BTK Ratic har sin hemvist i Harplinge strax norr om Halmstad

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Motorstadion i Lidköping en idrottsplattform som specialanpassats för personer med funktionsnedsättning. Vi vill erbjuda funktionshindrade en fin upplevelse.
Advertisements

Innehåll Bakgrund Nya Visby BBK Övergripande mål Nyheter i Visby BBK
Behandlingsfas 1, hjälpmedel
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
… som skulle arrangera en löptävling.
På väg! GK & GDF & SGF i samverkan. Inom Svensk golf finns SGF,GDF och Klubbar. Idag sker inte ett optimalt samarbete med spelaren i centrum… Vi vill.
POSITIVT ATT GÅ PÅ HELENEHOLM Mål: •Eleverna skall med bild och text gestalta det positiva med att vara elev på Heleneholms gymnasiet. •Gör en utställning.
Skapa ett video-CV på YouTube
Råby-trivsel Råby-trivsel är ett kooperativ som arbetar i Råby Rönö, mitt i den sörmländska landsbygden. Råby-trivsel hjälper dig med catering vid fester,
Trevligt att Skånska Ingenjörklubben uppmärksammar vår fina gasledning GOD JUL FRÅN PUTIN Sen är det jag som bestämmer om det blir någon gas till Europa.
Alkohol- & drogpolicy för. Alkohol- & drogpolicy för Hökåsens/Mälardalens IBK Hökåsens/Mälardalens IBK (H/M IBK) är en ideellförening där huvudinriktningen.
IKHP-friidrott Träningsläger 2010.
EKONOMI -Bidrag kommunen - Fonder -Näringslivet i Oxelösund -Eget arbete.
PostGirots Idrottsklubb PGIK
Team B Huddinge AIS Föräldramöte Säsongen vår/sommar 2012 – en titt bakåt Säsongen höst/vinter 2012/13 – en titt framåt Träningsläger.
Örebrocyklisterna i framtiden Nuläge Ungdom Tävling & Tävlings- arrangemang Motion Gemensamt Ungdom Tävling & Tävlings-
 Erbjuder alla orienterare tävlingsarrangemang med hög kvalité  Erbjuder klubbens alla medlemmar utvecklande, roliga och väl arrangerade träningar under.
Arvika Slalomklubb, ASLK Alkohol- och drogpolicy för Arvika Slalomklubb Arvika Slalomklubb (ASLK) är en ideell förening som bedriver alpin verksamhet,
Alnö IF P Äppellunda kansli
Protokoll Föräldrarmöte 16/3 P Föräldrarna hälsades välkomna till Eskils klubbstuga. 2. Klubbdirektör Tommy Billqvist informerade om Eskilsminne.
Varför? Sprida tävlingsjudon på ett nytt och oprövat sätt. När?Sommaren 2013 Var?Utomhus centralt i Stockholm Hur?Arrangera en judotävling som tilltalar.
Ver 1.0 IT-satsningen Styrelsens förslag Riksstämman Skövde 2003.
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Coaching.
SK Vide & Vassunda IF handboll. SK Vide - fakta SK Vide bildades 1941 –Två aktiviteter, innebandy och bandy –Bandy vilande sedan 2004 pga kostnad för.
Besök hemsidan!!
Livskarriär Din väg mot ett arbete som kommer att göra dig lycklig.
Två vägar för att ge till hela Missionskyrkan Kyrkoavgiften till församlingarna Missionsgåvan till det gemensamma Kyrkoavgift +
Så hänger det ihop VISION VÄRDERINGAR MÅLBILDER
Var är tummen? Syfte: lära sig namn och lära sig hälsa på varandra. Lära sig rumsadverb ”här” och ”där”. Beskrivning: aktivitet att genomföra i par. Första.
MIK FriidrottMik FriidrottMik Friidrott1 Mälarhöjden Friidrott.
SFK F04 SYD – Organisation
Vill Du bli vår Partner? - Ge våra spelare möjlighet att välja pingis oavsett ekonomiska förutsättningar. - Fortsatt satsning med kvalitet i vår populära.
Skellefteå AIK Bordtennis Verksamhetsplan 2013/ Skellefteå AIK Bordtennis.
Skellefteå AIK Bordtennis Verksamhetsplan 2012/ Skellefteå AIK Bordtennis.
