Hendia Syd AB Rickard.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
HÄR BOR JAG Skogstrollen vt 2013
Advertisements

Välkommen till BNK! • Om ni har en bokad tid (har fått en kallelse hit) ber vi er vänta i väntrummet. Vi kommer och hämtar er där. • Det finns ett till.
Detta har du vetat länge…. Klicka för att gå vidare.
Kanske är vi goda vänner i ett år...
Arbetsmiljö Vad är det?.
BARNETS ANDLIGA UTVECKLING Anna Ekvall & Magnus Sternegård
Reaktionen vid små skärsår
1:a person 2:a person 3:e person singular/plural
Daniel i lejongropen.
Vem bestämmer - du eller chefen?
En Modern Saga Grodkonungen.
Ett bildspel om dig och dina kompisar.
TACK alla ni som hjälpt oss att svara på vår patientenkät! Här kommer resultatet. Vi jobbar vidare för att bli ännu bättre..
Ta ställning Samarbeta Argumentera Respektera.
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
För intelligenta kvinnor Ett gift par åkte under ett veckoslut bort tíll en sjö, där man kunde fiska.
Pronomen.
Skridskoutflykt 1 februari Snart är alla ute på isen. Vi har promenerat till den fina banan vid nya idrottsplatsen bakom brandstationen.
Källbystugans kvalitetsarbete
Åk 9 - året då det händer -.
Blinka lilla stjärna Blinka lilla stjärna där,
Brev från Pingvinen.
Sagan om björnen.
1 TIL SALGS Kom och köp! Lennart Lönngren. 2 TIL SALGS står det oftast. Men nyss såg jag på ett hus i Tromsø ett alternativ: KAN KJØPES Kan de båda uttrycken.
Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
D å var det snart dags igen! Jag fyller år! Skillnaden denna gång är att jag bara har en önska på önskelistan: Ett jobb! J ag är en mångsysslare med två.
Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil
Att vägleda på Mässan Lite om:  förutsättningar  möjligheter  krav  begränsningar  lärdomar.
Innovativa pengar Det är inte alltid så lätt att lyfta blicken. Men jag har anat mig till att en av de lite större bistånds- och utvecklingsdiskussionerna.
Dom, de eller dem? Förklaring.
Röd & Grön Zon I RÖD ZON Pratar jag till … DIG! I GRÖN ZON
Beringskolan gick upp kl åkte kl Plockade fram frukost 1:orna skulle till sagomuseet 3:ornas klassrum fruktrast kl
Mobbning gör ont!.
Arbetslös.
”Fick du inte mitt ” Jag antar det är sant det man säger om ”stora fötter, stor.....”
Biogas Biogas är bra för miljön. Om Biogas Biogas kommer från olika material. T.ex sopor och består huvudsakligen av metan.
Anne Frank Historia.
Korpen på jobbet Vi gör det enkelt för arbetsplatser att sporta och ha kul tillsammans!
När ska man använda de och när ska man använda dem.
Vem bestämmer, du eller chefen?.
Föräldrar enkäten Här är resultatet av föräldrar enkäten om fritidshemmet Rubninen`s verksamhet. Den bygger på 38 inlämnade enkäter.
SEX och relationer Del 2. SEX och relationer Del 2.
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Niklas Olsson Sps3d. Mina intressen Som ni säkert redan har sätt så brinner jag för golfen, därför tillbringar jag en hel del av min vakna tid på eller.
Marcus berättar lite om sig själv
Läroplansnätverk förskola
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
”Fick du inte mitt ”. Lovar du att älska, ära, laga mat till, städa efter, leva med hans stinkande sockor och fisar, ge upp rätten till.
Det var en gång en kille som hette Albert. Han var 1000 år. Han bor på Habbo planeten. Alla är snälla. Dom äter utomjordiska grisar.
Röd zon Grön zon Grön zon Röd zon.
Personligt Brev ”Berätta om dig själv!”.
Min praodag på dagiset Kotten. Förmiddan  ställde frågor  Byggde lego med Felicia  gick ut  Fanns 8 barn på stora  När vi kom ut åt frukt.
Att besöka skolor Camilla Bergvall, ordförande Djurens Rätt Helsingborg & Hanna Eriksson, vice ordförande Djurens Rätt Helsingborg
Kanske är vi goda vänner i ett år...
MIN PRAO-DAG PÅ HÖGKULLEN Steg upp Färdig åkte. BÖRJAN PÅ DAGEN  Jag hjälpte till  Frukosten  Jag la puzzel  Vi gick ut  Träffade barn och vuxna.
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
Jag ställer mig upp Jag sitter igen Jag ställer mig upp Jag sitter igen Det är jätte roligt Jag vill sjunga mer.
 Vilken utbildning behövde du?  Är ditt jobb roligt/tråkigt?  Är du nöjd/missnöjd med din lön?  Trivs du på jobbet eller trivs du inte på jobbet?
 Åkte till Tockarp  Hämtade skräp, fixade med myrdosor, kollade på fruktmaskinen och lagade stolar.  Efter Tockarp åkte vi till soptippen.
Vad är det styr hur du mår på din arbetsplats?
SLUGs Medlemsundersökning Resultat och kommentarer från studenterna
London- Resan Dag:1 Idag när vi kom till flygplatsen gick vi och åt. När vi skulle checka in stängde de framför ögonen på oss och vägrade öppna, fast.
Jobbansökan När du ska söka ett jobb är det viktigt att fundera över på vilket sätt du matchar de kvalifikationer som efterfrågas i platsannonsen. Skriv.
Sid 1/steg 3 Hej och välkommen! BeST-metoden – vad handlar den om? Berätta för din granne. Praktiska detaljer: Tider. Kaffe/lunch? Mobiler avstängda.
Experiment med vatten Densitet.
Vad har du hört under förmiddagen? Vad förefaller vara viktigt för att röra sig från kunskap om social hållbarhet till handling i frågorna? Bilda grupper.
Föreställ dig att du är 22 år och precis pluggat färdigt. Du bestämmer dig för att söka jobb hos Hela Världen AB. Hela Världen AB är ett företag som.
Hej, jag heter Karam och jag ska berätta om en bok som jag har läst.
Presentationens avskrift:

Hendia Syd AB Rickard

Förmiddagen Jag klädde på mig Jag åt frukost Han hämtade mig Vi åkte Vi kom fram Vi rev gipsväggar

Eftermmidagen Sen åt vi på Mc Donalds Sen åkte vi och handlade material Vi åkte till stugan Vi rev golvet Ett rör var för litet Vi grävde Vi grävde igen

Frågor Hur många anställda finns det på Hendia Syd AB? Vad jobbar ni med? Jobbar ni ute eller inne? Hur är er arbetsmiljö? Vilka arbets tider har ni? Vad ska man läsa till om man ska bli det? Har du några kollegor? Finns det mest av kvinnor män? Är jobbet farligt eller ofarligt?

Slut