Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Ge ditt barn en gåva för livet

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Ge ditt barn en gåva för livet"— Presentationens avskrift:

1 Ge ditt barn en gåva för livet
Färjestadens GoIF Ge ditt barn en gåva för livet

2 Barn & Ungdomsverksamheten
Roligt Kunskap Tränare & Ledare Huvudsyftet med att spela fotboll är att det ska vara roligt! Fotboll i FGoIF ska ge bra självkänsla, fin lagkänsla och förståelse för att det är bra att vara olika! Genom fotboll får barn och unga också kunskap om hur kroppen fungerar, det ger en bra grundfysik. Något de bär med sig hela livet! FGoIF har engagerade och utbildade ledare som hjälper barn och ungdomar ha en bra tid i föreningen. Alla barn ska få synas och bli tagna på allvar för att få bästa tänkbara utbildning inom lagidrotten fotboll!

3 Vår idé Färjestaden GoIF är Ölands ledande fotbollsförening för barn och ungdomar med vår lokala förankring i Färjestaden. Färjestaden GoIF drivs till stor del av ideella krafter och verksamheten formas och utvecklas av alla aktiva tillsammans. Vårt mål är att så många barn och ungdomar som mjöligt skall vilja spela fotboll så långt upp i åldrarna so möjligt. Vi vill fokusera på laganda och kamratskap, inte på konkurrens. Vi vill visa att en långsiktig och metodisk fotbollsutbildning leder längre än ett och konkurrenstänkande.

4 Föräldrar Föräldrarnas insatser är förutsättningen för vår verksamhet. Att kunna något om fotboll är inte nödvändigt, det finns många uppgifter, både inom laget och i föreningen. Det är roligt att vara engagerad i Färjestadens GoIF och runt varje lag finns många föräldrar som vill göra en insats. Regelbundna föräldramöten är en viktig del och nödvändiga för att utveckla ert lag och föreningen. Här presenteras verksamheten och de uppgifter som laget ansvarar för. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.


Ladda ner ppt "Ge ditt barn en gåva för livet"

Liknande presentationer


Google-annonser