?
Frågesport.
Vad har vi lärt oss? (What have we learned?)
Det va en gång en katt och hund del 1
Sagan om björnen.
Flickan på tavlan Av Rebecka Åhlund
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
Bokrecension av Siri Titel: Vitnos i djurparken.
Idag var jag och min familj förutom min pappa badade i Oasen i Kungälv. Och när vi kom dit då var mina kusiner också där och de heter Evin och Dilan och.
Unga poeters sällskap Av Mårten Melin Lättläst.
För att ta några lektioner Om vänskap & Livet
Vilka berättelser berättas?
Satsdelar.
På andra sidan Skrivuppgift hösten 2012.
Subjekt, predikat, objekt, predikatsfyllnad och adverbial
Vintern kall och grå Sitter och fryser så, så Djuren sover då
Reportagets delar Rubrik Underrubrik Ingress Brödtext Mellanrubrik
När ska man använda de och när ska man använda dem.
Den oroliga chefen kollar på klockan, Hans bästa arbetare är sen, Och snart börjar ett viktigt möte. Chefen bestämmer sig för att ringa hem till honom.
EVA OCH CLAES – En berättelse om våld och brott i nära relationer.
Ett Brott Är Ett Brott Av Lovisa
Fyrvaktarens kepp Av Britt Engdal Viktor blir retad, han springer till fyren. Dörren är öppen. Han ser fyrvaktarens käpp. Viktor blir nyfiken på den gamla.
Den magiska dörren.
Det svarta hjärtat Av Holly Black Cassel Sharpe kan förvandla vem som helst till någon annan, han har skuldkänslor. Han övertygar sig själv att handla.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Värderingsövning/ fyra hörn
”Sverige har gjort sig av med Gud”. ”Vi ser livet som en uppgift som måste lösas, en fråga som garanterat har ett svar.”
Stilgrepp.
SPARKVIPA.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Uppstart projekt oktober 2014
Kaktusen är taggig, har en mjuk insida, och är en riktig överlevare. Alla kaktusar kan blomma om förutsättningarna är de rätta!
Det va en gång en katt och hund del 1
Argumentation om innebandy
Huvudsatser och bisatser
Tage Tage William Etul föddes som äldsta barn till Elof Mauritz Olsson och hans hustru Hilda Christina f. Andersdotter i detta hus i Södra Stensjö.
NOVELL En novell är en kort berättelse. Det kan vara en djupdykning i en persons tankar under en kort tid, eller en spännande återgivning av en enda händelse,
Av: Linus, Clara och Agnes!
Huvudsats och bisats– att bygga meningar
När jag var liten fanns det BÖCKER hemma hos oss Mamma LÄSTE HÖGT och jag LÄSTE SJÄLV Vi PRATADE om böckerna vi båda hade läst.
När jag var liten fanns det BÖCKER hemma hos oss Mamma LÄSTE HÖGT och jag LÄSTE SJÄLV Vi PRATADE om böckerna vi båda hade läst.
POLITIK 2. Vem ska bestämma?.
Träna svenska A och B Häfte 9 Familj Föräldrar Lina Bertil
Ett Brott Är Ett Brott Av Lovisa
Presentationens avskrift:

Tredje tecknet Av Ingelin Angerborn Berättelsen börjar med en nyckel som inte verkar passa någonstans. Sen börjar Olivias katt Smilla bete sig underligt, hissen åker ner till källaren av sig själv, det dyker upp nyckelpigor lite varstans. Och de där orden hon själv skrivit i sitt block, "Jag är med dig", vad betyder de?

Anna, Tarzan och presidenten Av Margareta Ericson Anna är tio år och sommarlovet med äventyren har börjat. Anna är fast besluten att gripa in och göra skillnad i världshändelserna. Hon lever i skarven mellan fantasi och verklighet.

Spegelsyster Av Hanne Marie Svendsen Mormor och Naja ska tillbringa sommaren tillsammans. Naja blir lite ensam och mormor får mer att göra men de är båda glada åt att träffas. Någon som liknar Naja från för i tiden dyker upp överallt. Många spännande historier från Skagen får Naja höra.

Längtar så jag spricker Av Siri Spont Fyra saker Tilda längtar efter. 1.Skoldiscot 2. Sin födelsedag 3. En hund 4. Dagarna då Samin ska rida.

Prästmordet Av Lena Lilleste Deckare med Tommy och Flisen. När Tommys mamma gift sig med Fredrik och åker på bröllopsresa får han bo hos Flisen. De spelar i SommarBollens fotbollsläger med prästen Malte. En dag kommer inte Malte och de hittar honom ihjälslagen.

Gregor- dödens labyrint Av Suzanna Collins Fortsättning på ”Gregor från Ovanjord” Gregor har lovat att inte återvända till Underjord där det lever läskiga djur och bleka människor med lila ögon. När hans lilla syster Boots tas tillfång måste han ändå tillbaka dit.