Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

CV Workshop 1 oktober Den 1 oktober kl. 09.00-12.00 erbjuder vi på Nestlé 25 studenter och arbetssökande möjligheten att delta i en ”CV Workshop” på vårt.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "CV Workshop 1 oktober Den 1 oktober kl. 09.00-12.00 erbjuder vi på Nestlé 25 studenter och arbetssökande möjligheten att delta i en ”CV Workshop” på vårt."— Presentationens avskrift:

1 CV Workshop 1 oktober Den 1 oktober kl erbjuder vi på Nestlé 25 studenter och arbetssökande möjligheten att delta i en ”CV Workshop” på vårt kontor i Helsingborg. Du skickar in ditt CV senast den 26 september på nedanstående mail adress Vi granskar ditt CV och kommenterar i marginalen När vi träffas diskuterar vi kring för- resp nackdelar kring olika CV layout för att göra era CV:n attraktiva på arbetsmarknaden Vi hoppas på ett ömsesidigt givande och tagande. Nestlé kommer att presentera företaget och vilka arbetsuppgifter som finns hos oss, sedan kommer vi att hjälpa till att utforma era CV:n så att de blir attraktiva på arbetsmarknaden. Om du är intresserad så hör av er till Anna Sundberg på adressen nedan, det är först till kvarn som gäller!


Ladda ner ppt "CV Workshop 1 oktober Den 1 oktober kl. 09.00-12.00 erbjuder vi på Nestlé 25 studenter och arbetssökande möjligheten att delta i en ”CV Workshop” på vårt."

Liknande presentationer


Google-annonser