Föräldramöte P/F f.11 och bollek

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Luleå Hockey Team 08. Luleå Hockey Unga Utvecklingsgruppen Ulf, Helge och J-Tränare Ungdomsansvarig Helge Lauritsen.
Advertisements

Föräldrarmöte Flickor 06/07 Fotboll VÄLKOMNA!
Föräldramöte P IK Brage P07 Föräldramöte IK Brage P07 15 april :00-19:30 Agenda Organisation - Hur ska vi organisera oss inför säsong.
Idrott för barn födda Varför är vi här? Sport, lek och rörelse är roligt! Föreningen behöver er!
ESK P08 Enköpings SK UK P08 16 maj 2016 Enköpings SK Ungdomsklubb Pojkar 08.
Nässjö FF är en av Smålands största fotbollsföreningar med över 800 aktiva och drygt 110 ledare.
Inför 2016 Dam-A och Dam-J. Målsättningen inför 2015 var… HÖJA STATUSEN PÅ FÖRENINGENS DAMLAG RÄTT SPELARE I RÄTT MILJÖ I TRÄNING OCH MATCH. UTVECKLA.
I samarbete med Nikolaus Koutakis Örebro universitet 1.
Föräldramöte BHC U12/U13 (Team -04/-05)
Toppning vs. Nivåindelning IK Zenith F02 Per-Olof Johansson.
Föräldramöte – födda 2008 Välkomna! Sammanfattning säsongen 2015/2016 – så här långt 11 isträningar 3 av 7 Björnligor – med 3 matcher varje.
VÄLKOMNA ! FÖRÄLDRAMÖTE P-05 3 APRIL Nuläge I slutet av januari drog vi igång med träning utomhus Uppehåll dec-jan Nästa vinter planerar vi att.
KIK Fotboll PF 05/06 Föräldramöte Agenda Lagets åtaganden Träning Seriespel Blandad info…
Föräldramöte F IFK Kalmar F-07 Lagledare – Axel Jungward, Marcus Rydholm och Ronnie Nilsson Spelare – Just nu finns det 34 spelare registrerade.
Säsong 2015 BK Sport P03. Agenda föräldramöte 12/11 Våra mål Matcher –9-manna: Vad är skillnaden? –Besked om säsongen Viktigt! Säsongsplanering.
Välkomna till P-02 Föräldramöte 14 september. Tränings matcher och cuper höst vinter 2010 Vi skall försöka få till 2 st. 7 manna träningsmatcher till.
I samarbete med Nikolaus Koutakis Örebro universitet 2.
TRIVSELREGLER VALLENS IF F98 I omklädningsrummet :  Att alla sänker ljudnivån.  Att alla skall få en plats att byta om på.  Att alla håller ordning.
Föräldramöte Välkomna!!!. Agenda! Vad tränar P12, utvecklingsstegen KFF Matcher/ lagledare Laguttagning Att komma i tid till matcher Beteende.
MIF P02 FÖRÄLDRAMÖTE. MIF VÄRDEGRUND Vad betyder för er föräldrar: > Respekt ? > Glädje ? > Utveckling ? > Gemenskap ? På träning? Matcher?
IFK Skoghall DF organisation och ledningsform (Gäller från 1-januari 2016)
Välkomna på föräldramöte Åby IF F 04/05 Datum ! F 0 Spelglädje & kamratskap.
Eskils P05 - Förädramöte Agenda: Årsplanering
P 05 Viby Verksamhetsplan 2017
Föräldramöte – P
BILD Välkomna Föräldramöte P maj, 2017.
Presentation av oss ledare Intro (Film)
Föräldramöte Skara FC P02.
Uppstartsmöte lag P/F 09 Kvällens agenda Föreningen
Välkomna till P-00 föräldramöte 18 januari
Möte Flickor 02/03.
Dagordning föräldramöte
-Idrottsföreningen Viken- Föräldramöte – lag F/P XX
Föräldramöte BHC U11/U12 (Team -05)
Fair play Samhällskunskap åk 4.
Föreningsträdet för fotbollsföräldrar
Föräldramöte P02 Fotboll
Dagordning Tankar kring fotbollsträningen BAIK som förening
Örebro Syrianska IF Ungdom
P-05 Föräldramöte
Föräldramöte Hägglunds F07/08
Team 08 Agenda Ledare och roller i laget Träningar Matcher CUP
VÄLKOMMEN! BABBEL OCH BUBBEL Klassföräldraträff
Föräldramöte 20 november 2016
Agenda föräldramöte Grindvakt Vision & Värdegrund
FÖRÄLDRAMÖTE Säsongen 2014
P-05 Föräldramöte
Välkomna! Ledarträff Ope IF pojkar 08 Furuparken
Föräldramöte F08/09 Maj 2016.
Föräldramöte F-11 Välkomna!
Föräldramöte p07 säsongen 2017
Dagens agenda Föreningen Tränarna Träningsupplägg & mål Höjdpunkter
VÄGEN TILL MÅLGÅNG"   MålGång är en programförklaring som ska verka som stöd för våra aktiva, ledare och föräldrar och hela GSK/MIFs gemensamma fotbollsverksamhet.
Falu if dam Föräldramöte Utvecklingslaget & Informationsträff 2017.
Hur blir ett lag BRA?  Vi i laget På match & träning Jag som spelare
Telge Sibk F06/07 Säsong 2017/2018.
Föräldramöte Lindevi LGIF P-10 Föräldramöte Lindevi.
Agenda - Reflektioner vårsäsongen
Årets mest hållbara förening
Agenda Agenda för kvällen Kort om Täby FK Organisation Pojkar 09:4
Ge ditt barn en gåva för livet
Den röda tråden inom Falköpings TK
Ha kul ihop man måste få något gott på avslutningen
Föräldramöte Fredrik fihn | linda helgesson | anders NÄS | ANNA JOHANSSON | mikael bergeby.
Agenda Roller Föräldrasysslor Kläder Träningar Matcher och Cuper
Föräldramöte 13/9 säsong 18/19
P-11.
ESK P05 Föräldramöte
Välkommen till föräldramöte Lerkil P11/7 år
Att vara idrottsförälder Kick Off för FC Gute PF 05/06 8 mars 2018
Presentationens avskrift:

Föräldramöte P/F f.11 och bollek Irsta IF

Presentation av tränare Johan Lönnholm, P11 Peter Holm, P11 Fredrik Ladholm, P11 Tränare för flickor 11 Anders Pettersson, F11 Tränare för Bollek 2012-13 Jocke Ericsson

Föräldramöte P/F f.11, Bollek Information från Irsta IF Att vara en fotbollskompis Att vara fotbollsförälder Ledare Hjälpföräldrar Lagledare samt Lagföräldrar Träningar Säsongen 2017 Flickor 11 Övriga frågor

Information från Irsta IF Om Irsta IF Organisation Planer Styrelse Medlemsavgifter Irstapärmen Övrigt

Att vara en fotbollskompis Hur är man en fotbollskompis? Regler i laget Barnen kommer vara med att sätta reglerna, bättre efterlevnad om dom har varit med och bestämt.

Att vara fotbollsförälder Alltid positivt Våra gemensamma barn Träningar Matcher Domare Irstapärmen Att vara förälder är inte lätt, samtidigt som det är det största och mest ansvarskrävande åtagande vi gör i livet. Att addera ett idrottsutövande i barnens fritid gör i flera avseenden föräldrarollen än mer utmanande, att bli Idrottsförälder! Den viktigaste rollen för dig som Idrottsförälder är att stötta ditt barn, i såväl med som motgång. För att kunna göra det på ett effektivt sätt så är det viktigt att du sätter dig in i er förenings policy och värdegrund, och lever efter den. Genomförande och planering av träningar, matchande av laget och laguttagningar ska överlämnas till tränaren att göra utifrån de principer som föreningen har beslutat. Hela vår svenska idrottsrörelse bygger på, och är helt beroende av, ideella krafter. Fotbollen är inget undantag. Ni föräldrar har en otroligt viktig roll i detta sammanhang. Ni betalar avgifter, köper utrustning, skjutsar till träningar och matcher, sitter i styrelser och är lagledare etc. För att ge tränaren för er son eller dotter chansen att verkligen vara en bra pedagog, instruktör och ledare är det helt avgörande att ni accepterar den viktiga roll ni har med stöttning och support för ert barn. Därigenom låter ni tränaren göra det han eller hon är där för att göra, nämligen ge ert barn en meningsfull fritid och värna om dess utveckling, som fotbollsspelare och människa. Idrott engagerar, man rycks med och den skapar känslor. Det är en av fotbollens absolut största styrkor. Det leder också till att det skapas åsikter, dessa måste självklart få vädras. Ni som föräldrar har självklart också rätt att ställa krav på den verksamhet där era barn vistas. Men, detta måste ske under ordnade former och med ett moget vuxenperspektiv i grunden, det är ert ansvar som Idrottsförälder.

Hjälpföräldrar När man kan Vara på plan Stötta oss tränare Bollplank Stötta ledarna på planen När man kan och är där – inget tvång Bollplank till ledare och tränar men framförallt spelarna. Ju fler föräldrar som är med desto bättre. Bättre för laget, lagkänsla, ha roligt, vårat Irsta.

Lagledare samt Lagföräldrar Ansvarig för lagföräldrar Fikalista för träningar Delegera till lagföräldrar Lagföräldrar Hjälpa lagledaren Lagledaren är den viktigaste personen i ett lag, håller i alla trådar Team under sig. Administrativa ledaren i vårat lag

Träningar Mer fotboll Lek Zlatan Vän med bollen Ha kul För alla oavsett utveckling Vän med bollen Lek med fotbollsinfluenser Det viktigaste är: att få barnen att tycka det är roligt med fotboll. Om vi får till det med många hjälpföräldrar så gör det lättare för oss att träna laget. Skillnaden mellan en 6-åring som är född i januari kontra december är milsvidd. Vi vill kunna ge era barn en fotbollsträning som är baserad på deras individuella mognad som fotbollsspelare och människa. Det kan vi bara göra om vi är flera ledare på planen.

Laget.se Medlemmar Aktiviteter Kalender Viktigt att ha koll på laget.se Föräldrar är kopplade till barnen. Prenumerera på kalendern Stöd för klubben och ledare

Övriga frågor Frasses cup Frågor från föräldrar