Välkommen till biblioteket i Munka Ljungby, Tekniska kontoret är på plats månd 7 nov mellan kl. 18-19, tyck till om hastigheten. Du kan även nå informationen.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
BYARÅD Vad behöver vi verka för i respektive byar och gemensamt för alla byar?
Advertisements

Här följer en lite information om vad som krävs för att ta körkort
Vad är eHälsa? Nationell strategi för tillgänglig och säker information inom vård och omsorg sedan Sedan 2010 är socialtjänsten med fullt ut. Vision:
ALLA BARN HAR RÄTT TILL EN VIT JUL
Syo PRAO ver. 3.0 Välkommen till presentationen av Syo PRAO Vi kommer att gå igenom de flesta funktionerna i Syo PRAO.
Välkommen till presentationen av TungTransport Postadress: Telefon: E-post:Webb: Evagatan Malmö
 För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och.
Nya mötestider - nya resemöjligheter!
Peter Wihlborg Åtgärdsprogram 2015 Vägen dit – från underlag till åtgärder.
SÅ TYCKER FORSKARNA OM VRs ANSÖKNINGSSYSTEM SYFTE: Mäta forskarnas åsikter om VRs elektroniska ansökningssystem Var tionde forskare, ca 400, ombads besvara.
Ortsutveckling Bettna Stormöte den 14 november 2012 Välkommen!
Ortsutveckling Bettna Stormöte den 17 april 2013 Välkommen!
Ortsutveckling Bettna Stormöte den 21 augusti 2013 Välkommen!
Boo FF P03: Boo FF Organisation kring laget Presentation av ledare Mål med verksamheten Verksamhetsplan 2011 Frågor och svar Agenda.
Kommunpussel Din uppgift är att sortera de organisatoriska delar på nästa sida på ett sådant sätt att det överensstämmer med hur din kommun är organiserad.
Bastugatan 2. Box S Stockholm. Blad 1 Läsarundersökning Maskinentreprenören 2004.
Välkommen!.
AKTUELLT Nu finns alla bilder som visats på Harrström kanalin även på byns hemsida. Där läggs även alla andra inslag som presenteras i kanalin så att de.
MEDBORGARKONTORETS UPPGIFT Information Vägledning Rådgivning Blanketter Handläggning av vissa ärenden Ärenderegistrering, upplysning i alla ärenden.
1. Vad hade du för förväntningar på dagens frukostmöte? Stryk under det alternativ som stämmer bäst in på dig. Låga Mittemellan Höga 7 st. 53 st. 31 st.
1 Varför går jag på Hockeygym 6 Resultat +Beteendemål +Tidpunkt då de ska vara uppfyllda 5 Vision 2+3 Gruppen.
Föreningens syften är att : upprätthålla en aktuell fartygs- och slupmatrikel upprätthålla en aktuell fartygs- och slupmatrikel vara behjälplig med teknisk.
Kv. Aspebacken.
URBANISERING Kapitel 7 Vad är en stad?  Enligt EU: minst invånare, befolkningstäthet 500inv/km 2  Administrativt område  Område med urban karaktär.
Ny strandskyddslagstiftning
Sorselemodellen! Inledande träffar i byarna med föreningar och kommunen Byarådet inbjuder till uppföljande träff Träff med Kommunen som ansvarig inbjudare.
Öka servicen genom att använda fler kanaler så som e-tjänster, webb, telefon, e-post, sociala medier och personliga besök. Hålla webben mer uppdaterad.
A Tingvar Synpunkter FÖP Södra Sandby Länsstyrelsen Kommunstyrelsen Teknisk nämnd Övriga i urval.
Dialogmöte mellan ksau och ungdomarna från våra skolor Bibliotekets hörsal
Ortsutveckling Bettna Stormöte den 9 oktober 2013 Välkommen!
Välkomna! Försäkringskassan Bankföreningen ÖFF:s hemsida Överförmyndarnytt Allmänna frågor.
