Din partner i hela affärsprocessen

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Idéer för ett bredare entreprenörskap
Advertisements

=Framtidsutsikter för yrket
Börjar ert fiber ta slut?
Projektet och syftet med upphandlingen 1. 2 GIS är ett av flera verktyg för stöd i och utveckling av den kommunala verksamheten.
Marknadsekonomi eller planekonomi?
Sensor control nordic ab
1. Varför finns det pengar?
Mobility on Demand Miljövänlig, kostnadseffektiv och imagestärkande mobilitet.
Personalaktuellts Lönedag 2012 Marianne Carell FörsäkringsGirot
EIO-Q Ledningssystem - leder till bättre resultat
Post- och telestyrelsen Nn a Alla i Sverige ska ha tillgång till effektiva, prisvärda och säkra kommunikationstjänster. Trygghetslarm Anna Lindgren Konsumentmarknadsavdelningen.
Åsa Lindqvist Miljösamordnare, GF Varuflöde
Servicekunskap Lektion 1 s 7-14
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Scandinavia. Lönsamheten för ett solelsystem beror alltid på en detaljerad planering och ett noggrant urval av komponenter. Solar Energy En av de största.
FÖRETAGSPRESENTATION
FÖRETAGSPRESENTATION
EN PRESENTATION.
© Aduct AB voxpop ”folkets röst” ett webb-baserat beslutstödssystem.
Bo Dahlbom 1 •Professor vid IT-universitetet i Göteborg •Forskningschef på Interactive Institute •Ordförande i Rådet för mobila tjänster •Makten över framtiden,
Avalon Information Systems Vi är IT-företaget som behärskar framtagning av information och utveckling av konkurrenskraftiga IT-system. - Produktinformation.
Miljarder möjligheter på en plats!
till en presentation av System och lösningar med RFID
Menigo ”Vår kunskap — din framgång”
Agenda 21. Arbetsuppgifter  Med hjälp av ett miljöledningssystem arbetar vi tillsammans med alla förvaltningar för att uppfylla kommunens miljömål 
Work IT smarter – Produktivitet inom Lantmännen
Site Talk Vacation Club produktpresentation •© Unaico All Rights Reserved.
Välkommen till Stångåstaden!
HUR GÖR BORN GLOBALS? – OM FÄLLOR OCH FRAMGÅNGSFAKTORER FÖR UTLANDSFÖDDA FÖRETAG Sara Melén och Emilia Rovira Nordman Handelshögskolan i Stockholm.
NCC Komplett Industriellt bostadsbyggande NCC Komplett
Med The Key Solution blir din vardag som inköpare betydligt enklare. Vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får rätt produkt till rätt pris. Med.
presenterar - ett unikt system för översvämningsskydd
ULLFROTTÉ AB.
Leveraging the business Till slut kräver tillväxt att man rör sig från det tidigare affärsområdet. Denna strategi kan innebära risk. För att undvika en.
Framtida modell för informationsutbyte Anders Berghman.
Better-Living Global Marketing Ltd
Handel i världen - varför då?
Vindkraft ONE Nordic koncernen
/ / 2 Renova – miljöföretaget som gör mer.
Prismodeller för egenproduktion av el Christer Bergerland Fortum Power & Heat AB.
… att effektivt förvalta fastigheter med gemensamt intresse för Eskilstuna kommun och dess invånare Uppdrag.
Tillsammans räddar vi liv
Lantmännen – först ut med klimatdeklarerade livsmedel
Företagsekonomi 1 Centralt innehåll
custice . fakta . presentation
Intressententmodellen.
BEANS NÖJD KUND INDEX 2014 (e-survey undersökning)
“Bättre vård med facebook” Katrin Moeschlin Charlotta Wolgast Wallman Nov 2011.
Affärsidé Den yttre affärsidén Vad skall produceras ?
Företag.
1.
Så här sparar Landstingsfastigheter på energi BILD 2 Energianvändning och klimatpåverkan.
1.
Atlassian Roadshow Karlstad Introduktion 1.Om oss 2.Om Atlassian 2.Nästa generations kundtjänst 3.Kortfilm – Agil utveckling 4.Confluence.
Ditt kompletta kontorsvaruhus. Grundat 1978 som Sveriges första kompletta kontorsvaruhus. Vår affärsidé är att till ortens företag, industri och institutioner.
Landtransporter av styckegods Tillvalstjänster E-tjänster DB SCHENKERsystem Säkra transporter av styckegods.
Per-Åke Pettersson Taxi Östersund AB en del i Biogaspuzzlet.
Samhällsekonomi Del 1 Åsa Lillerskog, Forsenskolan, Tidaholm –
Fyra marknadsanalyser
BEANS NÖJD KUND INDEX 2015 Resultat från webbenkät.
PromikBook AB Kraftfull företagsanalys och ekonomisk simulering – helt molnbaserat.
HOLGERS STUGMATERIAL. Holger Larsson grundade Holgers Stugmaterial AB den 24 februari Detta var samma dag som yngste sonen Torbjörn föddes.
Vilmale FINFO-dagen 2016.
MARKNADSFÖRING Marknadsföring är allt arbete som utförs i ett företag i syfte att föra en vara eller tjänst från producent till konsument.
Processer och verktyg för effektivisering av spårbarhet av livsmedel.
Samhällsekonomi Del 1 Åsa Lillerskog, Forsenskolan, Tidaholm –
Sälja en produkt eller tjänst
Susanne Lindqvist SANdvik,
Välkommen till arkitektkopia En värld av trycksaker.
Presentationens avskrift:

