Välkommen till presentationen av Faktura/Saldobesked i mySCHENKER

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

En presentation av ett unikt system
Mina bevakningar Procapita + Presentation.
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Klicka för att byta bild när bilderna stannat
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
Att upprätta årsräkning
Skapa ett video-CV på YouTube
Välkommen! På följande sidor kommer Du att få en inblick i Statoil Gasol/LPGs tjänst Kundsida och de möjligheter den kan ge dig… På varje sida finns pilar.
This work is licensed under a Creative Commons 3.0 Attribution License Wikispaces för SBC En guide
Välkommen till Kammarkollegiets Inkassogrupp
Betaltjänster E-legitimation Juni 2013.
Ersättning för extra djuromsorg för suggor -villkor och riktlinjer
Servicekunskap Hur vill du jobba med boken?
Utbildning föreningsadministratör. Viktiga datum! Fr.o.m. 1/ är det krav på att aktiviteter/sammankomster ska närvarorapporteras i kommunens system.
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Det här bildspelet är till för dig som arbetar på Naturvårdsverket och vill ha.
Skriva e-recept i Melior
Startsidan ger kunskap Om vad som är möjligt att göra Och vem som står bakom. Blocken för ämne och organisationer Är klickbara och leder till sidan för.
Laterna Compact Booking Saknar du ett bra bokningssystem? Pröva det här! Lättanvänt Flexibelt Pålitligt.
PRESENTATION av BOKNING OCH INCHECKNING. Nu kommer vi att visa hur enkelt du gör en bokning i.
Aktivitetskort på nätet
Exempel/Utbildning Delegering för behörighetsbeställning
SQZBZO.
Information till IT-designs programstudenter
Rita av.
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Fristående skolor: Logga in med E-legitimation. Byt årskurs Byt skola (om du har behörighet till flera skolor) Presenterade ansökningar exporteras till.
- en del av svensk idrott
Hur hitta en grupp - Anvisningar Rednet. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Källor! Hur gör man egentligen?
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Affärssystemet SystemQ
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
Licensregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna registrerar licenser till era spelare och lag. Har ni frågor ring Marika.
Ledarmöte Koppla spelare till ditt lag När man loggar in i IDA möts man av den här vyn.
För att Nyheter ska visas som egen rubrik skall denna ruta vara ibockad. Markera Nyheter Klicka därefter på ”Ny sida”
Tillgodo & Återbetalning
Terminaler Klicka på ”Visa terminaler ” så får du se alla terminaler som företaget har.
Organisationsteori 7,5 hp Kursansvariga: Gary Kokk och Patrik Zapata Den pedagogiska idén För de flesta av er är detta den sista kurs ni.
Lathund Unionen PFS på Detta är den sida du möts av när du öppnar Unionens sida: Här loggar du in med det användarnamn.
Välkommen till Kammarkollegiet Välkommen till Kammarkollegiet
BVForum Sören Thuresson.
BVForum - en genomgång för revisorer Sören Thuresson.
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Jobbansökan När du ska söka ett jobb är det viktigt att fundera över på vilket sätt du matchar de kvalifikationer som efterfrågas i platsannonsen. Skriv.
Uppstart iPad Höörs kommun.
En förhandstitt på nya sfam.se Eva Norell
Vindbrukskollen Ett projekteringsverktyg, en e-tjänst och en informationskälla om vindkraftverk. Magnus Nårdal Projektledare.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion. Översikt Detta är en lathund för Marknadsplatsens nya sökfunktion. Vi börjar med en kort genomgång av de olika.
Skapa Google - konto. Google-konto är samma som ett gmail-konto Om du inte har ett google-konto skapa ett genom att gå in på:
Min ansökan. Ansökan om utbetalning
Friskvårdskuponger Vi har två olika leverantörer för tillfället
Tryck på Ansök här i vänstermenyn, se nedan.
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Funkisportalen En liten guide.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion
Söka skola 2018 – Stockholm Underlag till informationsträffar med mera för fristående skolor som medverkar i det gemensamma ansöknings- och antagningssystemet.
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Rapporter.
Skapa fakturan Slutfört fakturan och valt att skriva ut fakturan som kommer upp i pdf.
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Webbutbildning : Kurstillfällesbyten Katja Taavo, Karin Schelen
Inledning Gasell Version 7 Nyheter i korthet Kontering & Attestering
Implementering import av SIE-fil Procountor
Nyheter & Förbättringar LIS2011
Lathund e-postfax Att lägga till en faxbrevlåda.
Presentationens avskrift:

