Verksamhetsidé för Kalix Handboll Varför finns vi? För vems skull finns vi? Vad erbjuder vi? Vilka värden skapar vi? Verksamhetsidé Kalix HK är en förening.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Idrotten vill Idrottsrörelsens idéprogram Antagen av RF-stämman 2009.
Advertisements

Föräldramöte Torsdagen den 3 Maj.
SOCIALA PROBLEM Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
 Tullinge SK Verksamhetsidé Värdegrund Vision. Tullinge SK, Verksamhetsidé Tullinge SK erbjuder aktiviteter inom orientering, mountainbike och längdskidåkning.
Tränarskap/frågor 1.Finns det några normer, regler, policys vilka ledare förhålla sig till inom din idrott? 2.Vad innebär motivation för dig? 3.På vilket.
Historia och Organisation
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
Välkommen till årsmöte 2013 Svensk Tennis Väst. Dagordning Genomförande av årsmöte Gratifikationer Tack till förutvarande i styrelsen Avslutning av årsmötet.
Vad förväntar sig den egna föreningen och specialdistriktsförbundet (SDF)? Att sprida kunskap om idrotten Att sprida kunskap om idrotten Att nyrekrytera.
Så hänger det ihop VISION VÄRDERINGAR MÅLBILDER
Föreningspolicy för IFK Fjärås
IS HALMIA Återtåget – vision Verksamhetsidé Verksamhetsidé IS Halmia IS Halmia skall vara en förening som med framåtsträvande anda och tydliga mål.
Verksamhetsplan Årsmöte Affärsmodell Affärsidé Vision Strategier Mål Aktiviteter Organisation / bemanning Rapportering Värdegrund.
Västerbottens Idrottsförbund Studieförbundet SISU Idrottsutbildarna Välkomna till SDF DIALOG 2010.
Simidrott för alla SSS Vision SSS verkar för simidrott och hälsa för alla genom att; Simidrott ska vara det självklara valet av idrott, där.
Utvecklingsarbete! Om vi drar åt samma håll har vi chans att nå målet! Är alla överens åt vilket håll vi ska?
Ledarmöte Innehållsförteckning 1.Övergripande – Vår policy i stort 2.Att vara ledare inom SGoIF 3.Barnfotboll, upp till 12 år 4.Ungdomsfotboll,
 Sedan 1956  200 st aktiva spelare i 14 lag  en förening för både pojkar och flickor Ludvika Handbollsförening.
Fair Race – en schysstare bilsport Bilsport ska vara fri från droger, mobbning, våld, hot och fusk.
Svensk Bilsport Fair Race – en schysstare bilsport Bilsport ska vara fri från droger, mobbning, våld, hot och fusk.
”KUL utmaning”. Verksamhetsidé Wisby Simsällskap verkar för att alla genom lek, träning, tävling och motion kan ägna sig åt simidrottsverksamhet samt.
Ockelbo Basket STRATEGI “BACK ON TRACK ”. Ockelbo Basket VISION  OBK SKA BEHÅLLA OCH VIDAREFÖRÄDLA DET STARKA VARUMÄRKET SOM ÄR ETABLERAT SEDAN.
Klubbordförandemöte -15 Visions- och verksamhetsinriktning för Göteborgs Ishockeyförbund.
Gröna Tråden Riktlinjer och policy för Ronneby HK Reviderad
Drog policy ALKOHOL- OCH DROGPOLICY Som idrottsförening har vi ett stort socialt ansvar för vår verksamhet och hur vi formar idrottens attityder. Syftet.
Föräldramöte F 08/09 30 September Policy, spelarutbildningsplan; hur jobbar BK Höllviken med flickfotbollen? 2.Höstens planering: Tjejcupen,
Ny verksamhetsidé Vi bedriver idrott i föreningar för att ha roligt, må bra och utvecklas under hela livet.
Vi är en förening med bred ungdomsverksamhet inom fotboll. Vi har 18 lag, 574 aktiva ungdomar, 3 seniorlag och totalt 1400 medlemmar. Det är fantaskiskt.
Vi är en idrottsförening med spets, bredd och mångfald. Vi som föreningen vill ge dig en chans att utvecklas hos oss. Föreningens värdegrund är glädje,
Hemsidans funktioner Lägga in spelares uppgifter Informationsspridning Lok-stöd, statligt stöd.
Sunderby SK - en värdefull förening -. SISU Idrottsutbildarna – Sunderby SK Lilla Sundis Cup 2012 (fotboll) SSK:s styrelse Sprids till övriga sektioner.
Välkommen till Föräldramöte P03 lag 4-6. Spångamodellen Spånga IS Fotboll är en förening vars syfte är att, utifrån Fotbollens spela lek och lär, bedriva.
Policy Vad förväntas av spelare, ledare och föräldrar i Uppsala HK.
Föräldrarmöte P04-05 September 11, Röda tråden Vägledning och riktlinjer för barn- och Ungdoms -innebandy i IBK Lockerud Mariestad 2016/2017.
FÖRÄLDRAMÖTE 11/ HFF P 01. INNEHÅLL UNDER KVÄLLEN Blå Tråden Läget i laget Regler för spelarna/laget Uttagning till matcher Medlemsavgiften Cup.
RÖDA TRÅDEN Att erbjuda så många barn, ungdomar och vuxna som möjligt att vara aktiva i Sköndals IK. ”Så många som möjligt, så länge som möjligt”. Sköndals.
Den blå-vita tråden!. * Utveckling- Vi respekterar var och en som unika individer med unika möjligheter och vill utveckla människan likväl som handbollsspelaren.
Verksamhetsplan 2013/ Johan Österman2013/2014 Beslutad av styrelsen
Åsa IF Stiftelsen Dunross
Föräldramötes mall, Välkomna till en ny säsong i vårt underbara gäng!
Sundsvall Hockeys föreningsvision är ”Klubben med framtidens stjärnor”. Sundsvall Hockeys verksamhetsidé är ”Att nå en hög sportslig nivå med en ekonomi.
Kenneth Abrahamsson, Martin Björkryd, Kajsa Mumm
Våra Värdegrunder.
Föräldrarmöte P e Augusti, 2017
Obbola IK.
V I S I O N Bättre, Starkare och Roligare Sigtuna IF Fotboll
Ytterby IS Verksamhetsidé
Värderingar Lekebergs IF
Information kring klasslagsfotbollen
Välkommen till Nätverk Kustbollen
Ledarmöte/Upptaktsmöte 2017/18 27e Augusti, 2017
P-00/ Kristianstads FF.
Nolltolerans i Uppland 2012
Stenungsunds Handbollsklubb
Pojkar Footer Text 9/18/2018.
Föräldramöte FBC F
Informerar föräldrar om Barn- och Ungdomsverksamheten
Medlemmar, ledare, kansli och styrelse Våren 2017
Värdegrund KKIS- framtagen 2014
SMART HUDIKGYMPANS VÄRDEGRUNDER
Föräldrapolicy Skåre HK
NOLLTOLERANS I UPPLAND
Gemensam ANDT- policy för idrottsföreningar i Mölndals stad
Välkomna till denna presentation av projektet Idrott för alla.
Gemensam ANDT- policy för idrottsföreningar i Mölndals stad
#TILLSAMMANS.
Välkomna till föräldramöte VIK P09:1
NOLLTOLERANS I UPPLAND
Idéseminarium för ungdomsledare Rubecks gymnasium 9 feb 2019
Föräldramöte 30 januari, 2019.
Presentationens avskrift:

Verksamhetsidé för Kalix Handboll Varför finns vi? För vems skull finns vi? Vad erbjuder vi? