Logga in och använda vårt nya Intranet NAVET

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”..
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
Ringa video- samtal med datorn
IPad grundkurs.
BANLÄGGNING I OCAD-8 Närpes OK.
Manual till Citybreak Information System (CBIS) för att fylla i uppgifter till Points of Interest (POI) på meetings.visitsweden.com.
Skapa ett video-CV på YouTube
Tidrapportering – Logga in
Anneli och Christians Datorskola
Grunder i PowerPoint 2000 Skapa en ny presentation Rita egna objekt
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
Gå in på vår medlems- och anmälningssida Gå in på Hovsta IF hemsida Klicka på medlemsanmälan eller aktivitetsanmälan En sida med en länk.
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
Betaltjänster E-legitimation Juni 2013.
Internet Den som söker han finner. Internetkunskap (Ingela Ek) Fem vägar till en hemsida 1. Given adress 2. Hämta en adress från dina favoriter 3. Använda.
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Det här bildspelet är till för dig som arbetar på Naturvårdsverket och vill ha.
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Manual: Att skapa en ny sida. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
©storm.
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
Logga in i Cambro Efter att du har aktiverat ditt CAS-id kan du logga in i Cambro. Gör såhär: 1. Surfa in på och klicka på ”Student” längst.
Göra en enkel webbsida med word
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Öppna en webbläsare och navigera till Om du inte redan är inloggad så logga in med.
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Nätbaserad publiceringskurs i Ping Pong Maria Wikstrand Eva Lorentzon Karin Lindgren.
Nätbaserad publiceringskurs i Ping Pong
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Privat. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Proffs. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
VAD HÄNDER MED LOK-STÖDET? Från manuellt till digitalt Från nu och in i framtiden.
VIS Verksamhetens Informationssystem ”Rätt information till rätt användare vid rätt tillfälle”
- Gå till adressen kronoby
Logga in i Cambro Gör såhär: 1. Surfa in på och klicka på ”Student” längst upp i högra hörnet.
Groupwise – skicka mail
Links2keep - Nyb ö rjarguide. Links2keep Här kommer alla dina länkar att visas. Länkarna som du kan se på startsidan är exempel och kommer inte finnas.
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Unik Guide för elever Här får du lära dig hur du:  Loggar in i unikum  Ändrar i inställningar  Fyller i IUP inför utvecklingssamtal  Skriver i Bloggen.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Unik Guide för föräldrar
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Groupwise – skicka mail
Lathund Unionen PFS på Detta är den sida du möts av när du öppnar Unionens sida: Här loggar du in med det användarnamn.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Varför UNIKUM? Genom att arbeta med IUP via Internet och verktyget Unikum vill vi uppnå flera saker: Ökad delaktighet i planeringen från föräldrar och.
Snabbreferens till © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync Web App Anslut till ett Lync-möte med ljudet på datorn Om du inte har Lync 2013 kan.
En fråga per elev – bråk år 6
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
1.Gå till hemsidan: torslandaskolanssuperhumans.wordpress.com 1.Klicka på dagens PowerPoint (18/11) 2.Öppna & spara den på din dator 3.När du är klar kan.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion. Översikt Detta är en lathund för Marknadsplatsens nya sökfunktion. Vi börjar med en kort genomgång av de olika.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Starta bildspelet 1. Starta Bildspelet genom att klicka på Ikonen Bildspel i din webbläsare. 2. Klicka sedan, en gång, var som helst i dokumentet.
STARTA KURSEN: LOGGA IN I LADOK3 Klicka på skärmen eller piltangenten för att stega dig igenom kursen Du kan göra inställningar i spelaren nedtill t.ex.
|UTBILDNING.
GULD är pengar resten är kredit
Information gällande inloggning och lösenordshantering Totara
Matdagbok 1177.se.
Presentationens avskrift:

Logga in och använda vårt nya Intranet NAVET

Om du sitter inloggad på Thedudomänen kommer man åt Navet genom att surfa till https://navet.thedu.se. Om denna ruta kommer upp (se nedan) , så loggar du in enligt instruktionen nedan: Använd samma inloggningsuppgifter som du har på din e-post. Tex pellek@thedu.se som användarnamn och ditt lösenord. ( Se exemplet på bilden) ”Användarnamn”@thedu.se Samma lösenord som till mailen

Om du skulle vara hemma eller på semester och vill logga in på Navet, surfar du till https://navet.thedu.se. Då kommer denna inloggningsruta upp. Använd samma inloggningsuppgifter som du har på din e-post. Tex pellek@thedu.se som användarnamn och ditt lösenord. ( se exemplet nedan) ”Användarnamn”@thedu.se Samma lösenord som till mailen

Så här ser första sidan på Navet ut. Här finns länkar som berör vår verksamhet Här finns direktlänkar till våra system.

I toppmenyn under HK når du alla huvudkontorets informationssidor genom att trycka på svarta pilen

Om du klickar direkt på HK kommer du till huvudkontorets informationssida.

Längst till vänster ser du vilken informationssida du är på

På många sidor finns ett dokumentbibliotek.

Så här gör du för att öppna ett dokument direkt: 1. Klicka på filnamnet: 2. Följande dialogruta visas. Välj OK

För att spara ner dokumentet på din dator - gör så här: 1.Klicka på pilen vid dokumentet 2. Välj ”Hämta en kopia” 3. Du får följande dialogruta. Välj ”Spara”

Klicka gärna vidare på egen hand! Synpunkter på sidorna? maila till goran.larsson@thedu.se