Välkommen till BNK! • Om ni har en bokad tid (har fått en kallelse hit) ber vi er vänta i väntrummet. Vi kommer och hämtar er där. • Det finns ett till.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Kanske är ni goda vänner i ett år,
Advertisements

Tack. Inte nog för att jag är supersnygg. Nu kan jag även flyga. Inga dåliga uppgraderingar UFO- killen gav oss. HAHAHAHA!!! Sweet mother of fuck,
Kanske är vi goda vänner i ett år...
Hur kan vi arbeta mot mobbning. eller Hur kan vi arbeta för vänskap
Vad kan jag göra som förälder - om alkohol, unga och föräldraskap Ett föräldrastödsprogram utvecklat av Örebro Universitet Copyright © Nikolaus Koutakis.
Bön صلاة Sannerligen, om någon säger till berget här: Upp och kasta dig i havet! och inte tvivlar i sitt hjärta utan tror att det skall gå som han säger,
Medelåldern för kvinnor
Följ anvisad vägskyltning till sjukhus och förlossning. Väl framme finns en parkering som är avgiftsbelagd måndag-fredag 07: Känner ni er osäkra.
TACK alla ni som hjälpt oss att svara på vår patientenkät! Här kommer resultatet. Vi jobbar vidare för att bli ännu bättre..
Varför är det viktigt att mäta?
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Svenska som andraspråk
Patientenkät sommaren -13
Pronomen.
Välkommen till Bönemöte
Vad vi jobbar med • Folder på anslagstavlan • Veckobrev • Bloggen Hur tycker ni det fungerar med bloggen?
Villkorligt antagna till master
Högtidstal Retorik.
hej och välkomna EKVATIONER Ta reda på det okända talet.
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Hur bör samhället organiseras
Innehåll  Introduktion av Al – Khushoo’  33 Sätt att Utveckla Al – Khushoo’  1:a – 6:e sättet  7:e – 12:e sättet  13:e –
Formellt, skarpt och snyggt
Nolans modell MÅL Vad är det vi vill uppnå?
D å var det snart dags igen! Jag fyller år! Skillnaden denna gång är att jag bara har en önska på önskelistan: Ett jobb! J ag är en mångsysslare med två.
Detta är en presentation tänkt att användas som information till vårdpersonal där enheten planerat att starta med Mina vårdkontakter. Gör så här: 1. Skriv.
I spanska finns det tre ”sorters” verb.
Ortsutveckling Bettna Stormöte den 21 augusti 2013 Välkommen!
Etnografi för Design.
” kommer att, Tänker eller ska”?
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Hendia Syd AB Rickard.
En vetenskaplig rapport
Instruktioner BF12A – BF12B
Demokrati och hur Sverige styrs
Frånvarorutin i förskolan
Ambassadörsutbildning för dig som ska prata om IdrottOnline Version: beta
Välkomna till föräldramöte
Pict-O-Stat - ett enkätverktyg för LSS verksamheter
Elizabeth Odalen Bjord
Mer flygsport till fler! Riksidrottsförbundet har av regeringen fått 500 miljoner kronor för satsningar på idrottens barn- och ungdomsverksamhet i det.
Music: Nightengale Serenade
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
JAG BLEV MED PADDA!!! och kunde plötsligt göra saker jag funderat över men inte haft verktyg till.
1. Har du en idé? 2. LeaderGotland har projektpengar! 3. Är du under 25? 4. Vi hjälper dig till Triggerpengen!
ÖVERNATTNING VALHALL oktober
Vi upptäcker hur bollarna rullar. Idag tog vi med oss plankan och bollarna ut. Blir det någon skillnad? Hur rör vi oss med tjocka kläder och vantar på?
KEPS att lära sig ur flera perspektiv
Att besöka skolor Camilla Bergvall, ordförande Djurens Rätt Helsingborg & Hanna Eriksson, vice ordförande Djurens Rätt Helsingborg
Kanske är vi goda vänner i ett år...
Vad måste man göra? Inför att man ska starta ett projekt.
Terminaler Klicka på ”Visa terminaler ” så får du se alla terminaler som företaget har.
”Sverige har gjort sig av med Gud”. ”Vi ser livet som en uppgift som måste lösas, en fråga som garanterat har ett svar.”
Välkomna till föräldramöte för klass 5A
Varför UNIKUM? Genom att arbeta med IUP via Internet och verktyget Unikum vill vi uppnå flera saker: Ökad delaktighet i planeringen från föräldrar och.
Av: Sara, Mimmi och Salko.. I NNEHÅLLSFÖRTECKNING  Vad Är EXIT?  Historia  Fakta  Har ni lyssnat?  Facit.
Hur lätt är det att nå oss per telefon? 0=absolut inte 10=ja, absolut.
Livets utveckling SVAMPAR VÄXTER BAKTERIER DJUR Urcellen.
Ortsutveckling Skebokvarn Välkommen! Stormöte 18 november 2013.
Vad säger bilden oss egentligen!?
öppnadata.skl.se – verktyget  Få upp intresset för att publicera öppna data  Ta bort tröskeln att publicera öppna data  Få till stånd en efterfrågan.
Alltid någon att prata med… För många kan universitetsstudier och livet som student kännas nytt och obekant. Om du vill ha någon att prata med om din studiesituation.
Bokens religioner En gemensam bakgrund.
Pulpetenbladet Juni 2015 Uppfräschning av lokalen Tvärtom om vad vi skrev under aktuellt fliken i förra pulpetenbladet så kommer vi inte att ta in någon.
Nattvandring på Södermalm. Nattvandrande föräldrar behövs! Södermalms stadsdelsområde samordnar inte längre föräldrar som vill nattvandra på Södermalm.
Hur gör vi nu när löpande redovisning inte längre är hippt? Ludwig Stendahl Affärsutvecklare / Marknadsansvarig Norrland på EY.
5A - LÄXOR v.15 Vad händer vecka 15? Vad händer längre fram?
BRIS.
Välkommen till Studenthälsan!
Välkommen till Studenthälsan!
Presentationens avskrift:

Välkommen till BNK! • Om ni har en bokad tid (har fått en kallelse hit) ber vi er vänta i väntrummet. Vi kommer och hämtar er där. • Det finns ett till väntrum lite längre in  där det också går bra att vänta. • Om ni inte har en bokad tid, och/eller vill prata med någon av oss som jobbar här ska ni ringa på ringklockan  Väntrum 1 Väntrum 2

Välkommen till BNK! • Om ni har en bokad tid ( har fått en kallelse hit) ber vi er vänta i väntrummet. Vi kommer och hämtar er där. • Det finns ett till väntrum lite längre in  där det också går bra att vänta. • Om ni inte har en bokad tid, och/eller vill prata med någon av oss som jobbar här ska ni ringa på ringklockan  Väntrum 1 Väntrum 2

Att sätta upp i väntrummet RingklockaVäntrum 1

Väntrum 2Väntrum 1 Väntrum 2