Ordningsregler för lå 1718: För att skapa en trivsam, trevlig, trygg studiemiljö med arbetsro följer vi följande ordningsregler på Junedalsskolan: På Junedalsskolan.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Gemenskap Vi har lyckats när: Eleverna tar spontana kontakter över klass/åldersgräns Detta uppnår vi genom att: Har regelbundna aktiviteter tillsammans.
Advertisements

Så här jobbar vi på smaragden
1.Tar ansvar för skolans inredning och material så vi får en trivsam skola utan klotter, skadegörelse och nedskräpning. 2.Använder inte snus, tobak eller.
Plan mot kränkande behandling
Välkommen till läsåret 2011/2012! Vi utbildar morgondagens världsmedborgare! Döderhults skolområde.
Välkommen till föräldrainformation åk 4-9
Skolans ordningsregler
Kyrkskolans fritidshem
Förändringar i skolan En sammanfattning av de förändringar som påverkar er föräldrar Urban Åström Förvaltningschef BoU Lars Thorin Utvecklingsledare BoU.
Välkommen till Finnbacksskolan
Junedalsskolan Jönköping
Studiens syfte Klarlägga om elevens rättsliga skydd mot kränkningar i samband med utbildning har stärkts sedan barn- och elevskyddslagens tillkomst, dvs.
Det här arbetar vi med för att du ska kunna nå kunskapskraven
Välkommen till föräldrainformation F-3
Elevens Val § SKOLLAGEN SÄGER:
Strömslundsskolans Värdegrund.
ORDNINGSREGLER FÖR SYLTESKOLAN 7-9.
Hälsa, lärande och trygghet
Kunskaper Mål: Öka eleverna läs- och skrivförmåga Elever som lätt når kunskapskraven som minst ska uppnås upplever att de får ledning och stimulans att.
Askersunds kommun
Sofielundsskolans Ordningsregler
Ljusdal.se Arbete med Plan mot kränkande behandling för Enkät genomfördes i december Svarsfrekvensen var 53% av eleverna. Av hela Slottegymnasiets.
Skyldigheter och rättigheter i skolan
Det här arbetar vi med för att du ska kunna nå kunskapskraven
Sammanställning Enkät HT-2012 Antal svarande: 360/443 (81,6% svarsfrekvens)
Kyrkskolans fritidshem
Resultat för utvalda frågor från LIV OCH HÄLSA UNG 2013 Uppsala län.
Förväntansdokument Finnbacksskolan
Välkomna till föräldramöte Skarpnäcks skola år 4
DITT BARNS ARBETSMILJÖ ÄR HOTAD Extrainsatt möte Föräldraforum 4 mars 2015.
Jag visar alla respekt, tar hänsyn och ansvar
”Förskolan ska sträva efter att varje barn utvecklar förmåga att ta hänsyn till, och leva sig in andra människors situation samt viljan att hjälpa andra.”
Välkommen! Föräldramöte HT B.
VARFÖR SKALL LJUSDAL IF FINNAS?. Mål  Ljusdal IF finns för att vara en samlingsplats för alla med idrottsintresse.  Erbjuda alla barn, ungdomar och.
Kyrkskolans fritidshem  På fritidshemmet går elever från förskoleklass upp till den termin eleven fyller 13 år.  Efter årskurs 3 måste platsen sökas.
Trivselregler Under revidering -gäller tillsvidare Jag visar alla respekt, tar hänsyn och ansvar Snöbollskastning är inte tillåtet på skolans.
Barn och elevers rätt till en trygg skolmiljö
Sammanställning av enkätsvar ang
Välkomna till Västerskolan Information om vanlig klass läsåret 2008/2009.
Rudboda skolas fritidshem och fritidsklubb
Adress: Tennishallen, Pildammsvägen 10, Malmö Facebook: Webbsida:
Välkommen till föräldrarmötet!
Stimmets skola- resultat enkät föräldrar med barn i grundsärskolan 2015 Undersökningsperiod: > Antal svar: 14 Svarsfrekvens: 50%
Mini och den magiska stenen Sid. JT 6-9 För att kunna läsa måste man inte bara kunna ljuda ihop bokstäverna, man måste även förstå det man läser.
Kunskap i kombination med Trygghet, Delaktighet & Ansvar Grimstaskolan, Grymsta skolan.
Välkommen till strandskolans fritidshem. Utbildningens syfte 2§ Fritidshemmet kompletterar utbildningen i förskoleklass, grundskolan, grundsärskolan,
Trygghetsgruppen Matthias Flodström (fritids) Linn Ekendal (förskolan) Pia Alm (förskolan) Jeanette Lantto (åk 2) Karla Kallenberg (åk 1) Lisbeth Ryderstedt.
VÄLKOMMEN TILL VISÄTTRASKOLAN LÄSÅRET Lärarna i FA: Lina & Jessica Lärarna i FB: Ann Katrin & Angelica.
Utbildningsförvaltningen Hörselklasser Solanderskolan Öjebyn Barn med hörselnedsättning F- åk 9 Grundskolans läroplan (Lgr-11) Upptagningsområde: Boden,
Länghemskolan F-6 schyssta kompisplanen
V39, 2016: Veckobrev för förskoleklasserna
Skolan elever yngre 2016.
Välkomna.
Välkommen till Komvux Ola Andersson Matematik, Naturkunskap
Länghemskolan F-6 schyssta kompisplanen
Vad är studiero? Eleverna kan ägna sig åt de planerade aktiviteterna
Årskurs 7 Katarina Norra Skola
Välkomna till vår förberedelseklass
Vi ger oss själva och andra arbetsro
Föräldraråd Välkommen på föräldraråd.
Nolltolerans i Uppland 2012
Kunskap genom engagemang och kompetens
Trivselregler på Navet
Förändringar i skolan En sammanfattning av de förändringar som påverkar er föräldrar Urban Åström Förvaltningschef BoU Lars Thorin Utvecklingsledare BoU.
Förväntningar.
Välkomna!.
Valfråga: Skolan.
Samverkansråd
Samrådsmöte 12 mars 2019 Trygghet och studiero kulturstudie
Katedralskolans ordningsregler
Presentationens avskrift:

Ordningsregler för lå 1718: För att skapa en trivsam, trevlig, trygg studiemiljö med arbetsro följer vi följande ordningsregler på Junedalsskolan: På Junedalsskolan uppträder vi respektfullt mot varandra. Eleverna kommer i tid till undervisningen och har med sig den materiel som behövs. På Junedalsskolan har vi arbetsro på lektionerna. På Junedalsskolan använder vi ett vårdat språk utan ord, symboler eller tecken som kan betraktas som diskriminerande eller kränkande. På Junedalsskolan förvaras alla ytterkläder i elevskåpen eller på annan anvisad plats under skoldagen. På Junedalsskolan används mobiltelefon och andra mediaspelare utan att störa eller skada. Matsalen är en mobilfri zon. På Junedalsskolan är vi aktsamma om skolans miljö och materiel I Ljushallen och i K-huset umgås vi utan att äta eller dricka. Energidrycker är inte tillåtna i skolan. På Junedalsskolan förekommer inga föremål och aktiviteter som kan anses som hälsofarliga eller farliga på annat sätt. Elevskåp kan öppnas av skolans personal utan elevs närvaro eller medgivande. Om någon elev inte klarar av att följa skolans regler följer vi skollagens skrivningar om disciplinära åtgärder