Hallands BTF bjuder in till Tränarkonvent på långfredagen!

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
 Svensk Idrott vill  Svensk Fotboll vill  Sörmländsk Fotboll vill  Er förening vill?!  Diskussioner.
Advertisements

Slide title minimum 48 pt Slide subtitle minimum 30 pt Verksamhetsberättelse Ericsson SK Kumla 2011.
Utvecklingsprocess för centrala myndigheter Träff 3 – 4-5 November 2015.
Föräldramöte BHC U12/U13 (Team -04/-05)
Toppning vs. Nivåindelning IK Zenith F02 Per-Olof Johansson.
FÖRÄLDRARMÖTE IFK BJÖRKÖ F-04/06. AGENDA Nuläge Regler/Målsättning Vad händer inom IFK Björkö. Cuper/Poolspel 2014 Fotbollsmatch damallsvenskan. ”Träningsläger”
Tillsammans för en idrott fri från alkohol, narkotika, doping och tobak Gemensam ANDT- policy för idrottsföreningar i Mölndals stad Aktiva under 12 år.
Röda tråden. Syfte Föreningen följer Svensk Innebandys Utvecklingsmodell nedan kallat SIU som ligger till grund för långsiktigt idrottsutövande. Aktuell.
VISION SÄKERHETJÄMSTÄLLDHET OCH RÄTTVISARESPEKT FÖR INDIVIDEN VÄRDEGRUND VERKSAMHETSOMRÅDE VERKSAMHETSIDÉ Vilken tur för Sverige att Östgötarn a finns!
Föräldramöte 19 april Agenda: Ekonomi Träningar Poolspel Lilla Lithellscupen Förväntansdokument Ledarna Övrigt.
Sponsring Nedan finns förslag på olika reklamobjekt och priser. Priserna gäller för säsongen 2015 och är angivna inklusive moms. Om du har frågor kontakta.
Föräldramöte Gävle Golfklubb VISION Vi är inom golf den ledande elit och ungdomsklubben i Sverige och det naturliga valet när barn och ungdomar.
Visionen. ” Att tillsammans arbeta för en framtid, genom att förnya och förändra och att skapa ett starkt Lions, där vi kan träffas och trivas även i.
Projekt Fotbollsambassadör Projektets bakgrund Många ledare i föreningarna saknar ledarutbildning Lokal utbildning får fler deltagare En förening.
Bra internetadresser:
MIF P02 FÖRÄLDRAMÖTE. MIF VÄRDEGRUND Vad betyder för er föräldrar: > Respekt ? > Glädje ? > Utveckling ? > Gemenskap ? På träning? Matcher?
P00 Föräldramöte Agenda Thobias Björnlund Träningstider
V.47: Veckobrev för förskoleklasserna
Välkomna till Föräldramötet
Föräldramöte – P
Elitkonferens 2017 Förvaltningsrådet.
Idrottslyftets mål att varje förbund utifrån sitt unika behov, vid programperiodens slut har utvecklat sin verksamhet för barn och unga mellan.
Föräldramöte GUIF F05 CA/TO
My Hörting och Elin Johnsson
Samsyn Västmanland.
Sundsvall IBF Granloholm F07-08
Det här händer under vecka 37 Bra datum att ha koll på:
P-05 Föräldramöte
Plats:Edsborg Trollhättan
Ledarträff Gästrike-Hälsinge 2014
Enebybergs IF Fo1 Februari 2016.
Måndag 17:e mars. Eskilstuna Guif F04
P-05 Föräldramöte
Ledningsregementets och Upplands Regementes Kamratförening bjuder in till kamratträff på soldathemmet i Enköping Välkommen till ett föredrag.
VÄGEN TILL MÅLGÅNG"   MålGång är en programförklaring som ska verka som stöd för våra aktiva, ledare och föräldrar och hela GSK/MIFs gemensamma fotbollsverksamhet.
Falu if dam Föräldramöte Utvecklingslaget & Informationsträff 2017.
Bjuder in till Hagadagarna
VISIONEN På skolan ingår lärande för hållbar utveckling som en naturlig del i undervisningen och är ett vanligt samtalsämne bland elever och personal.
Agenda - Reflektioner vårsäsongen
Svenska Brukshundklubben
Praktisk målvaktsträning Vi ska utvecklas till VM 2014
Välkomna! Mål och vision 2015 Inriktning Träningar Tider, matcher, cup och poolspel Engagemang Ekonomi Övrigt/Diskussion.
ORIENTERING ÄVEN I VINTER!
Barn- och ungdomsidrott
Erfarenhetsutbyte 25 november
Kompetensförsörjningsgruppen presenterar
Talangutveckling Ungdom
Den röda tråden inom Falköpings TK
IFK MARIEFRED VERKSAMHETSIDÉ VERKSAMHETSOMRÅDEN VÄRDEGRUND VISION MÅL
Välkommen som förtroendevald i TJ
Kommunala aktivitetsansvaret
FRIIDROTT ÅR INTRODUKTION.
Uppföljning folkhögskola
Friidrott med glädje, sundhet och utveckling
på Edsborgs IP i Trollhättan
SAMVERKAN FÖR EN POSITIV UTVECKLING I STOCKHOLM
Lösningar för biogasens framtid
Föräldramöte A-lagets tränare Johan Hellström Målsättning
SOK Viljan - en pigg 60 åring!.
-från tanke till handling
Träna med stjärnorna Söndag 9 december
P05 Föräldramöte AGENDA: Genomgång dagordningen
Status och översikt – var står vi idag
Ordförandekonferens BlOF 2018
Upplands Friidrottsförbund
Samordnad hantering Inledande utgångspunkter
Sammanfattning av diskussion med komvuxanordnare i Nacka
PITELIGAN 2019 LÖRDAG 24 AUGUSTI FÖR FLICKOR OCH POJKAR
Inbjudan till öppen konferensplanering
Plats:Edsborgs IP Trollhättan
Presentationens avskrift:

