Alternativa tillvägagångssätt Registrera ny intervju i BCFPI

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
ADR: Automatic Delivery Rewards Vägledning. VAD ÄR ADR? •ADR är ett enkelt sätt att få hem produkterna du gillar och behålla din försäljningsvolym (PSV).
Advertisements

BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
TILDA ett interaktivt utbildningsprogram
Skapa ett video-CV på YouTube
Liten lathund för telefonintervju
Kommunikationslösning för licensansökningar
Manual för älgdatabasen i
E-post juni 2013.
Videokonsultation med medborgare
Hur registrera t.ex älgobs och avskjutning i Viltdata?
Punktprevalensmätning Trycksår och Fall
PRESENTATION av BOKNING OCH INCHECKNING. Nu kommer vi att visa hur enkelt du gör en bokning i.
1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma.
Funktionen SA10-Grupper. Följande typer av grupper finns: - Grupp i kurs hör alltid ihop med en kurskod - Grupp i program hör alltid ihop med en programkod.
Aktivitetskort på nätet
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
personalhandläggare, rekryterare, chefer, fackliga m fl.
Exempel/Utbildning Delegering för behörighetsbeställning
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Så här går det till att söka gymnasieprogram i Dexter
Version 1.1 Övningsuppgift Skapa ärende och publicera inskrivning Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare klicka.
Cirkelledarutbildning
1. Uppgiften presenteras
Groupwise – skicka mail
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Hur man beställer produkter och blir lojal kund..
Adato - rehabverktyget
För att Nyheter ska visas som egen rubrik skall denna ruta vara ibockad. Markera Nyheter Klicka därefter på ”Ny sida”
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Groupwise – skicka mail
Utbildning Elektroniska blanketter 29-31
Välkommen till! Varför QualisTorget – vad kan QualisTorget göra för Er skola? QualisTorget beskriver denna webbtjänsts funktion på ett bra sätt, eftersom.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp, på din sida, symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Kommunikationslösning för licensansökningar (KLAS)
Tommy Nilson Föreningen DIS Datorhjälp i Släktforskningen © Bengt Kjöllerström | Modul 31.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Klagomål på Helixgymnasiet Enligt 4 kap. 8§ Skollagen ska huvudmannen ha skriftliga rutiner för att ta emot och utreda klagomål mot utbildningen. På den.
R ESULTAT A TTESTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
Nationell Patientöversikt, NPÖ
R ESULTAT RAPPORTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
STARTA KURSEN: RESULTATNOTERINGAR Klicka på skärmen eller piltangenten för att stega dig igenom kursen Du kan göra inställningar i spelaren nedtill t.ex.
Workshop 2: Skapa egna e-tjänster och skicka ärenden till era patienter.
Utbildning SIP i Meddix öppenvård
MedControl Hantering av händelse och avvikelse samt teknik och övrigt
WEBBORDERGUIDE.
Avvikelserapportering
LATHUND BLODOMLOPPET 2017 Gå in på
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Lägga in ny medlem Ta bort medlem
Utbildning Systemadministratör i C2
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Guide till Fristående tidbok
MedControl Instruktion för ärendeansvarig
Tillfällesbyte Innehåll Återuppta studier, tillfällesbyte
Presentationens avskrift:

Alternativa tillvägagångssätt Registrera ny intervju i BCFPI

Ett snabbare sätt för den som skall lägga in en ny intervju är att direkt gå in under rubriken ”Interviews” Klicka på search Skriva in minst tre av de första bokstäverna i klientens efternamn i rutan som visar sig

Om klienten inte redan finns i systemet klicka på ”Add” i huvudmenyn till vänster – då visar sig följande sida ”Add interview Wizard” 1)Fyll i alla fält genom att markera rätt alternativ i rullisten - klicka sedan på ”next” 2)Nästa steg är att namnge patienten klicka på ”add Client” sedan ”next” Bilden som kommer fram ser ut så här – fyll i dessa fält sedan ”next” 3) Specificera vem som intervjuas (informant) Fyll i alla fält (utom telefonnumret i Demon) Klicka ”next”

Att lägga till viktiga datum Datum då remissen kom in eller förälder kontaktade mottagningen Datum för första besök (ifylls när det verkligen ägt rum) Vilket ” läge” avser intervjun. Nytt ärende (vårdepisod) alltid ”Before” Datum för avslut (när det verkligen avslutats) En ”förstagångsintervju” ser ut på detta sätt ifyllt. När du är klar klicka på ”next” Här kan du senare komplettera med datum för första besök & avslutning Här är uppgifterna ifyllda. Om du finner något fel – klicka på ”previous” annars ”Save” Markera aldrig denna

Bilden som visar sig är en sammanställning av de uppgifter du lagt in – du kan fortfarande ändra genom att klicka på ”Edit” De uppgifter som samlats in så här långt kan göras under pågående nyanmälanssamtal. När uppgifterna lagts in tas med givande att genomföra intervju samt ges förklaring om fortsatta handläggningen. Medgivandet markeras i rullisten ”yes” Intervjuformuläret med kontaktuppgifter för den som skall intervjuas ligger nu i systemet, färdigt för intervjuaren att ta fram vid tillfället då intervju skall genomföras. För fullständiga personuppgifter på patient/klient (adress, telefon mm) kompletteras det på personkortet. Sök rätt personkort i huvudmenyn under ”persons” genom att där klicka på search|skriv in namn på klient. Momenten så här lång kan förberedas av annan än intervjuaren och kräver lägre behörighet i systemet När intervjuaren sökt rätt på det förberedda formuläret sklicka den på Eller ”Edit” för att ev ändra

När intervjun är färdigställd Att informera om och inhämta medgivande för uppföljande intervju (Utvärdering) Klicka på ”interview tools”|”Finish interview” Då kommer möjlighet att ange medgivande (Consent) OBS!! När du klickat finish interview är svarsalternativen låsta När du markerat yes och ”next” Kommer denna bild Här ska du ange hur den intervjuade önskar bli kontaktad (uppgifterna bakom rullisten har lagts in tidigare)

Nästa steg är att det finns möjlighet att kommentera kontaktvägen Nästa steg är att det finns möjlighet att kommentera kontaktvägen. Skriv en kommentar Klicka sedan ”next” Nedan en summering av medgivandet Om du är nöjd: Klicka ”Finish” Varför detta medgivande: Dels är det en möjlighet redan på detta stadium informera om utvärdering, dels om det är så att din klinik har lagt ut utvärderingar på entreprenad. Den kontaktinformation information du angett här kan då mailas till den enhet som skall utföra den utvärderande intervjun. OBSERVERA att denna enhet inte får ta del av den tidigare intervjun.