Oscars portfolio MÅLGRUPP Den primära målgruppen är arbetsgivare för Oscar. Han utbildas till medieingenjör och kommer antagligen att arbeta inom något.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Tänk på vad du säger innan du uttalar orden!!!
Advertisements

Som •Han körde på Slottsgatan som har en hastighets-begränsning på 50 km/h. •En kvinnlig bilförare körde på en man, som är i 20 års ålder. •Kvinnan, som.
Farmorgun Välkomna till: Lär dig blogga Internationella kvinnodagen Södertälje kommun Gun Svensson Farmor Gun i Norrtälje 72 år.
Om ett ögonblick kommer Du in i en magisk värld!.
En Modern Saga Grodkonungen.
Städer hur ser du på dem? 50% av alla människor på jorden bor i städer
Skapa ett video-CV på YouTube
Birger Sjöberg Birger skrev tre böcker under sin livstid, Kvartetten som sprängdes och Kriser och kransar. Han var en av våra mest folkkära.
KKME – Livsfrågor Oktober 2007
Personligt brev – din egen form av marknadsföring!
En meny av möjligheter Mål/målområde Koncept Patienten får ett standardiserat hemgångsmeddelande Påverkansanalys Involvera patient och närstående Patienten.
Jag önskar dig styrkan hos de fyra elementen
Skapa ideala kundprofiler
Ett Brott Är Ett Brott... Av Lovisa Wirdemo.
Städningens filosofi!. Jag tvättar inte mina fönster därför att… Jag älskar fåglar och vill inte att någon av dom ska flyga rakt in i ett blankt fönster.
SYV Studie- och yrkesvägledning
KULTURSKOLA 2009 Marknadsundersökning 2006 Musik och Dansskolan.
hej och välkomna EKVATIONER Ta reda på det okända talet.
Vi ställde frågan: Vad betyder den ”Den Aktiva patienten” för dig?
Designprocessen Idé Research Presentation Omarbetning
Niklas Höglund  PRIMÄR: Svenska män nära Lammhult yrkesbyggare samt fritids byggare ålder:  SEKUNDÄR: Kvinnor samt män som har någonting.
Vad tycker NyföretagarCentrums kunder om rådgivningen? Hur många har startat företag efter rådgivningen? Branscher, omsättning, anställda? Jämförelse
D å var det snart dags igen! Jag fyller år! Skillnaden denna gång är att jag bara har en önska på önskelistan: Ett jobb! J ag är en mångsysslare med två.
PowerPoint Bildspel med ljud. Klicka för nästa bild.
Case Tobias Martin.
DCV Idéskiss Design Jag tror att jag ska ha en mörk och stilren design på mitt DCV. Det ska finnas dynamisk funktionalitet där designen byts utan att sidan.
Projektet IT-coacher 2013 Enkäter angående intresset av IT-utbildning för seniorer gjordes i kommunerna Lidköping, Götene och Munkedal. De som svarade.
Nya studera.nu Målgrupper och struktur. Målgrupper Potentiella studenter Studenter i systemet Forskarstudenter Andel av besökarna per målgrupp? Prioritering.
NYFÖRETAGARCENTRUM – RESULTAT RÅDGIVNINGEN  ANTAL BESÖKARE  RÄCKVIDD  KÖN  ÅLDER  BAKGRUND  TYP AV RÅDGIVNING 2012 RESULTAT.
NyföretagarCentrums resultat 2013 NYFÖRETAGARCENTRUM – RESULTAT 2013.
Att skriva CV och personligt brev
En PowerPoint om PowerPoint
Relationer skapas, upprätthålls och avbryts genom tal
Du ÖnskAs en rigtigt gOD jul GOD JUL Först, klicka på stjärnan på julgranen, så vi kan få ljus i den….
Marknadsförarens mall för att skapa köpares persona!
Raka rör - så här kommunicerar vi på webben
Jag vill känna mig som en kvinna En modern saga. På en flygresa över atlanten kommer planet in i en riktig storm. Turbulensen är hemsk och det blir ännu.
Kunskap 3: Rationalism och Empirism
Sidan Meningen göra en hemsida för företaget Zoohelsinki. P.g.a. Materialets brist så enkel sida som möjligt Fick ide från vertaaverkkoja och nikebetterworld.
Industritekniska programmet!
Sanningen om Choklad ﻙ. Chokladen talar om din ålder ! Fuska inte !
Energi- och klimatseminariet uppföljning 2014 Kerstin Angberg-Morgården, 11 juni 2014 Energisamordnare på Länsstyrelsen Dalarna.
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Det var en gång en man som  inte var nöjd med sitt redskap.
Jag önskar dig styrkan hos de fyra elementen
Färgelanda bibliotek Kvalitetssäkring Låntagarenkät.
Mansfrid? - Offer på lika villkor?
Novus Unga om vården Vårdförbundet Lina Lidell 1718.
Källkritik - kontrollera fakta
Demografikonsulten 2005 Den demografiska utvecklingen i Gävle med utblick mot 2020.
Ditt samtal om lön.
SEO Manager för EPiServer LÅT REDAKTÖRERNA VARA REDAKTÖRER.
Kanske är vi goda vänner i ett år...
Marknadsförarens mall för att skapa köpares persona!
Kommunikation OL108A.
Adam tänker 1.Han heter Adam. 2.Han tänker inte så bra. 3.Han är arg. 4.Jag tror att han kommer från USA.
Vad är en bra webbplats? KANO Förtroendeingivande Effektiv Användbar Tillgänglig Ändamålsenlig Snabb och responsive Sökoptimerad Lättdelad Åtkomlig.
Varför UNIKUM? Genom att arbeta med IUP via Internet och verktyget Unikum vill vi uppnå flera saker: Ökad delaktighet i planeringen från föräldrar och.
Förmågan att dra korrekta slutsatser. Cannabisrökaren upplever sin personliga historia som höljd i dimmoln. Försämring har noterats inom följande funktionsområden:
Vad är identitet?.
Det är en exempel av framtidens datorer men före jag riktigt går in på det ska jag berätta om för i tidens datorer! Framtidens Datorer!
Personligt brev.
Intervjumetod: Fältperiod: Målgrupp: Antal respondenter:
Reklam i olika medier.
Ett sätt att locka unga kompetenser till offentlig verksamhet
Konjunktioner bindeord.
John bauer Av: Anton Grennborg, VT-08.
Visa mig att jag är en kvinna EN MODERN SAGA. Under en transatlantisk flykt hamnar flygplanet i svårt oväder. Det är svår turbulens och läget förvärras.
Organisationer som arbetsgivare
Effektkarta för extern webbplats
Presentationens avskrift:

Oscars portfolio MÅLGRUPP Den primära målgruppen är arbetsgivare för Oscar. Han utbildas till medieingenjör och kommer antagligen att arbeta inom något tekniskt. Därför är det viktigt att hans portfolio har en modern design som kan uppskattas i branschen. En typisk arbetsgivare uppskattar jag vara en man eller kvinna i års ålder med eventuell kunskap i samma bransch. Portfolion måste vara attraktiv för denna målgrupp. Som sekundär målgrupp föreställer jag mig bekanta och vänner till Oscar som annars bara är intresserade av att se hans portfolio. STRUKTUR Biografi – Hobbyn Utbildning – Specialkunskaper Arbetsprover – Webbplatser – Ljud, video, bilder Bildgalleri Kontaktuppgifter Länkar Utskriftsvänlig CV Designönskemål: Inga skrikiga färger Toppnavigering ”Någo siisti” (ganska fria händer)