D å var det snart dags igen! Jag fyller år! Skillnaden denna gång är att jag bara har en önska på önskelistan: Ett jobb! J ag är en mångsysslare med två.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Välkommen till BNK! • Om ni har en bokad tid (har fått en kallelse hit) ber vi er vänta i väntrummet. Vi kommer och hämtar er där. • Det finns ett till.
Advertisements

Är du vår nya kollega i Stockholm?
Ja så är det snart jul igen. Denna julen får jag fira med en nykomling i familjen. Jag blev den 5 november Farmor till en liten pojke. Han, Nilo har fått.
Hur kan vi arbeta mot mobbning. eller Hur kan vi arbeta för vänskap
Nulägesanalys genom frågor
Källkritik.
Att hålla lektion i ämnet Idrott & Hälsa
”Nya resurser” Fil 4:1-9.
Ny frikostighet Filipperbrevet. Paulus tar emot – och ger…  Tar emot Jesu tilltal  Ser klart  Får förlåtelse  Får förtroende.
Svenska som andraspråk
Råby-trivsel Råby-trivsel är ett kooperativ som arbetar i Råby Rönö, mitt i den sörmländska landsbygden. Råby-trivsel hjälper dig med catering vid fester,
Patientenkät sommaren -13
Metodstöd.
OLA Det tävlingsadministrativa systemet Javaapplikation Klient-Server
Pronomen.
Kort genomgång och repetitionsövningar Vad ska du kunna vid avsnittsavslutet?
Hej på er alla!!! Nu har det gått ett år sen jag gjorde ett bildspel. Hade glömt nästan hur kul det är.
Välkommen till Bönemöte
Åk 9 - året då det händer -.
Personligt brev – din egen form av marknadsföring!
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
Kognitiva funktioner Verbal förmåga Logisk-Analytisk förmåga
FUNKTIONSSKATTNINGSSKALA
 För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och.
Ungas frågor om alkohol och droger
Hej Jag heter Rasul Saadati och är färdigt utbildad Systemkonsult på QD- System AB. Jag är bäst på installationer, administration och klientsupport. Mina.
Nu söker jag jobb, trainee eller praktikplats!
Inspirationsdag – Vilka projekt kan vi göra? Det är ju rätt kul att få göra vad man vill.
Yrkesförbundet för dig som jobbar med försäljning och marknadsföring.
Intranät som funkar Andreas Blackne
INFINITE96BLOG PRESENTATION. ÄGARE JAG HETER DEMAN JAG HAR EN PASSION FÖR SKÖNHET OCH VILL HJÄLPA ANDRA NÅ SINA FULLA SKÖNHET POTENTIAL. DÄRFÖR ÖPPNADE.
Chefen tittar förtvivlad på sin klocka och upptäcker att hans underordnad inte kommer att komma i tid för att hålla ett mycket viktigt seminarium på en.
FUNKTIONSSKATTNINGSSKALA 1. UTHÅLLIGHET. 2. KONCENTRATIONSFÖRMÅGA Uthållig bara korta stunder i taget Slutför oftast arbetsuppgifter.
DAGENS DIKT I dag är det torsdag och det är mulet - men inte så kallt.
- Vikten av att kunna sälja in sin idé
Röd & Grön Zon I RÖD ZON Pratar jag till … DIG! I GRÖN ZON
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
DAGENS DIKT I dag är det måndag och det är mulet - men inte så kallt.
Hendia Syd AB Rickard.
IKT i nöd och lust! Hur får man eleverna att ta eget ansvar? Hur får man dem att samarbeta? Och hur får man lärare att vilja jobba ämnesövergripande?
Känner du igen denna logotyp? 1.Ja 2.Nej 3.Kanske?
BILDSKÖNE BENGTSSON & TATUERADE JOHANSSON en teaterpjäs
Grunderna - Från ett logiskt perspektiv André Bodin, Anders Edholm – 2011.
Den oroliga chefen kollar på klockan, Hans bästa arbetare är sen, Och snart börjar ett viktigt möte. Chefen bestämmer sig för att ringa hem till honom.
Valnöten VAD/HUR.
Ungdomsråd i region Mitt. Blunda… Tänk på det roligaste/grymmaste/bästa du kan komma på inom gymnastiken. Något du redan upplevt.. Något du skulle vilja.
Att skriva efter en litteraturdiskussion
Marcus berättar lite om sig själv
Hemsjukvårdsläkare i Lidköpings kommun
Lönsam rekrytering och Socialt ansvar
Music: Nightengale Serenade
Brukarundersökning socialpsykiatri Kön 1. Man16 (44%) 2. Kvinna20 (56%)
Kopplingen Hotell och turism. Vad är det vi från skolan ser som nödvändig kunskap för eleverna att ha med till APU- platsen?
Kvalificerad redovisningsekonom 400 yh-poäng
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Luncha & lär! Tänka, tycka eller tro?.
Att besöka skolor Camilla Bergvall, ordförande Djurens Rätt Helsingborg & Hanna Eriksson, vice ordförande Djurens Rätt Helsingborg
Livskarriär Din väg mot ett arbete som kommer att göra dig lycklig.
Vad är bra och vad kan bli bättre? Utvärdering med Ekjur12 15/
Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.
- hur vill vi ha det?. I filmen pratas det om växthusgaser, vad är det för något? Vad är växthuseffekten? Förklara på vilket sätt vi människor är beroende.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Sid 1 | Lantbrukarnas Riksförbund LRF:s Företagarcoacher.
Varför läsa ett språk till i åk 8 och 9?
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Från ord till handling.. Varför entreprenörskap? Rustas för framtiden. Entreprenöriellt lärande. Inga givna svar, skapar kontaktnät. ”Tasigförsamhet”.
BEANS NÖJD KUND INDEX 2015 Resultat från webbenkät.
Fröken My. My Sara Ann Fagerstedt (Nordström) Lilla My föddes den 18 februari 1980 Halvirländska 2 barn (11 och 7) Bor i Spånga i villa Älskar att virka.
Hur gör vi nu när löpande redovisning inte längre är hippt? Ludwig Stendahl Affärsutvecklare / Marknadsansvarig Norrland på EY.
Presentationens avskrift:

