Logga in i Cambro Efter att du har aktiverat ditt CAS-id kan du logga in i Cambro. Gör såhär: 1. Surfa in på www.umu.se och klicka på ”Student” längst.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Skolbibliotekets hemsida Vad finns där… Hjälp till skolarbeten.
Portal för elektroniska beställningar via Asynja
Logga in och använda vårt nya Intranet NAVET
I det här bildspelet lär du dig lite mer om Det första du ser när du loggat in kallas för.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
SynerTrade: Användarguide för leverantörer
Surfa till för att skapa ett eget konto.
Detta är ett automatiskt lönesamtal
Välkommen till kattens magiska värld
Ansökan till SFI steg för steg
Ansökan till Vuxenutbildning steg för steg
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
Gå in på vår medlems- och anmälningssida Gå in på Hovsta IF hemsida Klicka på medlemsanmälan eller aktivitetsanmälan En sida med en länk.
Betaltjänster E-legitimation Juni 2013.
Hur ger vi snabbt de kunskaperna? Vi behöver ge våra blivande e- handläggare förkunskaper, för att de ska klara sina utbildningar och uppdrag.
Utbildning i hantering av Behovstrapporna
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Eva Pärt Enander och Malin Wester
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Det här bildspelet är till för dig som arbetar på Naturvårdsverket och vill ha.
Enkel dator teknik Tips och tricks.
När Du laddat ner Appen kommer den att finnas nere i högra hörnet på din Google sida. Det enda Du kommer använda Google till är att skriva in sökobjektet.
1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma.
Manual: Att skapa en ny sida. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Kursrapporten Vad du behöver veta som lärare Ulf Holmgren december 2011.
Öppna en webbläsare och navigera till Om du inte redan är inloggad så logga in med.
Information till IT-designs programstudenter
Din Guide till Second Life Bild: By HVX SilverstarHVX Silverstar hotolibraries/ / Webbgruppen, BLR, Högskolan i Borås.
Nätverk Logistikprogrammet 2012.
Komma igång med Basecamp via appen
Lathund för Vårdnadshavare
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Privat. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
Om en stund kommer du in i magins värld.... …Du kommer att bevittna en sällsynt händelse.
- Gå till adressen kronoby
Logga in i Cambro Gör såhär: 1. Surfa in på och klicka på ”Student” längst upp i högra hörnet.
Manual: Att skapa ett nytt forum och att kommentera i forumet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Links2keep - Nyb ö rjarguide. Links2keep Här kommer alla dina länkar att visas. Länkarna som du kan se på startsidan är exempel och kommer inte finnas.
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
E-tjänstexempel Logga in Legitimeringstjänst XYZ Svensk E-legitimation Detta är ett exempel på hur.
Tillgänglig IT Komma igång med Basecamp. Som deltagare i kursen får du en individuell inbjudan via epost med en registrerings- och en startlänk.
Unik Guide för elever Här får du lära dig hur du:  Loggar in i unikum  Ändrar i inställningar  Fyller i IUP inför utvecklingssamtal  Skriver i Bloggen.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Unik Guide för föräldrar
Gymnasievalet på internet
Introduktion till Lärplattformen
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Du finner ett samlat schema för de kurser du är antagen på i megamenyn > Schema.
Lathund Unionen PFS på Detta är den sida du möts av när du öppnar Unionens sida: Här loggar du in med det användarnamn.
Komma igång med Lync Windows Store-appen
Snabbreferens för © 2013 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync-startskärmen På Lync-startskärmen finns paneler i hubben till vänster som ger dig smidig.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Kursrapporten Det här måste studiesekreteraren eller den som institutionen utser göra när kursrapporten är ifylld och när kursresultat första gången är.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Varför UNIKUM? Genom att arbeta med IUP via Internet och verktyget Unikum vill vi uppnå flera saker: Ökad delaktighet i planeringen från föräldrar och.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Digitalt lärande Måndagen den 15/3. Dagens lektion Mål: Att starta upp arbetet med digitalt lärande. Metod: Genomgång och diskussion i grupp. Skriva i.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
En genomgång av nya funktioner Introduktion till appen från Inläsningstjänst.
Starta bildspelet 1. Starta Bildspelet genom att klicka på Ikonen Bildspel i din webbläsare. 2. Klicka sedan, en gång, var som helst i dokumentet.
Funkisportalen En liten guide.
Så här anmäler du dig till högskolan VT19
Presentationens avskrift:

Logga in i Cambro Efter att du har aktiverat ditt CAS-id kan du logga in i Cambro. Gör såhär: 1. Surfa in på och klicka på ”Student” längst upp i högra hörnet.

Steg 2: Klicka på ”Cambro” i menyn till höger.

Steg 3: Klicka på ”Logga in med CAS”.

Steg 4: Du kommer nu till en inloggningssida, skriv in ditt användarnamn och lösenord och klicka på ”Logga in”.

Du är nu inloggad i Cambro! Kurssidan heter ”ÄO Vt 14 grupp A, B och C” och den hittar du antingen som en egen flik eller under ”Mina aktiva sajter”.

När du har hittat kurssajten och klickat in dig på den, kan du utforska de olika rubrikerna i vänstermenyn. De viktigaste funktionen beskrivs här nedan. Anslagstavla: Här läggs notiser ut till er deltagare, ofta handlar det information från lärare. Ta för vana att läsa på anslagstavlan ofta! Filsamling: Här läggs dokument som t.ex. gruppindelningar och program ut. Inlämningsmapp: Varje deltagare har en egen inlämningsmapp. Här laddar du upp dina inlämningsuppgifter. Forum: Här kan du föra diskussioner med de andra deltagarna.