Hallands BTF bjuder in till Tränarkonvent på långfredagen! Inbjudan! Hallands BTF bjuder in till Tränarkonvent på långfredagen! Ulf ”Tickan” Carlsson och Mikael Andersson kommer – kommer du? Kortfattad beskrivning om satsningen: 2018 arrangeras Lag-VM i Halmstad och världens bordtenniskunskap kommer till distriktet. Svensk bordtennis har i flera år haft problem att implementera den nya utbildningsstrukturen vilket lett till att våra tränare knappt utbildat sig de senaste 5 åren. Dessutom har arbetet med att förändra tävlings- och träningssynen börjat gå från ord till handling. Många anledningar till att samla våra tränare och samtala och utbilda för framtiden. Steg1: Konvent för alla tränare på långfredagen. Dels om barn- och ungdomsträning och tävling och dels för att skapa ambassadörer för VM. Steg 2: Träff i samband med VM, se världens bästa spelare live och samtidigt få en pratstund med några av världens bästa tränare. Steg 3: Återträff februari 2019. Vad har hänt under året och hur påverkar det främst barn- och ungdomsverksamheten? Syfte och mål - vad vill ni uppnå? - Skapa ett nätverk mellan nya och rutinerade tränare. Från de ungdomar och föräldrar till förbundskaptener - Skapa intresse kring VM och därmed också till vår idrott - Starta en diskussion kring vår tränings- och tävlingsformer för barn och ungdomar. En del förändringar är redan införda och andra kommer att ske. Hur kan vi få fler att stanna längre inom bordtennisen? (SBTF har bla som mål att öka antalet 16-åringar och att barn- och ungdomsverksamheten ska bedrivas utifrån anvisningarna för barn och ungdomsidrott) När var och hur? Konventet pågår 09.30- ca 15.30 på långfredagen 30 mars På Halmstad Arena, konferensrum Berlin vid HBTF:s kansli. Anmälan sker till Hallands BTF, bordtennis@halland.net senast måndag den 26 mars. Frågor? Malin Karlsson 0768-709481 Anmälningsavgift 300 kronor (inkl. lunch o fika)! Avgiften kan sökas som utbildningsbidrag i Din hemkommun!