Ver 1.0 Välkommen till bridgelärarutbildning Frågeteknik Bosön Kursledare Bengt Nygren.
Utvecklingskonferens Eskilstuna september 2013 Redovisning - föreningsenkät.
Vad är orientering? Orientering är självvald väg i okänd mark, tankens skärpa vid kroppslig möda, snabba beslut under spännande tävling. Orientering bjuder.
Laget med fart, Hoby så klart Ur föreningens stadgar; Föreningen skall bedriva idrotten Bordtennis. Föreningen.
AKTUELLT Harrström Antennandelslag håller årsmöte i andelsbankens klubblokal Torsdagen den kl Stadgeenliga ärenden. Styrelsen Harrström.
Mer information hittar du på Gruppindelningar i ridskolan: Lektionstider på ridskolan alla vardagar: Grupp 1Kl – Grupp.
Vi ger liv åt historien och en bild av idag!. Vi gör en uppdaterad version av ”Gods och Gårdar” – en bokserie som gavs ut i hela landet under 1940-talet.
Lyckeby BTK Vision/Mål/Aktiviteter
:41 Avstampshelg Utvärdering av Pingis Bordtennisföreningar är öppna för alla och ger pojkar och flickor likadana.
Välkomna till Tullus SG Skidskytteträningar säsongen 15/16.
Vi är en förening med bred ungdomsverksamhet inom fotboll. Vi har 18 lag, 574 aktiva ungdomar, 3 seniorlag och totalt 1400 medlemmar. Det är fantaskiskt.
Föräldramöte Innebandy P05 Måndag 9/2 – ÖSK U Klubbhus Kl 18:00 – 19:15 Presentation av oss ledare & föräldragruppen Säsongsplanering VT 15 Poolspel Träningarna.
1 Fotboll med Viggan P99 Information till föräldrar inför säsongen mars 2009.
RÖDA TRÅDEN Att erbjuda så många barn, ungdomar och vuxna som möjligt att vara aktiva i Sköndals IK. ”Så många som möjligt, så länge som möjligt”. Sköndals.
Ledarträff Torsdag 16 april. 1.Styrelsen – vem gör vad 2.Matcher, cuper, medlemmar 3.Större projekt 4.Ekonomin 5.Fortnox Arena 6.Utmaningar kommande säsonger.
Verksamhetsberättelse P-93. P- 93 Säsongen 05/06 Så här i handbollssäsongen sista andetag har vi endast ute träning och Eken Cup kvar. Säsongen har varit.
Damkommittén hälsar alla välkomna
Välkomna.
Utvärdering och planering Akademin
VÄLKOMNA TILL OV helsingborg
Välkomna till säsongen 2016/2017 VIK P-04 U13
“Den lilla klubben med den vackraste fotbollen”
Föräldramöte, 25/
Beasts vision 2020 Stabil ungdomsverksamhet med ungdomslag från 9 – 17år A-lag i toppen av Division 1/Superettan eller spelande i Superserien. Anställd.
Här kommer vi att titta lite på hur vi vill arrangera JSM i framtiden, då vi har upptäckt att det är väldigt få klubbar som är intresserade av att ta sig.
BS-bladet BS-bladet God Jul och Gott Nytt År Falu BS policydokument
Skellefteå AIK Bordtennis
Målstyrning Kungälvs Brukshundklubb
Hallands BTF bjuder in till Tränarkonvent på långfredagen!
Föräldramöte, 25/
P Ledare o spelare Föräldrarepresentanter P06 Vision Match
Gemensam ANDT- policy för idrottsföreningar i Mölndals stad
Gemensam ANDT- policy för idrottsföreningar i Mölndals stad
Föräldramöte P
Välkommen! till Föräldramöte med ÄFF P09
Presentationens avskrift:

BTK Ratic har sin hemvist i Harplinge strax norr om Halmstad Hallen som byggdes 1996 är 380 m² stor. Till detta kommer kök, kansli och omklädningsrum på ca 200 m². Dessutom har vi en klubblokal på 70 m² i direkt anslutning till hallen. Ända sedan starten har skötseln av hallen skett med ideella krafter, d v s städning och "vaktmästeri" sköts av föräldrar som tar en vecka var. Hallen lämpar sig utmärkt för träningsläger om man dessutom vill ha nära till sol och bad. Det går även att ordna logi.

