Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Föräldramöte för Eskils F01

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Föräldramöte för Eskils F01"— Presentationens avskrift:

1 Föräldramöte för Eskils F01
OLA LINDELL(STYRELSEN) INFORMATION FRÅN STYRELSEN LEDARFÖRDELNINGAR OCH VÅRA MÅL MED TJEJERNA TRÄNINGSINFORMATION UTTAGNINGAR/UPPLÄGG CUPER VÅR/SOMMAR 2012 TRÄNINGSMATCHER/SERIESPEL ESKILSCUPS-GRUPPEN NYTT KLÄDAVTAL FÖR ESKIL-ADIDAS LAGFÖRÄLDRARNA INFORMERAR OM: FIKA VID MATCHER FÖRSÄLJNING ÖVRIGA FRÅGOR

2 LEDARFÖRDELNINGAR OCH VÅRA MÅL MED TJEJERNA
Petter – huvudtränare/laguttagning/lagledare Annette – laguttagning/lagledare/tränare Martina – Admi/lagledare/tränare Jonas – Mv-tränare/tränare/lagledare

3 TRÄNINGSINFORMATION Spelförståelse Passningsspel Försvarsspel
Vi har inte klart med träningstiderna inför våren i skrivande stund, men kommer att försöka få som tidigare tisdagar o torsdagar på Harlyckan. Vi kommer att fortsätta träna med Coerverfilosofin. Spelförståelse Passningsspel Försvarsspel Anfallsspel Teknik/snabbhet Kondition Ha roligt tillsammans!

4 LEDARFÖRDELNINGAR OCH VÅRA MÅL MED TJEJERNA
Vi har redan gjort en bra resa tillsammans i F01s utveckling. Vårt mål är att få så många spelare som möjligt att trivas, utvecklas och glädjas med fotbollen i Eskilsminne. Det märks klarart att ambitionsnivåerna ligger olika hos tjejerna, men det svänger snabbt. Vi vill att alla ska få chansen att utvecklas i sin egen takt. För att du är bäst nu, innebär inte att du har ett försprång för evigt, och vise versa!

5 UTTAGNINGAR/UPPLÄGG Tanken är att göra två grundtrupper, ett i A- och ett i B-serien med en bas på 5-7 spelare i var trupp. De övriga spelarna ska flexa mellan lagen, beroende på sin utveckling och kunnande. Syfte o tanke med det är att få så mycket speltid/spelare som möjligt, där man känner sig bekväm i sitt spelande. Detta ska göras under vårsäsongen, till hösten kan vi göra en utvärdering och se om det funkat. Uttagningarna baserar sig fortfarande på träningsflit/vilja så ingen ur basen är självskriven inför var match.

6 CUPER VÅR/SOMMAR 2012 Cuper som vi vill bli anmälda till i F01: Antal lag: Ramlösacupen lag Kamratcupen / lag Jitexcupen lag Wormocupen / lag Eskilscupen / lag

7 TRÄNINGSMATCHER/SERIESPEL
Vi har bett klubben ordna 2-3 träningsmatcher/lag Två lag i seriespel; 1 i A-serien, 1 i B-serien under vårsäsongen Ev. omstrukturering till höstsäsongen Spela på lika villkor och med ett anpassat motstånd Cuper alltid mixade lag när vi åker med två lag Minskning av antalet spelare från 34-20, +/- till våren?

8 NYTT KLÄDAVTAL MED ADIDAS
Klubben har slutit ett bra avtal med Adidas, där vi i U/B-grupperna kan behålla våra matchställ tills behovet av nya kommer. På seniorsidan ska man givetvis byta omgående. Klubben är mycket nöjda med avtalet, som egentligen bara skrivs med elitklubbar. Men även med stora klubbar som BP o dyl. När nya kollektionen finns att köpa, kommer lagföräldrarna att informera oss alla.

9 ESKILSCUPS-GRUPPEN F01 Kan/vill samma personer sitta kvar?
Vill någon ny komma in?

10 Lagföräldrarna informerar
Fika vid matcherna Försäljning Lagkassa Övrigt

11 ÖVRIGA FRÅGOR


Ladda ner ppt "Föräldramöte för Eskils F01"

Liknande presentationer


Google-annonser