Välkommen till presentationen av Faktura/Saldobesked i mySCHENKER Klicka på sidan när du vill gå vidare i presentationen. Faktura/Saldobesked finns i mySCHENKER på vår webbplats. Här finns också många andra tjänster som underlättar din administration. En fördel är också att du själv styr över vilka av dina kollegor och andra parter som ska ha tillgång till tjänsterna. Du är välkommen med din ansökan om konto till mySCHENKER på www.schenker.se/access I tjänsten Faktura/Saldobesked kan du titta på följande dokument i pdf-format: Debiteringsbesked (gods) Fakturor (gods, paket och pall) Pallsaldobesked Underlag (tillhörande fraktsedlar och transportinstruktioner) Den här presentationen är avgränsad till att visa hur du använder tjänsten för att titta på pallsaldobesked, pallfakturor och tillhörande underlag. Vi visar: hur du löpande under månaden kan titta på dina pallsaldobesked. Kopplat till dessa finns tillhörande underlag, d v s fraktsedlar och transportinstruktioner. hur du kan titta på pallfakturor. Fakturan är i sin tur kopplad till aktuella pallsaldobesked och underlag.

Söka pallsaldobesked För att söka och se om det finns pallsaldobesked fylls följande fält i: Pallsaldobesked Kundnummer (väljs i rullisten) Från datum Till datum I det här fallet väljer vi att söka på perioden 1 januari till den 31 januari. Se nästa sida för sökresultatet 

Resultat vid sökning av pallsaldobesked En resultatlista visas med eventuella pallsaldobesked som skapats under vald period. Eftersom pallsaldobeskeden alltid skapas den 15:e och sista varje månad blev resultatet två saldobesked då vi sökte på datumintervallet (2007-01-01--2007-01-31). Saldobeskeden är tillgängliga i tjänsten dagen efter att de har skapats. Underlag (i pdf-format). Här visas de fraktsedlar/ transportinstruktioner som pallsaldobeskedet avser. Se nästa sida  Pallsaldobesked (i pdf-format) Här visas exakt det dokument du idag får i brevlådan.

Resultat vid sökning av pallsaldobesked - Titta på underlagen Underlagen visas antingen som fraktsedel eller transportinstruktion. I de fall en fraktsedel inte finns visas istället en transportinstruktion. Markera de underlag du vill titta på. Laddningen tar en liten stund och därefter får du upp samtliga markerade underlag i pdf-format.

Söka Pallfaktura Vid sökning av faktura kan du söka på tre olika sätt: - Datumintervall - Fakturanummer - Sändningsnummer I det här fallet väljer vi att söka på fakturanummer. Följande fält ska då vara imarkerade: Faktura Fakturanummer Se nästa sida för sökresultatet 

Resultat vid sökning av faktura En resultatlista visas och finns den faktura vi sökte. Pallsaldobesked (i pdf-format) Här visas de pallsaldobesked som fakturan avser. Faktura (i pdf-format) Här visas exakt det dokument du idag får i brevlådan. Underlag (i pdf-format). Här visas de fraktsedlar/transportinstruktioner som fakturan avser. Se nästa sida 

Resultat vid sökning av pallsaldobesked - Titta på underlagen Underlagen visas antingen som fraktsedel eller transportinstruktion. I de fall en fraktsedel inte finns visas istället en transportinstruktion. Markera de underlag du vill titta på. Laddningen tar en liten stund och därefter får du upp samtliga markerade underlag i pdf-format.

Välkommen till presentationen av Faktura/Saldobesked i mySCHENKER Tack för visat intresse! Faktura/Saldobesked finns i mySCHENKER på vår webbplats. Här finns också många andra tjänster som underlättar din administration. En fördel är också att du själv styr över vilka av dina kollegor och andra parter som ska ha tillgång till tjänsterna. Du är välkommen med din ansökan om konto till mySCHENKER på www.schenker.se/access Har du några frågor om tjänsten eller mySCHENKER är du välkommen att kontakta Kundservice på ditt lokala Schenker-kontor.