Välkomna Föräldramöte EIF F01/02 140901. Sammanslagning av F01/02 Föräldramöte EIF F01/02 Bakgrund Förväntningar Dagsläget.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

Brukarenkät Måltidssituation. Vilken avdelning bor du på? Avdelning 1.Sparven2(9%) 2.Vargtass2(9%) 3.Blåklockan2(9%) 4.Lindorna2(9%) 5.Skogsstjärnan2(9%)
Välkomna!.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Ja så är det snart jul igen. Denna julen får jag fira med en nykomling i familjen. Jag blev den 5 november Farmor till en liten pojke. Han, Nilo har fått.
Hur kan vi arbeta mot mobbning. eller Hur kan vi arbeta för vänskap
Behandlingsfas 1, hjälpmedel
Barnanpassad utredning
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Nivåanpassad träning För att inkludera alla
Råby-trivsel Råby-trivsel är ett kooperativ som arbetar i Råby Rönö, mitt i den sörmländska landsbygden. Råby-trivsel hjälper dig med catering vid fester,
Patientenkät sommaren -13
”Tidigare har läraren skrivit hur det har gått för mig i skolan som mamma och pappa fick läsa hemma. På utvecklingssamtalet har mest de vuxna pratat och.
Föräldramöte • Välkomna till ny säsong! • Klubben, laget, träningen • Minisammandrag och cuper • Information och hemsidan • Lagföräldrar och uppdrag.
Föräldramöte för Eskils F01
Välkommen till föräldramöte för Eskilsminnes pojkar födda 2006.
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
”Vården kände sig drabbad av mig och jag kände mig drabbad av vården”
FORTUNA FF – P95 Spelarbarometer. Spelarbarometer – Fråga 1 1.Vilken 1.Vilken är din målsättning med fotboll? 1.Har ingen 2.Träffa kompisar 3.Hålla mig.
BooFF lag P05:10 Föräldramöte P05:10.
Välkomna till vårsäsongen Samarbete träning och match F99 truppen spelare F00 truppen ca 15 spelare F01 truppen ca 10 spelare.
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
Plug In riktar sig till elever som avbrutit eller riskerar att av bryta gymnasieskolan. Nationellt är frånvaron hög, närmare 30 %, för Västerbotten ligger.
Patients' experience of important factors in the healthcare environment in oncology care. Browall M, Koinberg I, Falk H, Wijk H.
SOCIALA PROBLEM Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
K ALLE K ARLSSON IUP vt J AG GÅR I SKOLAN FÖR ATT …
 Tullinge SK Verksamhetsidé Värdegrund Vision. Tullinge SK, Verksamhetsidé Tullinge SK erbjuder aktiviteter inom orientering, mountainbike och längdskidåkning.
IK Viljan P01 – säsong 2014 Bilden från Idag är vi fler i truppen än då.
Protokoll Föräldrarmöte 16/3 P Föräldrarna hälsades välkomna till Eskils klubbstuga. 2. Klubbdirektör Tommy Billqvist informerade om Eskilsminne.
”Hur gör vi varandra bättre” IFK TUMBA FOTBOLL Ledarutveckling
Fair-play? Hur vi uppträder mot varandra & mot andra.
Föräldramöte Team Agenda Viggan Vårcup 11/3 (Oskar) Anmälan på andra cuper under våren (Johan) Träningsplan för Team 03 (Fredrik) Aktiviteter.
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
Coaching.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Hur gör vi golfen attraktiv för barn och ungdomar?
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
SIM TEAM.
Kroppsideal & idrott Idrott, träning och kroppsuppfattning
NORRTULLS SPORTKLUBB Föräldramöte F
Stockan P03 Föräldramöte 29 januari Agenda - Introduktion välkommen ( Jacob ) - Genomgång av planen 2015 ( Jacob ) - Sportchef Dan Jarl berättar.
För att inkludera alla Ljusdal IF
Föräldramöte den 21:e mars 2013 Klubblokalen, Engvallen 18:00-19:30
7 april 2013 golfstugan KIK P00 Spelarmöte. Säsongsplanering  Försäsong  Träning Alsike 2/3 ggr veckan  Träningsmatcher pågår  Vår/höstsäsong  Träning.
Caroline Hansson, Pilbäckskolan
Sammanställning av enkätsvar med familje- och fritidsknytning från drogvaneundersökningen åk 9, mars 2009.
Det är tisdag och Björn ska på sin första ishockeyträning. Han skakar i hela kroppen av nervositet. Han har aldrig stått på några skridskor förut. När.
GRUPPUTVECKLING & INDIVIDUTVECKLING
Utvecklingssamtal Sandvikens IF P Titta på de olika områdena och prata igenom med barnen vad de själva tycker att de är bra på och vad de tycker.
glädje-trygghet-kamratskap-nyfikenhet
FÖRÄLDRAMÖTE P Agenda Information om Täby Basket Presentation av tränare Information om RM spel Information om seriespel Information om.
Föräldramöte SIF P-06 Mars Hemsida Vi uppdaterar regelbundet lagets kalender Nyheter och information läggs upp regelbundet på hemsidans startsida.
Vi är en idrottsförening med spets, bredd och mångfald. Vi som föreningen vill ge dig en chans att utvecklas hos oss. Föreningens värdegrund är glädje,
Föräldramöte Eskilsminne P08 25/10. Agenda Praktisk information – Träningar – Cuper – Sammandragningar våren 2017 – Läger, Hästveda Lagföräldrar Avsikt.
Lagsammanhållning.
Svenljunga IK 2017.
Trivselregler P07-Furulund
GOIF A och U lag 2010/2011.
AGENDA Program 09:30 – 10:00 Incheckning och info
2016 ”Laget där alla vill spela”
VÄLKOMNA ! FÖRÄLDRAMÖTE P-05 Ht 2016
Föräldramöte IF Lejonet U12
Föräldramöte IF Lejonet U11
Hur blir ett lag BRA? BBIF P04 Är bäst Titta upp Träna ihop oss
Föräldramöte IF Lejonet U12
Föräldrarmöte 8/11.
Föräldramöte FBC F
SMART HUDIKGYMPANS VÄRDEGRUNDER
Säsongsavslutning Ås IF P01-03
Presentationens avskrift:

