Välkommen till PowerPoint

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
låt oss presentera SLIDEPLAYER.SE
Advertisements

3. Text Välkommen till övning 3. Här kommer du få lära dig bra grejer. Texthantering är något du bör kunna när du jobbar med Powerpoint. Det svåra är att.
Kurs av Christina Bodén
Thommy Sjölander och Ulf Lundgren, MRO Software AB
Om det blir “för många” AIS mål då??. ....sätter dig och andra på kartan!! AIS.
Kampanjuppföljning Hur den senaste kupongkampanjen gick totalt sett vet du säkert. Men hur gick den i exempelvis Skåne jämfört med i Göteborg? Var resultatet.
Skapa ett video-CV på YouTube
ClaroReadPro V5 B engt Österlind Solna Skoldatatek 18 november 2009.
Anneli och Christians Datorskola
Formulär Tänkte nu gå igenom vad ett formulär är och hur man kan skapa dem i Access.
Uppgiften i PowerPoint
 För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och.
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet,
Markera/välj bilden till höger och kopiera den till klippbordet med ctrl-c. Flytta till Photoshop och öppna ett nytt dokument i menyn eller med.
Access med Sebastian och Robert
PowerPoint 2007 Lathund.
Malin Dandenell Nyheterna i Office 2013 Malin Dandenell
Tema: Uppfinning Av Thomas Mesumbe.
Utskrift: Det är förresten inte säkert att din skrivare skriver ut på samma sätt som våra skrivare gör, så glöm inte att göra några provutskrifter. Om.
Microsoft® Lync™ 2010 Snabbmeddelanden och närvaro Utbildning
Internet Den som söker han finner. Internetkunskap (Ingela Ek) Fem vägar till en hemsida 1. Given adress 2. Hämta en adress från dina favoriter 3. Använda.
Åk 2 Elit Välkomna! Idrottspsykologi.
Presentation av gipsmask-gör en snygg presentation av din mask
Att bygga en fungerande webbplats
”Kunde ni låta bli att titta?”
Den uppsats ni är på väg att skriva skall en vacker dag presenteras muntligt. I betygskriterierna för Svenska C står det att eleven, skall använda sig.
DCV Idéskiss Design Jag tror att jag ska ha en mörk och stilren design på mitt DCV. Det ska finnas dynamisk funktionalitet där designen byts utan att sidan.
Låt oss presentera enkelklicksmiraklet
2. Utveckla en presentation
Run Coach Scenario: Du har har en fysisk skada. Med hjälp av sjukgymnastik och denna app ska du komma på benen och bli ditt vanliga jag igen. Din sjukgymnast.
En PowerPoint om PowerPoint
Välkommen!.
En presentation av iPad -appar och funktioner
Word Read Plus 08 talsyntes
VIS Verksamhetens Informationssystem ”Rätt information till rätt användare vid rätt tillfälle”
Powerpoint …är ett program som du använder till att: …är bra till att
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet
Presentation 5 p (kräver närvaro hela lektionen) Fundera under presentationen på hur de olika bakgrunderna fungerar ! SRH.
”-Med kunskap och engagemang mot dina mål !” IGU – Idrottsliga Gymnasieutbildningar, Uppland Åk 2 Elit Välkomna! Idrottspsykologi IGU tillfälle 4.
Övning 4 Ritobjekt.
Lync-möten Ansluta till ett Lync-möte Schemalägga ett Lync-möte
Migreringserfarenheter från fältet
Snabbreferens för Lync 2013 för Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Med Lync kan du börja samarbeta utan att schemalägga ett möte.
Välkommen till! Varför QualisTorget – vad kan QualisTorget göra för Er skola? QualisTorget beskriver denna webbtjänsts funktion på ett bra sätt, eftersom.
Komma igång med Lync Windows Store-appen
KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga eller underförstådda. ©
Snabbreferens för © 2013 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync-startskärmen På Lync-startskärmen finns paneler i hubben till vänster som ger dig smidig.
Study Manager är en SharePoint-lösning som ger lärare och administratörer möjlighet att lägga till och administrera självrättande övningar och uppgifter.
Snabbreferens till © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync Web App Anslut till ett Lync-möte med ljudet på datorn Om du inte har Lync 2013 kan.
Instruktioner Hur man skriver.
Snabbreferens för Lync 2013 KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga.
Delarna i en Access-databas
En mobil växel olik alla andra
Kommunikationspass Jag heter
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Nicklas Sigurdh & Said Ebrahimi Nicklas Sigurdh Tech Lead Frontend utveckling Said Ebrahimi Test ledare.
Knappar i Excel Hoppa till Start Hoppa till Infoga Hoppa till Sidlayout Hoppa till Referenser Hoppa till Utskick Hoppa till Granska Hoppa till Visa Skriv.
Rundtur.
Lokalbokning i Office 365 Falkenbergs kommun
Presentationer period 1 – en tillbakablick
Scouternas powerpoint-mall med träbakgrund
Tryck på F5 om bildspelet inte startar automatiskt
MÅNGA olika TYPSNITT kan ge ett
Välkommen till PowerPoint
PowerPoint 2013 Kom igång!.
Välkommen till PowerPoint
Introduktion till PowerPoint 2007
Välkommen till det nya PowerPoint
Välkommen till det nya PowerPoint
Presentationens avskrift:

Välkommen till PowerPoint Designa och ge snygga presentationer med lätthet och självförtroende.

Designa Direkt när du börjar har du tillgång till snygga bredbildsteman som du enkelt kan ändra så att de passar din stil. Varje tema kommer med en uppsättning färgvarianter som du kan blanda och matcha. Nya funktioner som Sammanfoga former och färgmatchande Pipett öppnar upp nya möjligheter för din design. Rada upp dina layouter, bilder och diagram perfekt på bara några sekunder med justeringsstödlinjer och smarta stödlinjer.

Imponera Den förbättrade föredragshållarvyn har nya verktyg som gör att du har kontrollen. Den nya funktionen Autoutvidga tillämpar rätt inställningar för din räkning, så att du kan fokusera på att tala istället för att titta på din skärm. Glidzoom – Hjälper dig att fokusera publikens uppmärksamhet på dina idéer. Klicka bara om du vill zooma in och ut i ett specifikt diagram eller i en bild. Navigatör – En funktion som gör att användaren visuellt kan leta efter och navigera till andra bilder utan att behöva lämna bildspelsvyn. Publiken ser endast den bild du presenterar.

Arbeta tillsammans Redigera tillsammans med andra från olika datorer samtidigt och ha konversationer med förbättrad kommentarsfunktion. Dela online är enkelt. Även om publiken inte har PowerPoint kan du enkelt visa presentationen i deras webbläsare med Presentera online. Arbeta tillsammans med andra samtidigt från olika platser, oavsett om du använder PowerPoint på din dator eller PowerPoint Web App.

PowerPoint 2013 Du kan enkelt designa snygga presentationer och smidigt dela och arbeta tillsammans med andra och ge professionella presentationer med avancerade presentationsverktyg. Klicka på pilen när du är i bildspelsläge om du vill öppna instruktionscentret för PowerPoint. Ta reda på mer i instruktionscentret för PowerPoint (Klicka på pilen i bildspelsläge)