1996 blev en milstolpe i klubbens historia då vi med bidrag från Halmstad kommun i egen regi kunde genomföra byggnation av en 400 m2 stor bordtennishall. Projektet genomfördes i egen regi med en stor insats av ideellt arbete från klubbens medlemmar samt med ett tillskott från klubbens egen kassa. BTK Ratic i Harplinge grundades 1968 och har under alla år utvecklat bordtennisen på landsbygden i norra delarna av Halmstad kommun. Klubben har en mycket stark inriktning på ungdomsidrotten och i nuläget är det ca 120 ungdomar som regelbundet tränar under veckans alla dagar. Vår ordförande Bengt Andersson tar ett rejält första spadtag för att den nya hallen skall bli ett lyckat bygge. Bakom Bengt ser man en del av den redan befintliga barack som b l a inrymmer klubblokalen.

Landskamp Sverige - Tjeckien 2000 Hallen används även för ändamål såsom lokala mässor, Harplinge – Haverdals Föräldraförenings utställning, Röda korsets basar, ungdomskörens luciatåg, bridgeklubbens 50 – årsjubileum mm. Förutom klubbens egen bordtennis-verksamhet i form av träningar, seriematcher  och tävlingar mm så har hallen använts för bla seriematcher i elitserien (HBTK damer), förbundets träningsläger, SM i bordtennis för funktionshindrade, landskamp Sverige – Tjeckien och som värd för Hallands bordtennisförbunds sammandrag. Landskamp Sverige - Tjeckien 2000

Drift och underhåll sker i klubbens regi och med ideella insatser från klubbens samtliga medlemmar eftersom t ex städningen är fördelad på medlemmarna med en vecka per år och familj. Vid byggandet 1996 prioriterades i första hand att få så stor golvyta som möjligt och med högsta möjliga kvalitet för att få bästa möjliga funktion för bordtennisen. Omklädningsrum, kök och klubb-lokal finns i klubbens befintliga lokaler i den f d AMS – baracken på ca 200 m2 som numera är sammanbyggd med hallen. Landskamp Sverige - Tjeckien 2000

Svenska handikappspelen 2000 När hallen byggdes så tillät inte ekonomin att vi satsade så mycket på kringutrymmen som serveringslokal och åskådar-utrymme. Det har sedan visat sig att den 1,5 m breda åskådarrampen inte räckte till för tävlings-verksamheten. Därför utförde vi under sommaren 2006 en utbyggnad på ca 70 m2 för att inrymma åskådarplatser, paus- och serveringsutrymme samt ett mer funktionellt kansli. Svenska handikappspelen 2000

Svenska handikappspelen 2000 År 2004 återkom spelen till halland och BTK Ratic fick återigen förtroendet att arrangera bordtennisen. Det blev ett par dagar med mycket bra bordtennis i vår fina hall.  År 2000 arrangerades Svenska Handikappspelen i Halland med Halmstad som centralort och då svarade BTK Ratic för bordtennis-arrangemanget på ett sätt som vad vi förstår tilltalade både aktiva och ledare. Svenska handikappspelen 2000

Tack för att du tog dig tid att titta, hoppas du kan komma hit och spela någon gång. Vi upplåter gärna hallen till träningsläger, Vi tillåter endast bordtennis i hallen. Vi kan även ordna övernattning. Alkohol är inte tillåtet i våra lokaler. Vi upplåter endast undantagsvis klubblokalen till fester. Vi välkomnar alltid nya sponsorer.