D å var det snart dags igen! Jag fyller år! Skillnaden denna gång är att jag bara har en önska på önskelistan: Ett jobb! J ag är en mångsysslare med två tekniska utbildningar i bagaget: Industrilaborant (1995) och Elingenjör med specialisering automation (2010). Jag har jobbat mycket med service inom kundtjänst men också som marknadsassistent, webbassisten, receptionist och allt-i-allo.

V äljer ni mig får ni en flexibel, kreativ, utåtriktad person som gillar utmaningar, som har lätt för att prata med folk, är välformulerad (på svenska, danska & engelska), har mycket datorvana och som kan ingå i flera olika grupper eller avdelningar för hjälpa till där det behövs. Arbetsglädje Trevliga kollegor UtmaningarKreativitet Nya uppgifter Kundskap Ansvar & uppskattning

V ad är ett drömjobb? För mig är det inte nödvändigtvis ett jobb som relaterar till mina utbildningar, utan viktigast av allt är trevliga kollegor och ett företag i utveckling som ger sina medarbetare möjlighet till utveckling. M in senaste utbildning var ett stort steg i min personliga utveckling och hängde ihop med en av livet största omställningar: Att bli mamma. J ag älskar att vara kreativ, både i tänkandet och i skapandet. Hemma gör jag tavlor och smycken, inreder hemmet, fotograferar och gör bildbehandling i Photoshop. Jag bloggar och gör hemsidor tillsammans med min man i hans ”hobby” företag.

U tbildningen har lärt mig mycket om Samarbete Projektarbete Projektledning Vikten av dokumentation Samt att jag har förmågan att lösa svåra problem ensam eller i grupp. Att leva är att lära och utvecklas – något jag brinner för.

För tillfället är jag i praktik på Perstorp AB, men jag kan börja en anställning omgående. Vi hörs! Glada hälsningar Mette Sömberg Bygatan Bjärnum Mobil: Mejl: Bifogar CV J ag planerar att ringa Er om ungefär 14 dagar, men mejla eller ring mig gärna om Ni har frågor eller vill boka in ett telefonmöte alternativt en personlig träff.