 I denna bilaga ger vi en kortfattad presentation inom olika områden gällande träning och hälsa som vi erbjuder på Forma träningscenter.  Kontakta gärna.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Spelarutbildningsplan Östergötlands FF
Advertisements

“Tänk över det här...” Klicka med musen för att se bildspelet...
Men det här är väl ingenting nytt?
Att hålla lektion i ämnet Idrott & Hälsa
Barnanpassad utredning
En sammanfattning på saker som man inte får glömma till provet
Tränings och Tävlingslära
Vår tids paradox Klicka för nästa sida .
Vad innebär val av vårdenhet?
Hälsa och Kondition.
Logga.
Välkomna! Bild 1 ”-Med kunskap och engagemang mot dina mål !”
Det handlar om Kärlek Om kärlek som känsla och beteende – hur gör vi?
DET HÄR BEHÖVER VI FÖR ATT MÅ BRA:
Plug In riktar sig till elever som avbrutit eller riskerar att av bryta gymnasieskolan. Nationellt är frånvaron hög, närmare 30 %, för Västerbotten ligger.
STUDIEMILJÖ Nu har du kommit till modul 2. Den handlar om din studiemiljö. Hur mycket har du egentligen tänkt på din fysiska studiemiljö? Har du funderat.
Kondition och träning.
Med pengar kan du köpa dig ett hus, ....men inte ett hem.
Anatomi & Styrketräning
Mental träning Mål & Motivation
Run Coach Scenario: Du har har en fysisk skada. Med hjälp av sjukgymnastik och denna app ska du komma på benen och bli ditt vanliga jag igen. Din sjukgymnast.
Styrka & styrketräning
Bild 1 Välkomna! Lärarhandledning: 1.
Mina erfarenheter av träning & tävling Orienterare Orienterare Friidrottare Friidrottare Idag Idag.
Vardagsrehabilitering
Ta ställning och handla!
Hälsopedagogik. Kapitel 1 Hej, hur mår du?
VÄLKOMMEN till WASA SK:s Träningsgrupper!
VARFÖR IDROTT I SKOLAN ? * Du ska få träna upp din fysiska, psykiska och sociala förmåga * Ämnet ska ge dig kunskaper om en hälsosam livsstil. *
”Hur gör vi varandra bättre” IFK TUMBA FOTBOLL Ledarutveckling
PRAKTISK IDROTTSPSYKOLOGI Peter Hassmén Göran Kenttä Henrik Gustafsson
Kapitel 2 Livsstilens betydelse för hälsan.
VAD ÄR EN STUDIECIRKEL? INTRO
Idrottsskador.
Livsstilspyramiden Att kombinera e-utbildning med IRL -aktiviteter.
Min hälsa Nu och i framtiden!!! Varför skall vi träna/röra på oss?
Träningslära 9:or ht 11.
Coaching.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Sociala och kulturella fenomen Livsstilar och kroppsideal
..det beror på vilken sorts styrka man pratar om !
HÄLSA Föreläsning om HÄLSA Av och med Stefan Lindström
Prioriterat utvecklingsområde 10/11
Medveten nävaro Du kan öka din förmåga att göra det bästa av varje situation. Du minskar ditt automatiserade sätt att reagera och ökar din valfrihet och.
Idrottspsykologi.
Idrottspsykologi.
Välkommen till Ringhallen!
Fysisk aktivitet, kost och hälsa
Konditon Upplevelsen av ett motionspass påverkas vilken intensitet träningen har. Man kan dela upp konditionsträning i två delar: Högintensiv träning och.
Hälsa och Kondition.
Idrott och hälsa 1.
Förändring – hot eller möjlighet?
Hälsopedagogik. Kapitel 1 Hej, hur mår du?
Målvaktsdag SSK Johan Långström. Dagordning Träningsteori Aktivera målvakten Utrustning Tankesätt Mål och motivation Praktiskt teknikpass.
Socialpsykologi.
Prestation Jenny Gadell 33 år Ursprung land Venezuela idag Svenskmedborgare Har ett barn och driver eget företag MARLYN STUDIOS sedan
Vem är jag? Jenny Gadell 33 år
Barn och stress.
Motion och träning Idrott och hälsa 1.
Hälsopedagogik. Kapitel 1 Hej, hur mår du?
STYRKETRÄNING Mia Jönsson FTT14/FTP
ATT BLI EN IDROTTARE.
Världens bästa idrottsförälder
Bild 1 EXAMENSARBETET KANSKE STARTEN PÅ DIN NYA KARRIÄR…
MÅLSÄTTNING - Att sätta mål för det du ska göra. VARFÖR SKA VI SÄTTA MÅL? Vet du inte vart du ska kan du inte planera vägen dit… För att nå ett bra resultat.
Vad är det som avgör om du lyckas med dina studier eller ej?
- En filosofi, vår filosofi.. FILOSOFI -. ett sätt att tänka att tänka Inte bara ännu en plan att sätta i hyllan. Ett verktyg för förändring inom vår.
Målformulering att sätta upp mål
Målformulering att sätta upp mål
Presentationens avskrift:

