Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Ledningsregementets och Upplands Regementes Kamratförening bjuder in till kamratträff 2017-02-16 på soldathemmet i Enköping Välkommen till ett föredrag.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Ledningsregementets och Upplands Regementes Kamratförening bjuder in till kamratträff 2017-02-16 på soldathemmet i Enköping Välkommen till ett föredrag."— Presentationens avskrift:

1 Ledningsregementets och Upplands Regementes Kamratförening bjuder in till kamratträff på soldathemmet i Enköping Välkommen till ett föredrag som ger major Bo Ramströms ögonblicksbild från Timbuktu andra halvåret 2015 då han tjänstgjorde som stabsofficer Telekrig vid Mali 02. Program Kl 1200 lunch till självkostnads pris i Stora Frösunda. Kl 1245 Presentation av Soldathemmet Kl Föredrag om Mali av mj Ramström 13. Telekrigbataljonen Kl bjuder Soldathemmet på fika Anmälan sker till senast Välkommen! Styrelsen


Ladda ner ppt "Ledningsregementets och Upplands Regementes Kamratförening bjuder in till kamratträff 2017-02-16 på soldathemmet i Enköping Välkommen till ett föredrag."

Liknande presentationer


Google-annonser