PEKING VÄSTRA FC 29/8 2011 1 ÅR 29/8 2012 Idag har vi den stora glädjen att konstatera att Peking Västra FC fyller 1 år. För 1 år sedan bildades vår förening.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Lokal evidens - Loke En modell att använda för lokal uppföljning av till exempel missbruks- och beroendevården.
Advertisements

Innehåll Bakgrund Nya Visby BBK Övergripande mål Nyheter i Visby BBK
Regional digital agenda för Östergötland
På väg! GK & GDF & SGF i samverkan. Inom Svensk golf finns SGF,GDF och Klubbar. Idag sker inte ett optimalt samarbete med spelaren i centrum… Vi vill.
Solgårdens verksamhetsmål MILJÖ  Solgårdens anställda ska prioritera ett miljömål för året; Solgårdens miljöplan 2013  Samtliga anställda kan och ska.
FC HELSINGBORG.
Avstämningsmöte Åsa IF Dam/utvecklingslag.
Näsets SK Den vinröda tråden !. Näsets SK Vision och målsättning Vision Näset är en förening för alla som vill träna och spela fotboll. Vi satsar på både.
Sammanställning ledarenkät Antal ledare i IF Väster ca 75 st Inkomna enkätsvar 23 st Din förening i väster…
Kimstad. Historia Prinsarna Erik och Alrik – (takkämparna) Drottning Blankas guldsmycke Löfstads slott Barockkyrka 1730-talet.
Resultaten av expertbedömningen av stadsregionernas planer.
 Tullinge SK Verksamhetsidé Värdegrund Vision. Tullinge SK, Verksamhetsidé Tullinge SK erbjuder aktiviteter inom orientering, mountainbike och längdskidåkning.
Näsets SK´s Partnerpaket 2012.
Mer flygsport till fler! Riksidrottsförbundet har av regeringen fått 500 miljoner kronor för satsningar på idrottens barn- och ungdomsverksamhet i det.
Mer idrott till fler! Riksidrottsförbundet har av regeringen fått 500 miljoner kronor för satsningar på idrottens barn- och ungdomsverksamhet i det som.
Välkommen till årsmöte 2013 Svensk Tennis Väst. Dagordning Genomförande av årsmöte Gratifikationer Tack till förutvarande i styrelsen Avslutning av årsmötet.
Föräldramöte 19/10 P05.
Medlemsmöte söndag 10 januari 2010
Vill Du bli vår Partner? - Ge våra spelare möjlighet att välja pingis oavsett ekonomiska förutsättningar. - Fortsatt satsning med kvalitet i vår populära.
Uppföljningsbesök Uppföljningsbesöken Besöken har givit Delegationen för IT i skolan värdefull information om hur satsningen genomförs.
Västerbottens Idrottsförbund Studieförbundet SISU Idrottsutbildarna Välkomna till SDF DIALOG 2010.
Projektet Bättre psykosvård Sammanfattning. Projektet bättre psykosvård Projektstart november 2011 Uppdrag: stötta enheter i landet som jobbar med psykosvård.
Strategi för elit- och landslagsverksamheten ”Förslag till strategi för elitverksamheten, att föreläggas nästa förbundsmöte” ”Fäktningen inför framtiden”
Verksamhetsplan Avesta Volley 2013/2014. Sammanfattningsvis: Under verksamhetsåret 2013/2014 kommer föreningen främst att satsa och fokusera på våra Kidsvolleybarn.
Verksamhetsplan Avesta Volley 2014/2015. Sammanfattningsvis: Liksom under föregående verksamhetsår kommer föreningen under 2014/2015 fortsätta att satsa.
 Sedan 1956  200 st aktiva spelare i 14 lag  en förening för både pojkar och flickor Ludvika Handbollsförening.
Det finns ett värde i att vara lika i en förening!
”KUL utmaning”. Verksamhetsidé Wisby Simsällskap verkar för att alla genom lek, träning, tävling och motion kan ägna sig åt simidrottsverksamhet samt.
Nuläge Landsbygds projektet. Projektstöd tack vare Länsstyrelsens landsbygdsprogram kr i bidrag VFF ett pilotprojekt i landet Medverkar i SvFF:s.
Informationsmöte Näshultagården
VSSF Strategiplan Augusti VSSF är en del av Svenska Simförbundet (SSF) och vår inriktning framgår av Svenska Simförbundets stadgar.
Välkomna! Förbundsledare april. Vad skulle nu projektet innehålla? * Utbildning * Mentorskap * Praktik.
UC+, vad är det? - UC+ är en förkortning av Utvecklingscentra Plus. - UC+ är en del av Utvecklingscentra Uppsala, en operativ enhet i samverkan med Upplands.
Extra årsmöte Dagordning 1. Fastställande av röstlängd 2. Fråga om mötet utlyst på rätt sätt 3. Fastställande av dagordning 4. Val av ordförande.