Välkomna Föräldramöte EIF F01/

Sammanslagning av F01/02 Föräldramöte EIF F01/02 Bakgrund Förväntningar Dagsläget

Våren Föräldramöte EIF F01/02 Spelare i truppen våren F02-14 F01-13 Träningstillfälle 43 Träningsnärvaro65%16-17 spelare/tillfälle Träningsmatcher8 Seriematcher18 Sociala aktiviteter3 Cuper 4 Läger Hästveda F01

Spelarutvärdering av vårsäsongen Föräldramöte EIF F01/02 22 tjejer som besvarade enkäten F F01 – 11 Anonymt 8 frågor

1. Vad har du för mål med fotbollen/varför spelar du/vilken är din drivkraft ”Mitt mål är att bli så bra som möjligt” ”Jag spelar fotboll för att det är jätteroligt och jag tycker om gemenskapen i laget” ”Min drivkraft är varierande ibland för att jag måste och ibland för att jag vill” ”Att slå bra passningar” Föräldramöte EIF F01/02

1. Vad har du för mål med fotbollen/varför spelar du/vilken är din drivkraft ” Jag spelare för att jag hittat min passion i livet och fotbollen gör mig gladare, mycket pigg och aktiv. Från början var det bara en sport nu är det som gör mig till den jag är” ”Att jag ska kämpa & komma så långt jag bara kan med hjälp av mina lagkamrater, tränare och mig själv” ”Mitt mål är att komma in i damlaget” ”Mitt mål är att bli proffs” Föräldramöte EIF F01/02

2. Hur har du upplevt fotbollsträningen under vårsäsongen? Föräldramöte EIF F01/02 ”hade kunnat vara en träning till varannan vecka”

3. Hur tycker du att du blir bemött av dina ledare/tränare? Markera med ett kryss på linjen 0 = sämsta tänkbara & 10 = bästa tänkbara (lägst 4 & högst 10) Föräldramöte EIF F01/02 ”Jag möts av glada människor som pushar mig framåt när jag har det svårt” ”Bästa tränarna : )” ” För att jag skulle jag ringat in 10 så skulle mina tränare peppat mig mer”

