Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Agenda 21. Arbetsuppgifter  Med hjälp av ett miljöledningssystem arbetar vi tillsammans med alla förvaltningar för att uppfylla kommunens miljömål 

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Agenda 21. Arbetsuppgifter  Med hjälp av ett miljöledningssystem arbetar vi tillsammans med alla förvaltningar för att uppfylla kommunens miljömål "— Presentationens avskrift:

1 Agenda 21

2 Arbetsuppgifter  Med hjälp av ett miljöledningssystem arbetar vi tillsammans med alla förvaltningar för att uppfylla kommunens miljömål  Miljöinformation (utställningar, trycksaker, Internet, m.m.)  Miljönätverk med grannkommunerna  Europeiska trafikantveckan varje år  Medverkar i den årliga miljöredovisningen för Landskrona stad  Revidering av kommunens miljömål

3 Miljöledningssystem  Landskrona stads miljöledningssystem bygger på standarderna ISO 14001 (internationell) och EMAS (europeisk), men vi har en egen kravstandard utan certifieringskrav.  Ett miljöledningssystem gör det möjligt att ha ett strukturerat miljöarbete med kvalitetssäkring.  Resultaten som redovisas som gröna nyckeltal kan jämföras med andra kommuner, företag m.fl.

4 Utbildning & kompetens  Utbildningsmaterial för miljöutbildning och miljöledningssystemet

5 Inköp av varor & tjänster  Ekologiskt producerade livsmedel

6 Årliga miljöredovisningar

7 Information  Målgrupper: Kommunens personal Kommuninvånare


Ladda ner ppt "Agenda 21. Arbetsuppgifter  Med hjälp av ett miljöledningssystem arbetar vi tillsammans med alla förvaltningar för att uppfylla kommunens miljömål "

Liknande presentationer


Google-annonser