Startsidan ger kunskap Om vad som är möjligt att göra Och vem som står bakom. Blocken för ämne och organisationer Är klickbara och leder till sidan för.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
1 A F A S I G N A L Datorhjälp vid kommunikationshinder Peter Kitzing, LU, V 2002.
Advertisements

Klicka för att byta bild när bilderna stannat
First Class Arken - Introduktionskurs
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
Skapa ett video-CV på YouTube
Källor: Skolverket, Annika Hultén
Grunder i PowerPoint 2000 Skapa en ny presentation Rita egna objekt
Komplement Bornholmsmodell för förskolan
Access med Sebastian och Robert
Hur ger vi snabbt de kunskaperna? Vi behöver ge våra blivande e- handläggare förkunskaper, för att de ska klara sina utbildningar och uppdrag.
Producerad av Publiciteta&Co Sundsbussarna Förslag på ny design av hemsida Publiciteta&Co 2006.
Att bygga en fungerande webbplats
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Det här bildspelet är till för dig som arbetar på Naturvårdsverket och vill ha.
Presentation - Svenska kyrkans webbplats
Problemformulering Vad är problemet eller behovet– gapen i våra resultat? Vad: Vad påverkas? Är det specifikt? Innehåller det ett implicit förslag till.
Styr mot syftet och de önskade effekterna och använd prioriteringar som redan är gjorda i effektkartan.
Nyheter Labordination/svar Siemens Medical Solutions.
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet
Sektorn för Socialtjänst
Turismens historia kapitel 2.
Cirkelledarutbildning
UPPSATSSKRIVNING ENTRÉSKOLAN
1. Uppgiften presenteras
Välkommen till presentationen av Faktura/Saldobesked i mySCHENKER
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
En webbsida som vänder sig till unga i Vänersborg.
KÄLLKRITIK En metod.
Här kommer det finnas ett stolpmanus för föreläsningen
Välkomna. Oss själva Utvecklare av produkter Standardisering Vi vill förmedla kunskap om Hur vi tänker och fungerar En portal för Hur vi tycker att teknik.
”Att skriva recept” En metod för individuell ordination av fysisk aktivitet.
Lathund Unionen PFS på Detta är den sida du möts av när du öppnar Unionens sida: Här loggar du in med det användarnamn.
Centrala begrepp i musiken
Informationssökning och källkritik
 Vad går uppgiften ut på?  Vilket ämne ska jag skriva om?  Vad vill jag veta?  Vilka frågor har jag?  Vad kan jag själv om detta?  Vad behöver jag.
KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga eller underförstådda. ©
Läsbar prolog CM 8.1. allmäna principer correctness user-friendliness efficiency readability modifiability robustness documentation.
Genrer Ett specifikt syfte – avgör vilken genre det handlar om
A 2 +b 2 =c 2 Varför var Pythagoras vegetarian?.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Källkritisk informationssökning
Region Östergötland Manual För sökning av dokument.
Region Östergötland. 2 Söka styrande dokument Klicka på fliken ” Vårdportal” i den horisontella grå menyn på Lisas startsida.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Media - vän eller fiende?. När Janne Josefsson ringer… Fråga vad saken gäller & vem mottagaren av informationen är Är du den mest lämpade att svara? Konsekvenserna.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion. Översikt Detta är en lathund för Marknadsplatsens nya sökfunktion. Vi börjar med en kort genomgång av de olika.
Lärande för det 21;a århundrandet Lärande för framtiden KunskapsbyggandeProblemorienterat Egna val IT som verktyg Kommunikation Samarbete.
Aspergers syndrom & kommunikation Gunilla Gerland Här finns bl a böckerna: Arbeta med Aspergers syndrom Barn som väcker funderingar Jag föreläser.
Att använda andras bilder på internet Det är inte tillåtet att använda andras bilder hur som helst. De bilder, fotografier, filmer, musik med mera som.
Källor och källkritik. Källa? En plats där du kan få information –Böcker –Tidning –Faktatexter –TV –Radio –Intervju med någon –Dagböcker från förr i tiden.
Att skriva för människor Att skriva för sökmotorer.
R ESULTAT F ÖRBEREDA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Person.
Reklam Vem får synas och hur?.
Bildsvep Spara och återuppta en ansökan Börjar strax
Lathund-Ladok-97-Rapporter i Uppföljning
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
I SciFinder kan du söka referenser efter bl. a
Datorhjälp vid kommunikationshinder
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion
Söka skola 2018 – Stockholm Underlag till informationsträffar med mera för fristående skolor som medverkar i det gemensamma ansöknings- och antagningssystemet.
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Söka skola 2019 – Stockholm Underlag till informationsträffar mm för fristående skolor som medverkar i det gemensamma ansöknings- och antagningssystemet.
Nyheter & Förbättringar LIS2011
Ingen ny regering i sikte! Åtta (8) alternativ!
Lathund för dig som administrerar resultatrapportering
Användarguide - chefer
Medarbetarportalen (MP)
Lathund för dig som administrerar resultatrapportering
Utbildningsmaterial Uthopp från SAMSA till Nationell patientöversikt
Så här anmäler du dig till högskolan HT19
Presentationens avskrift:

Startsidan ger kunskap Om vad som är möjligt att göra Och vem som står bakom. Blocken för ämne och organisationer Är klickbara och leder till sidan för Ämne eller organisatíon Längst ned finns alltid kontaktuppgifter(alternativt Hjälp) Tipsa oss ”Länka hit” som är funktioner som vi gärna vill att anv använder sig av men som hon kanske inte känner till finns.

Sidan för Ämne som anv når antingen från boxen på startsidan eller via flikarna upptill på sidan Här finns en kort förklaring för vad sidan syftar till. Förslag på kategorier av ämnen som är fördefinierade och som anv kan välja bland. Enklare för den som lätt skriver fel eller är lite osäker på vilket sök begrepp som kan vara lämpligt Mest sökta/Besökta lockar till lite nyfiket surfande.

Under begränsa resultatet kan användaren Välja att avgränsa sökresultatet till ett Specifikt media. Alla alternativ är synliga och använder symboler vilket för det lättare att förstå alternativens innebörd samt lättare att välja än i en Dropmeny som kräver hög precision. Filtreringen finns även på sökträffsidan och är möjlig att använda efter det att Sökningen är gjord