Din partner i hela affärsprocessen Hydraulik Vi kan service, lager, logistik och affärsmannaskap Lantbruk Entreprenad

Företaget Parmab Drivelement AB är ett agenturföretag med agenturer inom hydraulik, transmission och kompo-nenter för tillverkande industri och lantbruk. Helt enkelt kompetens och produkter inom hydraulik, lantbruk och entreprenad. Vi har över 38 års erfarenhet 1976 grundas H.N. Drivelement AB 2003 förvärvas PARMAB 2011 certifierade enl. ISO 9001 och ISO 14001

Vi är Parmab Drivelement Bengt Hansson VD och ägare Anne Johansson Ekonomi Patrik Berglin Försäljning Marwan Toubal Försäljning Stefan Carlsson Försäljning & Inköp Jonas Wikström Försäljning Stig Bergman Lager & Logistik

Affärsidé Vår affärsidé är att tillhandahålla hydraulikkomponenter med hög service och specialkunskap till hydraulik-byggande företag och industrier. För lantbruk och maskintillverkande industrier, erbjuder vi marknadens bredaste sortiment.

Värdegrund Vi lägger stor vikt vid att ge dig som kund den bästa lösningen eller produkten till bästa pris och prestanda. Tillgänglighet till bästa kompetens, snabb respons och snabba leveranser med marknadens bredaste sortiment är de värdeord vi lever efter varje dag.

Våra leverantörer R + L Hydraulics GmbH tillverkar och säljer ett sortiment av högkvalitativa komponenter för vätske- och kraftöverföring. Man är baserade i Tyskland. I sin produktportfölj har man tre starka varumärken. Raja hydrauliska komponenter Lovejoy kopplingar NewCool oljekylare och värmeväxlare

Våra leverantörer Alfa Laval är en ledande global leverantör av specialprodukter och processtekniklösningar. Deras utrustning, system och tjänster hjälper våra kunder att värma, kyla, separera och transportera produkter som olja, vatten, kemikalier, drycker, livsmedel, stärkelse och läkemedel med hjälp av Alfa Lavals kvalitetsprodukter.

Våra leverantörer oxes Reintjes GmbH är ett globalt verkande, oberoende teknik-företag med en personal på 400. Tillverkar cirka 1300 växellådor per år (2012) vid huvudkontoret i Hameln. Mer än 90.000 enheter har levererats till kunder över hela världen genom åren.

Våra leverantörer AMA-koncernen bygger på AMA SpA. AMA SpA grundades 1967 av dess nuvarande ordförande Luciano Malavolti, bonden som ville säkerställa tillgången på delar och tillbehör till jordbruks-maskiner och trädgård på eftermarknaden. AMA är en global koncern med huvudkontor i Italien.

Våra leverantörer F.lli Giacomello s.n.c grundades 1985 som ett familjeföretag, med tanken på att kunna erbjuda kvalitet och originalitet till marknaden för nivåindikatorer. Med Giacomellos produkt-portfölj har vi ett brett utbud av nivåindikatorer för de flesta applikationerna.

Våra leverantörer Menber’s Ltd. grundades 1965 och började producera komponenter till startmotorer, fördelare och generatorer. I dag, 40 år senare producerar och distribuerar de reservdelar och elektriska samt elektroniska komponenter för alla typer av fordon över hela världen.

Våra leverantörer Scanwill Fluid Power ApS är baserat i Albertslund, Danmark. Med Scanwill tryckstegrare kan vi erbjuda ett enkelt, säkert och kostnadseffektivt sätt att få ett högt tryck från hydraulik-system med lågt tryck.

Våra leverantörer DST magnetkopplingar är optimerade för att uppfylla den ökande miljösäkerheten och skyddsmedvetenheten. Höga vridmoment kan överföras slitagefritt genom kärlväggarna och förhindras från att skadas.

Våra leverantörer VSE Volumentechnik GmbH utvecklar och tillverkar mycket precisa flödesmätinstrument för nästan alla pumpbara medier samt elektroniska utvärderingsenheter. VSE, med huvudkontor i den tyska staden Neuenrade, grundades 1989.