Warpen BK Här följer en instruktion hur man plockar fram egen statistik från datafilen. Det finns två sätt att få fram statistik. Man byter antal dagar.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Vardagsrummet är stort, så här finns det plats för mycket saker
Advertisements

Snabbguide och tips.
Mina bevakningar Procapita + Presentation.
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Klicka för att byta bild när bilderna stannat
Logga in och använda vårt nya Intranet NAVET
Anpassning i Windows och Word utan hjälpmedel med tangentbordet
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
BANLÄGGNING I OCAD-8 Närpes OK.
Välkommen! På följande sidor kommer Du att få en inblick i Statoil Gasol/LPGs tjänst Kundsida och de möjligheter den kan ge dig… På varje sida finns pilar.
Statistikmodulen Omicron Syntax Data AB Framåt.
Intagningssystemets databas Ögonblicksbild Kopia av intagningsdatabasen Uppdateras 3 ggr per dag 07:15 – 12:15 – 15:15 Roller Skola, kommun Periodiseras.
Formulär Tänkte nu gå igenom vad ett formulär är och hur man kan skapa dem i Access.
Uppgiften i PowerPoint
Domarassistenten.com - en introduktion för domare
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
Manual för älgdatabasen i
Några moln tillgängliga gratis på Internet
Nyheter Journal och Översikt
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Det här bildspelet är till för dig som arbetar på Naturvårdsverket och vill ha.
Hur registrera t.ex älgobs och avskjutning i Viltdata?
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Funktionen SA10-Grupper. Följande typer av grupper finns: - Grupp i kurs hör alltid ihop med en kurskod - Grupp i program hör alltid ihop med en programkod.
Aktivitetskort på nätet
Musikstycken spelas upp genom att ni trycker på ljudsymbolen och sedan får ni använda dem för att lösa frågorna, lycka till!
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
Lägga till provsamlings- och HSA id i mottagarboxen 2.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Fristående skolor: Logga in med E-legitimation. Byt årskurs Byt skola (om du har behörighet till flera skolor) Presenterade ansökningar exporteras till.
Så här går det till att söka gymnasieprogram i Dexter
IT Fördjupning Del 2 Lotta Annell. Mål Kursen ger grundläggande kunskaper inom området databaser. Den studerande erhåller kunskaper om att skapa en databas.
Tabeller.
Powerpoint …är ett program som du använder till att: …är bra till att
Groupwise – skicka mail
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Licensregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna registrerar licenser till era spelare och lag. Har ni frågor ring Marika.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Stramas tabeller med menyval – en användarhandledning Tabellerna finns på och visar statistik över antibiotikaförsäljningen i öppen respektive.
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Groupwise – skicka mail
Diagramguide Excel * Stapeldiagram. Vägen till ett stapeldiagram Lista med medlemmar och t.ex. deras ålder – Kalle 25, Lisa 29, Olle 34, Pia 31, Svante.
Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till aktiv deltagare Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Delarna i en Access-databas
1 Registrering och uppladdning shp-filer för geotekniska undersökningsområden - startläge.
Windows Live Messenger. MSN. Vad är Windows Live Messenger ? Ett klient program för direktmeddelanden, dvs ett program som laddas ned från Internet och.
Manual MIA – Melior Intranet Access.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till aktiv deltagare Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Nästa Föreningsregistrering. Föreningsnamn, ex Klubbens IBK Föreningens orgnr ex Landskap/ närmsta större stad tex. Östergötland/Linköping.
Användarmanual för anställda LUNCHBESTALLNING.se.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion. Översikt Detta är en lathund för Marknadsplatsens nya sökfunktion. Vi börjar med en kort genomgång av de olika.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Knappar i Excel Hoppa till Start Hoppa till Infoga Hoppa till Sidlayout Hoppa till Referenser Hoppa till Utskick Hoppa till Granska Hoppa till Visa Skriv.
Personliga bilder på ”laget.se”. Många har ju barnen i flera klubbar som använder ”laget.se”. T.ex Vattjom Vipers och Matfors IF. I samband med fotograferingen.
De mest använda knapparna Excel Start Ångra Gör om Fler knappar Vanligaste talformaten Klistra in Hämta format Inställningar tex För att placera.
Beställning - Slutenvård. Tryck på vårdtagarens namn eller personnummer för att påbörja beställningen.
Lathund för klockanVHC
Epost på personlig iPad för elever
IT Databas Göran Wiréen
Tryck på F5 om bildspelet inte startar automatiskt
Repetition Del 1.
Tidtagning 10 & 11. Ny period OK = Ja Ångra = Nej 1. Välj sport med
Lathund för klockan VHC
Personalwebben.
Presentationens avskrift:

Warpen BK Här följer en instruktion hur man plockar fram egen statistik från datafilen. Det finns två sätt att få fram statistik. Man byter antal dagar i det gula fältet och trycker på sortera knappen. Man öppnar en pivottabell och ändrar med hjälp av pilarna.

Warpen BK Alla resultat som är gjorda när man har tävlat i Warpens namn är med. Serie- och träningsmatcher, Sverigestaffen etc. All data finns i bladet ”Data”. Komihåg att lämna in era resultat

Warpen BK I bladet ”Ranking” ser man spelarnas snitt, antal serier samt hur de ligger till mot säsong snittet ”upp eller ner”. Man ser också föreningens max, min och medel resultat under vald period.

Warpen BK I det gula fältet väljer man önskad period, i detta fall de sista 25 dagarna. Vill man se hur snittet har varit tex sista 90 dagarna matar man in 90 och sedan trycker man på sortera lista.

Warpen BK För att få ut statistik för tex. snitt % och strike % är pivottabeller i Microsoft Excel ett bra hjälpmedel. Här följer en instruktion hur man läser i tabellen och ändrar i den.

Warpen BK Man läser i pivottabellen på följande sätt. Denna tabell visar snitt per spelare och månad. Under varje månad står det snitt värden för respektive spelare, är det ett blankt fält så har den spelaren inget resultat. Under ”Totalt” visas snittet för alla månader.

Warpen BK Man ändrar i pivottabellen på följande sätt. Denna tabell visar snitt per spelare och månad. Vill man se hur snittet har varit i en speciell hall tex. Ljusdal, klickar man på pilen till höger om ”Hall” och väljer där Ljusdal. Nu visas snittet på de spelare som har spelat i Ljusdal.