Vi är en förening med bred ungdomsverksamhet inom fotboll. Vi har 18 lag, 574 aktiva ungdomar, 3 seniorlag och totalt 1400 medlemmar. Det är fantaskiskt.
Välkommen till Sundsvall City IBC Träningstider P/F07 Tisdagar kl – i Hedbergskas gymnastikhall Medlems- och träningsavgift säsongen 2013/2014.
Informationsmöte Idrottslyftet År 3. Vad är Idrottslyftet? Riksidrottsförbundet (RF) har fått 500 miljoner kronor för satsningar på barn och ungdomars.
Johanna Frisk Cup SK Irons cup för flickor 2012 Glädje och Gemenskap.
Bra internetadresser:
FOTBOLLSAKADEMIN VÄSTMANLAND
SK Irons cup för flickor 2012 Glädje och Gemenskap
Wordcloud –Digitalisering 18 oktober
“Den lilla klubben med den vackraste fotbollen”
Verksamhetsplan 2009.
För enklare verksamhetsutveckling och samverkan mot en smartare välfärd SKL har, tillsammans med GR, tagit fram en digital samverkansplattform där man.
Talangutveckling Ungdom
IFK KUMLA FOTBOLL Flickor 01 / 02
Ange namn och personnummer
Hållbar framtid Hopp och framtidstro Avdelning: År:
Handboll Brännans HF - Hallstahammar HK SK Matchprogram
Värmbols FC Utveckla Katrineholmsfotbollen
Obbola IK.
Damlag 2015/2016.
V I S I O N Bättre, Starkare och Roligare Sigtuna IF Fotboll
Spelar- och föräldramöte
Ekonomi F-05 Lagkassa 7440:- Fredrik har ytterligare 4000:-
Information kring klasslagsfotbollen
Välkommen till Nätverk Kustbollen
Camilla Lantz Robertsson
Svensk Idrotts Studie- och Utbildningsorganisation
Årets mest hållbara förening
”Valberednings- seminarium”
Målstyrning Kungälvs Brukshundklubb
Fotboll Fristad Goif F10 Ledare: Magnus Kamsula, Leif Andersson, Anton Björnberg och Niklas Rydell.
GLÄDJE – GEMENSKAP - STOLTHET
SMART HUDIKGYMPANS VÄRDEGRUNDER
Prata om våld med pictobilder
”I Vår Klubb Är Alla en Stjärna ”
Beslutsunderlaget innehåller följande
Framtidens fritid och civilsamhälle
Presentationens avskrift:

PEKING VÄSTRA FC 29/8 2011 1 ÅR 29/8 2012 Idag har vi den stora glädjen att konstatera att Peking Västra FC fyller 1 år. För 1 år sedan bildades vår förening vars huvudinriktning är en satsning på damfotbollen inom Norrköpings kommuns västra delar. Genom ett samarbete med moderklubbarna Norsholms IF, Kimstad GoIF, Skärblacka IF och Vånga IF vill vi vara en del i och verka för att stimulera flickfotbollens utveckling i regionen. Strävan är att satsningen sedan ska leda fram till damseniorspel där alla, oavsett ambitions- som kvalitétsnivå, ska erbjudas spel i vår gemensamma förening. Satsningen på vår gemensamma klubb har växt fram genom en återblick av flera damfotbollsledare och övriga föreningsledare med bred erfarenhet från arbete med damfotboll i moderföreningarna de senaste decennierna. Våra moderklubbar har förvisso haft goda framgångar i perioder, vi minns som ex. kanske Skärblacka IF:s damlag som så sent som 2004 spelade i div 2, men det breda spelarunderlaget har saknats för en kontinuerlig satsning varför den gemensamma slutsatsen blev att tillsammans bilda en ny förening i regionen – Peking Västra FC. För ett år sedan satte vi ner foten och påbörjade arbetet med de förutsättningar som rådde. Många ledare har hitintills gjort stora ideella insatser för att föreningen ska få en så en bra start som möjligt. Uppstarten ”kantades lite” av att vi fråntogs den utlovade div 4-platsen samt att flera ledare och spelare valde att inledningsvis inte satsa i vår förening. Peking Västra FC vill fortsätta att blicka framåt och vår förhoppning är att bibehålla nuvarande spelare och ledare men inser också att vi är i behov av fler spelare och ledare. Vi hoppas att de tjejer som tidigare fostrats i våra moderföreningar återvänder samt att även Vånga IF (i fler delar) deltar i vårt samarbete. Vi är även i behov av fler ledare för att utveckla vår satsning mot de mål vi satt upp. Vi hoppas Du vill vara en del i vår förening framtiden och följ gärna vår fortsatta utveckling genom våra hemsidor och/eller genom kontakt med våra aktiva ledare. /Peking Västra FC gm P-A Eriksson