Tidplan omställningsarbete 2014
Välkommen till Dataföreningens möte om ”e-leg” 12 april 2012, kl
Lunds Tekniska Högskola | Industriell ekonomi | Studievägledningen 2013 Utbildningsinformation I12 STUDIEVÄGLEDARE INGRID HOLMBERG.
Hastighetsnivåer i en attraktiv stad!
Ortsutveckling Skebokvarn
Vision 2020 – Kraftsamling Ängelholm Vision 2020 – Kraftsamling Ängelholm Samverkan mellan näringslivet, kommunen, Regionen, statliga organisationer,
Rätt fart i Falun! - analys av hastighetsgränser.
Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.
Tredimensionell fastighetsindelning
Förbifarten.
IT-uppdragen (1) -Gemensamt Cosmic -Byte av programledarskap -Likartat arbetssätt grundförutsättning för lika konfiguration av Cosmic = verksamhetsprojekt.
Välkomna till Gripens RF Tävlingsmöte ALLSVENSKAN 2015 Division på våren Division på hösten Intresseanmälan Ex. antal för att anmäla.
Riskkartor Hur har arbetet gått till?. Krav på innehåll enligt förordningen Av kartorna ska det framgå 1. hur många invånare som riskerar att drabbas,
Välkommen! Förskoleklass hösten 2013.
Powered by Aktuarieföreningens medlemsundersökning Juni 2014.
Välkommen till ett seminarium om Klimatarbete och klimatinvesteringsprogram En heldag om klimatstrategi och Klimp- bidrag! Den 29 maj 2007 på Landstingets.
VANLIGA STUDIEFRÅGOR med studie & yrkesvägledare Som studie & yrkesvägledare arbetar vi med att vägleda mot ett yrkesmål. Det kan innebära att vi tittar.
Pulpetenbladet Juni 2015 Uppfräschning av lokalen Tvärtom om vad vi skrev under aktuellt fliken i förra pulpetenbladet så kommer vi inte att ta in någon.
Adress: Tennishallen, Pildammsvägen 10, Malmö Facebook: Webbsida:
Info-TV Onsdag 14/10-15 Välkommen till Bromangymnasiet!
Välkommen till KollAs Årskonferens Årskonferensen 26 november Program 09.30Kaffe Stefan Sedin hälsar välkommen 10.10Dagens program,
Informationssökning som en del av studierna Välkommen till Lärcentret beta Eva Tolonen Lärcentret beta
1:a advent 2006 Vision Gotland 2025 Tre minuter om Gotlands framtid.
De nya svenskarnas röst !
ÅK SKRIDSKO FÖR LIVET Till förmån för Barncancerfonden
Svar på Interpellation från Sverigedemokraterna
CV Workshop 1 oktober Den 1 oktober kl erbjuder vi på Nestlé 25 studenter och arbetssökande möjligheten att delta i en ”CV Workshop” på vårt.
Välkomna.
Examensarbete för högskoleingenjörsexamen i maskinteknik (MSGC17) 22
Föreningsmöte RP Linköping 20/5!
Banarbets- processen.
Ulrika Persson-Fischier,
Levande bibliotek Estherforum.
Funderar du på att starta företag? Ta det första steget här!
Funderar du på att starta företag? Ta det första steget här!
BakluckeLOPPIS 2016 Hemvärnsgården i Kyrkheddinge
Hjo.
Cykelplan
Välkommen till Åkerstorpsskolan!
Presentationens avskrift:

Välkommen till biblioteket i Munka Ljungby, Tekniska kontoret är på plats månd 7 nov mellan kl , tyck till om hastigheten. Du kan även nå informationen och tycka till via Rätt fart i Munka Ljungby Attraktiva områden med rätt hastighet

Höghuset Klarar du ett fall?

Hastighetsplaner för Ängelholms kommun Anordna: Träff med allmänheten i tätorterna Info på hemsida, möjlighet att lämna synpunkt Höra: Trafikverket Skånetrafiken Ängelholms Näringsliv Sammanställa synpunkter beslut i TN