Ta en bild Ta en bild Så här enkelt är det:: - Sitt ner framför monitorn. - Titta rakt in i kamerans lins. Ta en bild “ - Tryck “ Ta en bild “. -!!! SITT.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
låt oss presentera SLIDEPLAYER.SE
Advertisements

Snabbguide och tips.
Rockackord Lärorikt bildspel för alla rockfans med minst tre
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”..
Om ett ögonblick kommer Du in i en magisk värld!.
Enheter introduktion Hur lång är du?
Om ett ögonblick kommer du att inträda i en magisk värld...
Portal för elektroniska beställningar via Asynja
Så här gör ni: - Sitt rak framför skärmen - Titta den med stadig blick - Tryck på knappen “Ta kortet”. - OBS. Det är viktigt att inte röra sig medan kortet.
Medelåldern för kvinnor
Ett bildspel om dig och dina kompisar.
IPad grundkurs.
Skapa ett video-CV på YouTube
Uppgiften i PowerPoint
Wikinggruppen Presentation av ”WIKING SMS” – Effektivisera din verksamhet.
Detta är ett automatiskt lönesamtal
Välkommen till kattens magiska värld
Välkommen till internet för nybörjare
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
 För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och.
PowerPoint 2007 Lathund.
MÄRKLIGT ! Här är en liten matematisk övning som helt säkert kommer
TA KORT TA KORT Såhär tar du ett foto: - Sitt mitt framför monitorn. - Titta rakt in i linsen. - Klicka på TA KORT. - !!! SITT STILLA OCH FORTSÄTT TITTA.
IT-kompetens Svenska & Engelska. IT-kompetens Svenska & Engelska.
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Videokonsultation med medborgare
Nalle •Motorola –färg •mörkt grå –storlek •9 cm x 2 cm x 3 cm –tyngd •100 g –pris •200€ •Sony Ericsson –färg •svart och grå –storlek •11cm x 2 cm x 4.
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Laterna Compact Booking Saknar du ett bra bokningssystem? Pröva det här! Lättanvänt Flexibelt Pålitligt.
Om ett ögonblick kommer Du in i en magisk värld!
Version 1.2 Övningsuppgift Byta enhet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Version 1.2 Övningsuppgift Byta enhet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
SQZBZO.
Arbetslös.
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Sektorn för Socialtjänst
Om en stund kommer du in i magins värld.... …Du kommer att bevittna en sällsynt händelse.
Powerpoint …är ett program som du använder till att: …är bra till att
Internet Styrdatorer och kablar Uppkopplade användare Servrar 182.QRZN.
MÄRKLIGT ! Här är en liten matematisk övning som helt säkert kommer
Groupwise – skicka mail

Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Groupwise – skicka mail
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.2 Övningsuppgift Administrativt meddelande Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Optiska instrument och ögat
Google SketchUp Del 1.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Hur laddar man ner poddcaster från P1?
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Version 1.2 Övningsuppgift Administrativt meddelande Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.1.
1.Gå till hemsidan: torslandaskolanssuperhumans.wordpress.com 1.Klicka på dagens PowerPoint (18/11) 2.Öppna & spara den på din dator 3.När du är klar kan.
Attraktiv Hemtjänst Deluppdrag Införa välfärdsteknologi Max Domaradzki.
Presentation av Ta ej bort detta. Om du gör det är det brott mot våra regler. Reglerna hittar du under sidan OM KLASSKLUR. Läs de innan nedladdning.
SNABBGUIDE FÖR SÄNDFUNKTIONER OCH FAX PÅ CANON imageRunner ADVANCED Denna guide är till för att du snabbt skall komma igång med att utnyttja din Canon.
Version 1.2 Övningsuppgift Ansvarsöverflyttning Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
VIKTIGT När du ska göra en bok i Rison så måste originalet alltid vara i A4 format. Är det mindre eller större får du göra om det till A4.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion. Översikt Detta är en lathund för Marknadsplatsens nya sökfunktion. Vi börjar med en kort genomgång av de olika.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Musikkompendium Test. Musikkompendium Test 2 Musikkompendium Test 3.
Rundtur.
Lokalbokning i Office 365 Falkenbergs kommun
Presentationens avskrift:

Ta en bild Ta en bild Så här enkelt är det:: - Sitt ner framför monitorn. - Titta rakt in i kamerans lins. Ta en bild “ - Tryck “ Ta en bild “. -!!! SITT ABSOLUT STILL UNDER TIDEN BILDEN TAS OCH TITTA RAKT IN I LINSEN!!!! Bilden riskerar annars att bli förvrängd. Ta en bild -Klicka på “ Ta en bild ” Det här är en test av SONY`s nya teknologi. Med detta nya system kan vi konvertera er monitor till en kamera och ta ett foto av er.

Ta en bild Ta en bild Flytta dig en liten bit till vänster!!! Du är inte helt med i bild… LE….

FRAMKALLA 100% Complete

Bilden är nu skickad till de femtio första -adresserna i din adressbok. Tryck ESC och börja jobba istället för att gå på sådana här dumheter!!