 I denna bilaga ger vi en kortfattad presentation inom olika områden gällande träning och hälsa som vi erbjuder på Forma träningscenter.  Kontakta gärna våra personliga tränare vid bokning, prisförfrågan och för övrig information.

”Det är aldrig för tidigt att börja träna” Här handlar det om att lära era barn och ungdomar att träna rätt och säkert, få kunskap om bra kost och vikten av att äta rätt. Vid tillfällena vi ses pratar vi också lite om mental styrka och självkännedom. Det är ingen hemlighet att det är svårt att bryta barndomens beteendemönster senare i vuxenlivet. Därför är det viktigt att goda vanor och beteenden grundläggs redan från tidig ålder. Med ökning av barnfetma, ätstörningar, bristsjukdomar och psykiska problem i hela Europa så är rätt kunskap tidigt i livet ett bra sätt att förebygga en stor del av det hos barn och ungdomar.

 Här vänder jag mig till er som börjar närma er övre medelåldern (ca 60 år och uppåt). Med rätt kunskap och utbildning kan jag förbättra er fysiska och mentala ”prestanda” och ge er de bästa förutsättningarna för att kunna njuta av vad som borde vara era bästa år i livet.  Kunskap inom områden som hälsa, medicin och näring förlänger ständigt människans livslängd. Behovet av att hålla kroppen i gott skick för att kompensera effekterna av åldrande, skador på skelettet och även skador på sinnet är därför av avgörande betydelse.

 För er som vill börja ta muskelbyggandet på allvar.  Det finns många mysterier och myter i muskelbyggandets filosofi som kan vara mycket förvirrande och vilseledande. Här kommer det vara fokus på teorin där du får lära dig i detalj hur man bygger muskler på ett korrekt, effektivt och säkert sätt.  Vi går igenom vetenskapligt bevisade, lagliga metoder för muskelbyggnad, näringsbehov samt lite för- och nackdelar med de genetiska förutsättningarna varje individ har. Vi pratar också om behovet av god kondition och bålstabilitet, hur du planerar träningsupplägg för att maximera resultat och vikten av vila och återhämtning för att maximera tillväxten.  Efter utformande av träningsprogrammet så går vi igenom det i gymmet och koncentrerar oss på tekniken i övningarna.  Den teoretiska utbildningen tar en timme och om man vill ha den praktiska biten så kommer man att behöva en timme till. Mitt råd är att du bokar tre timmar så att man hinner gå igenom träningsschemat grundligt och inte bara springer mellan övningarna.

 Detta riktar sig till alla från nybörjare till van motionär. Min främsta uppgift är att vägleda dig till en säker och effektiv träning som hjälper dig att nå dina mål på bästa och roligaste sätt. Motivera och inspirera genom att lära dig nya övningar och kunskap om hur kroppen fungerar.  Jag planerar och lägger upp ett personanpassat träningsschema som vi går igenom tillsammans i gymmet. För bästa och lättaste sätt att se konkreta resultat så råder jag till att börja med ett fitness test som visar vilken nivå man ligger på. Om man sedan lägger in ett fitness test var andra till tredje vecka så får man se sin utveckling svart på vitt.

 3-5 deltagare  Grupper:  Barn/junior  Senior  Bodybuilding  Viktminskning och muskelträning   Gruppträning är inte lika individanpassat som vid ett enskilt träningstillfälle utan mer anpassat efter medelsnittet där vi tränar och lär oss tillsammans vid minst tre träningstillfällen.  Pris: 600 kr för timmars tillfällen. Efter avslutad gruppträning finns chansen att boka en timmes kostrådgivning till 50% rabatt.   Inga grupper finns planerade för tillfället utan anordnas vid efterfrågan.

 Kostrådgivning är till för dig som vill få mer kunskap inom kost och näring för att själv kunna öka ditt välbefinnande. Vid kostrådgivning ger jag dig de verktyg som du behöver för att kunna förändra din livsstil och uppnå dina mål.  Vare sig det handlar om att bygga muskler eller att få de definierade till att man vill bli ”smal” och fortsätta vara ”smal” så är kosten minst lika viktig som träningen.