Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Advertisements

Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
First Class Arken - Introduktionskurs
TILDA ett interaktivt utbildningsprogram
- En gemensam plattform för lärande för Katrineholms kommuns förskolor, grundskolor och gymnasieskolor.
Skapa ett video-CV på YouTube
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Intagningssystemets databas Ögonblicksbild Kopia av intagningsdatabasen Uppdateras 3 ggr per dag 07:15 – 12:15 – 15:15 Roller Skola, kommun Periodiseras.
Snapchat.
Uppgiften i PowerPoint
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
Välkommen till internet för nybörjare
Gå in på vår medlems- och anmälningssida Gå in på Hovsta IF hemsida Klicka på medlemsanmälan eller aktivitetsanmälan En sida med en länk.
 För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och.
Manual för älgdatabasen i
MANGE_MANIAC Ämne A Ämne B Viktig information Länkar till dina favoritplatser Skriv ett välkomstmeddelande här. Det kan vara ett långt meddelande eller.
E-post juni 2013.
Manual: Att skapa en ny händelse (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
SIPF:s styrelsemöte Hur man uppdaterar SIPF’s hemsida (en snabb genomgång) P-O Forsberg.
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
På kik kommunicerar man genom att chatta och skicka bilder till varandra gratis var man än befinner sig förutsatt att man har internet. Har man en video.
Manual: Att lägga in en nyhet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Hur registrera t.ex älgobs och avskjutning i Viltdata?
Enkel dator teknik Tips och tricks.
1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma.
Manual: Att skapa en ny sida. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Tryck på den stora knappen på datorns front. Då startar datorn.
©storm.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Lathund för Vårdnadshavare
Hur hitta en grupp - Anvisningar Rednet. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Att skapa en anmälningsblankett.
VAD HÄNDER MED LOK-STÖDET? Från manuellt till digitalt Från nu och in i framtiden.
- Gå till adressen kronoby
Manual: Att skapa ett nytt forum och att kommentera i forumet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Groupwise – skicka mail
Links2keep - Nyb ö rjarguide. Links2keep Här kommer alla dina länkar att visas. Länkarna som du kan se på startsidan är exempel och kommer inte finnas.
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
EKÄNGENS IF NÄRVAROREGISTRERING MEDLEMSHANTERING ADMINISTRATION.
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Fortlöpande chatt Skapa ämnesfeeds och spåra aktivitet
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
SMSa från en iPhone. För att skriva eller svara på ett meddelande så tryck på ikonen meddelanden.
Groupwise – skicka mail
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Lathund Unionen PFS på Detta är den sida du möts av när du öppnar Unionens sida: Här loggar du in med det användarnamn.
Knappar i artikelredaktionen som formaterar texten:
Komma igång med Lync Windows Store-appen
Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till aktiv deltagare Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga eller underförstådda. ©
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Manual: Att byta lösenord. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till deltagare med läsbehörighet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.
Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till deltagare med läsbehörighet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.
Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till aktiv deltagare Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
VIKTIGT När du ska göra en bok i Rison så måste originalet alltid vara i A4 format. Är det mindre eller större får du göra om det till A4.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Bildsvep Spara och återuppta en ansökan Börjar strax
WEBBORDERGUIDE.
Att ansluta sig till en avdelning.
Hur man använder Video med e-post och Prospektrapporten
Lathund e-postfax Att lägga till en faxbrevlåda.
Presentationens avskrift:

Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)

Du får e-post via RedNet då någon vill bli medlem i din grupp Tryck på någon av länkarna i texten.

Då du tryckt på länken ”Grupper” kommer du till din grupps hemsida. Observera att du bör vara inloggad i RedNet. Om du inte är inloggad, logga då in dig för att kunna fortsätta. Välj ”Gruppen”.

Nu skall du klicka på ”Personer”.

Personen som önskar bli gruppmedlem är nu i läget ”Väntar”. Om du accepterar personen som gruppmedlem kryssa då för rutan bredvid personens namn. Då du kryssat för personen, klicka då på knappen ”Uppdatera” för att lägga till personen i din grupp.

RedNet meddelar att en uppdatering gjorts.Personen är nu i läget ”Aktiv”. Nu kan du meddela personen via e-post att han/hon lagts till som medlem i din grupp/avdelning.

Om du behöver hjälp, vänd dig i första hand till ditt distrikt. Du kan också skicka din fråga skriftligt till Tack.