4. Vad tycker du om de sociala aktiviteter vi haft i vår? Föräldramöte EIF F01/02 Förslag på aktiviteter ”Åka och titta på fotbollsmatcher” ”Hjälpa till på Eskilscupen” ”Liseberg” ”Åka på träningsläger”

5. Hur tycker du att din egen utveckling som fotbollspelare varit denna säsong vad har du blivit bättre på vad behöver du bli ännu bättre på? ”Jag har blivit bättre på att dribbla och finta” ”Behöver bli bättre på att skjuta” ”Jag tycker att jag blivit så mycket bättre och innan kände jag mig utanför och dålig, men nu har jag kompisar som pushar mig” ”Jag har blivit bättre på det mest för att ni har lärt mig nya saker” ”Jag ska bli bättre på att kicka, jag har blivit bättre på att våga” ”Jag har blivit bättre på att dribbla och har mer kraft i skottet” Föräldramöte EIF F01/02

6. Hur nöjd är du med sammanslagningen F02-F01 till ett lag Föräldramöte EIF F01/02 ”För man har lärt känna nya personer och det är mer utmanade” (02) ”Det är roligare att vi är flera och 02 är roliga att spela/träna med” (01) ”Jag är väldigt nöjd med mitt lag, vi håller samman och alla är snälla mot varandra” (01) ”Jag tycker att man utvecklas mer för vi möter också 1 år äldre” ”Jag är riktigt nöjd, blir bättre varje månad” (02) ”Vi spelare bättre så här” (01) ”Riktigt kul –bästa” (01) ”Jag gillar att man lär sig från de andra i laget” (02) ”Fler på träningarna och jag har träffat nya kompisar”(02) ”Jag tycker inte om att vi har 1:a och 2:a lag” ( 02) F02 F01 F02-F01

7. Om jag bestämt mig/funderar på att sluta spela fotboll beror det på att… Föräldramöte EIF F01/02 ”Jag kände mig ensam och dålig det gör jag inte idag” ”Tyckte det var tråkigt ett tag men inte nu längre”

8. Har du andra funderingar eller tankar kring laget som du vill dela med dig till oss tar vi gärna emot dessa. Föräldramöte EIF F01/02 ”Att ni förklarar bättre på vad man gör fel och hur man ska göra det bättre” ”Det är lugnt” ”Att det är bra att vi har två grupper för då får man ha bollen mer och vara med ” ”Att ni är snälla” ”Att träningarna blir mer gemensamma, alla tränar tillsamman, risken är att man annars känner sig utanför inte en del av laget och detta kan leda till att man vill sluta ” ”Jag gillar inte uppdelningen av lagen det är inte roligt då” ”Jag tycker om att vara en del av första laget, men jag tänker på hur de i andralaget har det och har hört att de inte gillar tränarna och att det är orättvist”

Hösten 2014 Föräldramöte EIF F01/02 Höstens seriespel Cuper Zonläger F01 Sociala aktiviteter Lagföräldrar F01 & F02 Fysträning under dec/mars

2015 HM F01 Zonläger F01 & F02 Damlagsmatcher -ansvar kiosk/ bollkajsor F02 Seriespel Cuper Hästveda F01/02 Föräldramöte EIF F01/02

Frågor från Gunilla Eskils värdegrund Eskilscupen 2014 Ledarnas ansvar Separatfråga för F02 Ev. resor framöver Finansieringen av resorna Förslag på hur vi tjänar in dessa pengar Föräldramöte EIF F01/02

Värdegrunder – Eskilsminne IF Föräldramöte EIF F01/02 Vision Eskilsminne IF skall vara Sveriges mest attraktiva småklubb. Mission Fotboll för alla. Devis En linje - En familj - En klubb. Kärnvärden Gemenskap - Vi låter alla vara med på resan Bekräftelse - Vi låter alla bli sedda Fair play - Vi är ärliga på och utanför plan Mångfald - Vi ser olikheter som en styrka Utveckling - Vi ser till att alla växer Glädje - Vi trivs med Eskils

Bli älskad av få Omtyckt av många. Respekterad av alla! Föräldramöte EIF F01/02