Tack. Inte nog för att jag är supersnygg. Nu kan jag även flyga. Inga dåliga uppgraderingar UFO- killen gav oss. HAHAHAHA!!! Sweet mother of fuck,

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Anne Frank Historia.
Advertisements

Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Ja så är det snart jul igen. Denna julen får jag fira med en nykomling i familjen. Jag blev den 5 november Farmor till en liten pojke. Han, Nilo har fått.
Författare Josefin Berntsson År 2013
Brukarnas perspektiv: KUNSKAP/INFORMATION
Hur kan jag vara viss om min tro?
Sagostig – sagoäventyr På Viaskolan i Nynäshamn ”finns” ett Viatroll.
Sagan om Piffy.
Sociologiska studier om klass

Vad kan jag göra som förälder - om alkohol, unga och föräldraskap Ett föräldrastödsprogram utvecklat av Örebro Universitet Copyright © Nikolaus Koutakis.
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Vem bestämmer - du eller chefen?
Karlsson på taket av Kristine och Simon.
Ett bildspel om dig och dina kompisar.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Ny frikostighet Filipperbrevet. Paulus tar emot – och ger…  Tar emot Jesu tilltal  Ser klart  Får förlåtelse  Får förtroende.
HAKIR (handkirurgiskt kvalitetsregister) Ett samarbete mellan Södersjukhuset AB Linköpings Universitetssjukhus Skånes universitetssjukhus i Malmö Uppsala.
Patientenkät sommaren -13
X-mas algebra Är du redo? Klicka!!.
VÄRDEGRUNDSARBETE Åmålsgården, Åmåls Kommun
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
God Jul Du behöver inte vänta till Jul…
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Det va en gång en katt och hund del 1
Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Innehåll Profeten Ibrahim (Abraham) Introduktion Profeten Nuh (Noa)
Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil
SOCIALA PROBLEM Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Malin Junerfält Mitt Syslöjdsarbete.
Ett ödesdigert misstag…
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
DAGENS DIKT I dag är det måndag och det är mulet - men inte så kallt.
Barnens egna ord om sin psykiska ohälsa
Ett Riktigt Julkort.
Känner du igen denna logotyp? 1.Ja 2.Nej 3.Kanske?
Du ÖnskAs en rigtigt gOD jul GOD JUL Först, klicka på stjärnan på julgranen, så vi kan få ljus i den….
Grunderna - Från ett logiskt perspektiv André Bodin, Anders Edholm – 2011.
Men fan, vilka fula kläder du har!! HAHAHAHA!!! Shit! We were bortförda by aliens! How are you brosan? Men sluta själv dårå. Hrmf, jag är i alla fall.
Minnena kommer så ofta till mig nu är allt borta jag fattar det ej.
Den oroliga chefen kollar på klockan, Hans bästa arbetare är sen, Och snart börjar ett viktigt möte. Chefen bestämmer sig för att ringa hem till honom.
Vem bestämmer, du eller chefen?.
Projekt ”gården” Vä förskola Under vårterminen 2007 föddes en idé om att göra ett gårdsprojekt på vår förskola. Vi tyckte att vi behövde utöka vår ”hinderbana”
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Niklas Olsson Sps3d. Mina intressen Som ni säkert redan har sätt så brinner jag för golfen, därför tillbringar jag en hel del av min vakna tid på eller.
Marcus berättar lite om sig själv
Flickors psykiska ohälsa
Brukarundersökning socialpsykiatri Kön 1. Man16 (44%) 2. Kvinna20 (56%)
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
enligt  judar,  kristna och  muslimer
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Med er från olika delar av världen är.... Jens Helgeson! Jens njuter just nu av utsikten från Golden Gate-bron med ett glas Kaliforniskt rödvin i handen.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
NÄKTERGALEN
Luncha & lär! Tänka, tycka eller tro?.
SIM TEAM.
Arbete med avsnittet pågår Utdrag ur utkast Kenneth Flood Alf Susaeg utdrag#1.
De/dem eller dom?.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Hur vill vi svara? Stefan Johansson Svara på frågor – webb, papper, telefon Webb 4 Ja, gärna. 9 Det funkar. 3 Nej eller Helst inte Papper 1 Ja gärna.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Två killar är med om ett bankrån och vill nu lösa det på egen hand. Men inte bara det utan även ett mord som dom blir vittnen till. Efter ledtrådar kommer.
Identitet Vad formar oss till oss?.
Den magiska dörren.
Det är tisdag och Björn ska på sin första ishockeyträning. Han skakar i hela kroppen av nervositet. Han har aldrig stått på några skridskor förut. När.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Vad tycker du? När man diskuterar berättar man vad man tycker om något. När jag tycker något har jag en åsikt. Ett finare ord för att säga något är att.
Fröken My. My Sara Ann Fagerstedt (Nordström) Lilla My föddes den 18 februari 1980 Halvirländska 2 barn (11 och 7) Bor i Spånga i villa Älskar att virka.
Konnichiwa! och välkomna!. Säkerhetsgenomgång Schema lördag 10:00 Information 10:45 Paus 11:00 Samarbetsövningar 12:00 Lunch 13:00 Stationer 4x30 min.
Presentationens avskrift:

Tack. Inte nog för att jag är supersnygg. Nu kan jag även flyga. Inga dåliga uppgraderingar UFO- killen gav oss. HAHAHAHA!!! Sweet mother of fuck, va du är duktig på flyga! Men kolla här då! Puh, jorden runt på 2 sekunder! Du skulle ha sett Peking, det var jätte mycket folk där! YAY! Du är också supergrym på flyga! Men apropå flyga, vi ska ju ha kalas snart…

Hoppas ni alla kommer! Frick! Maskar. Jag tycker inte om dom. De är så fula jämfört med mig. Ja just det, kalaset! Ni som fått det här mail:et har ju blivit inbjudna! Wow, dom kan flyga! Om jag vore tjej så skulle jag bonka hjärnan ur dom och hoppas på bli befruktad!

Precis men vänta… Vi har ju allt och kan flyga, så vi behöver ju inga presenter. Men faaaaan, vad är det som händer!

Nej, men dom kan ju ta med sig lite alkohol? Precis, för vi bjuder ju på lite specialare, ni vet ”kvällens tema”. Jag vill också komma, snälla! För då ska jag bonka skiten ur Andreas Tyvärr Kate, men du står inte med på listan. Dessutom försöker du bara komma innanför mina byxor. Åh suck, inte fu*king Kate Moss. Du kan ju förihelvete fetglömma att få komma!

För er som inte hört av sig, gör det snarast! Precis, för annars kommer ni ju inte in på listan… Fan också, jag som vill så gärna komma. Snyft

The twins party, the 21th november 19:30 Grevgatan 19

Men glömmer vi inte någon nu…