Inspiration för era kunder!

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
En presentation av ett unikt system
Advertisements

Material för projektarbetet
Beskriver vad eleven ska försöka uppnå
Hur kan vi arbeta mot mobbning. eller Hur kan vi arbeta för vänskap
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
IPad grundkurs.
Varför är det viktigt att mäta?
Formulär Tänkte nu gå igenom vad ett formulär är och hur man kan skapa dem i Access.
Så här har vi haft det under våren En presentation av vad klass 3 på Krika Bygdeskola har gjort under vårterminen 2001.
Affärsplaner för samhällsentreprenörer?
Wikinggruppen Presentation av ”WIKING SMS” – Effektivisera din verksamhet.
Scouttåget i Malmö, 6 april 2013 Pontus Vinderos
Brukarnas medverkan i kunskapsprocessen – Från egen erfarenhet till inflytande – Delaktighet och kunskapsutveckling David Rosenberg.
Ett webbaserat rekryteringsverktyg för alla branscher!
Om samarbetet Syfte LRF och ICA arbetar tillsammans för att möta konsumenternas efterfrågan på mat producerad av svenska råvaror samt tydliggöra de mervärden.
Underlag för att utveckla ett nytt ”Vinna”
Problemsnack eller bygga lösningar.
Här skriver ni in namnet på ert förändringsarbete Här skriver ni in er enhet Här skriver ni in vilka som deltagitKontaktperson: adress: tel: e-post:
Det svenska kulturarvet
WyWallet Betala mobilt.
Servicekunskap Lektion 1 s 7-14
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Vision "Vi vill inspirera till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv." Copyright © 2007 Stadium "Vi vill inspirera till ett aktivt, roligt och.
Miljarder möjligheter på en plats!
Sortera Ordna följande bråk så att det minsta kommer först:
Publicera användbar information Erik Geijer tydligare.se Internetdagarna
Insamling med betalnummer Roberth Nilsson 2 september 2013.
Hur bör samhället organiseras
Affärsintegration och Asset Management
Laterna Compact Booking Saknar du ett bra bokningssystem? Pröva det här! Lättanvänt Flexibelt Pålitligt.
Den uppsats ni är på väg att skriva skall en vacker dag presenteras muntligt. I betygskriterierna för Svenska C står det att eleven, skall använda sig.
Innovativa pengar Det är inte alltid så lätt att lyfta blicken. Men jag har anat mig till att en av de lite större bistånds- och utvecklingsdiskussionerna.
Projektet IT-coacher 2013 Enkäter angående intresset av IT-utbildning för seniorer gjordes i kommunerna Lidköping, Götene och Munkedal. De som svarade.
Microsoft Dynamics CRM 3.0
1 GfK Consumer TrackingVilka andra kanaler handlar man i? Fredrik Ydell Juni 2009 Vilka andra kanaler handlar man i? Undersökningen har gjort på detta.
Sektorn för Socialtjänst
När ska man använda de och när ska man använda dem.
Projekt ”gården” Vä förskola Under vårterminen 2007 föddes en idé om att göra ett gårdsprojekt på vår förskola. Vi tyckte att vi behövde utöka vår ”hinderbana”
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Privat. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Klara Meras lägenhet Ungdomsrummet är också sovrum och här kan du prova ett vikttäcke. Det är ett extra tungt täcke som kan göra det lättare att koppla.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Pengar 1 Jacob Freij, Mogärdeskolan 4-9, Vetlanda –
Organisation / företag:
1 Innehåll Branschen  Vision  Förhållningssätt  Fjärrvärmens idé Föreningen  Verksamhetsidé  Rollfördelning  Strategiska prioriteringar Mål  Kommunikation.
Välkommen till! Varför QualisTorget – vad kan QualisTorget göra för Er skola? QualisTorget beskriver denna webbtjänsts funktion på ett bra sätt, eftersom.
Kundundersökning juli 2010 Operatör: Veolia Transport AB Trafikslag: Tåg Sträcka: Linköping - Västervik.
Yoghurtförpackning!.
Samarbetsytor i Aurora
Återblick. Vad är en databas? ”En samling information som är organiserad på ett sådant sätt att det är lätt att söka efter och hämta enskilda bitar information”
Affärsplaner för samhällsentreprenörer? Distanskurs i SHE 4 april 2011 Fredrik Björk, Malmö högskola.
Jobbansökan När du ska söka ett jobb är det viktigt att fundera över på vilket sätt du matchar de kvalifikationer som efterfrågas i platsannonsen. Skriv.
DEMOKRATI Skriv ner dina tankar kring begreppet Demokrati. Vad betyder det för dig? Vad tänker du när du hör ordet? Går det att föreställa sig hur det.
Kundundersökning mars 2010 Operatör: Dalatrafik-KR Trafik AB Trafikslag: Buss Sträcka: Mora - Gällivare.
Kommunikationslösning för licensansökningar (KLAS)
Tillgänglighet ___________ ___________ ___________ ___________ ___________ ___________.
Experiment med vatten Densitet.
Idéstuga – samla en grupp med både nya och gamla medlemmar och ta tillsammans fram förslag på nya aktiviteter.
BEANS NÖJD KUND INDEX 2015 Resultat från webbenkät.
Bättre kundupplevelse med relevant och effektfull kommunikation.
Lärande för det 21;a århundrandet Lärande för framtiden KunskapsbyggandeProblemorienterat Egna val IT som verktyg Kommunikation Samarbete.
Låna pengar direkt? Pengar fattas för det mesta kan man tycka. Åtminstone fattas de just då de behövs som mest. Hur många gånger har du fått försaka något,
Konvertering NET1 till NET2 Information om övergången till den nya versionen av Emrox Store.
låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet
Vi är din IT-avdelning Alla storföretag har IT-avdelning / IT-chef. Mindre företag har inte resurser till samma lösningar. Vi erbjuder småföretag samma.
Gratis testkonto med egen inloggning
36 % 56 % Källa: IDC Visste ni….det finns studier som visar att en anställd lägger 36% av sin arbetstid på att leta efter och sammanställa information,
Resultat från brukarundersökning – Hemtjänst Mölndal
Presentationens avskrift:

Inspiration för era kunder! ReceptBanken Inspiration för era kunder!

ReceptBanken - vad är det? Ger kunden inspiration vid köptillfället - kunden kan få hjälp med matlagningstips i butiken - Möjligt att ständigt få nya recept som speglar matlagningstrenderna - Inköpslista och tillagningsbeskrivning i kvittoformat Styr kundens köpbeteende - Möjlighet att lägga upp recept till era kampanjer - Ge kunden ”dagens recept” eller ”veckans trerätters ” - Möjlighet att koppla rabattkuponger till recepten Förmedling av butikens kunnande - Erbjuder kunskap i form av recept

Vilka funktioner har ReceptBanken ? Butiken väljer vilka knappar som ska synas, det finns möjlighet att lägga upp egna recept, kampanjer och rabattkuponger. Exempel på möjliga val av knappar - Veckans trerättersmeny - Butiken rekommenderar - Frisök – Alla recept på receptbanken, alla nya recept läggs upp - Kampanjknapp – ex julmat, sommarmat, tips från leverantörer. Möjlighet att lägga upp rabattkuponger - Lite nyttigare - För Allergiker - För Vegetarianer - Snabbt och Enkelt - Vintips - Drinktips

Ett enkelt exempel Vi väljer att söka fritt bland alla recept

Vi väljer varmrätt

Vi väljer kyckling

Alla rätter som stämmer in på kriterierna ”varmrätt” och ”kyckling” visas. Vi väljer ett av dem.

Receptet visas och vi väljer att skriva ut det

Receptportalen ReceptBanken administreras lätt via en webbsida. Härifrån kan man bestämma vad som ska visas för kunderna Via receptportalen kan ni exempelvis : Lägga in egna recept Se statistik över de mest framsökta recepten m.m Bestämma vilka knappar som ska synas Lägga upp kampanjer

Vad tycker handlarna? ”Sedan vi fick ReceptBanken till vår butik har vi märkt att intresset för matrecept är mycket större än vad vi hade kunnat tro. ReceptBanken är ett utomordentligt verktyg för att ge våra kunder maximal inspiration. Vår första kampanj på ReceptBanken gav en försäljningsökning på ingående ingredienser på 133 %.” / Magnus Winges, butikschef Maxi Ica Gävle

Vad tycker kunderna? Vid en kundundersökning där 1000 kunder tillfrågades blev utfallet detta: Vad som även framgick var att en stor andel (63%) av de tillfrågade kunderna köpte varor som de annars inte brukade köpa tack vare att de hittade nya intressanta recept på ReceptBanken.

Vad behöver kunden göra? I varje butik behövs ett analogt telefonjack eller ett Internetuttag All konvertering till en viss butikskedjas/Kunds system och receptdatabas görs av information factory och resurser för detta behöver inte avsättas från kunden. För att kunna anpassa systemet till respektive kunds system/receptdatabas behöver information factory få tillgång till detta. Information factory står för all drift av systemet och för all support mot butik, resurser för detta behöver inte avsättas från Butikskedja/Kund. Information factory erbjuder sig att även administrera vad som läggs in på respektive Receptbank på rätt tid och på rätt plats. Om Ni har egna ideer och önskemål om andra funktioner så skräddarsyr vi detta gärna åt er!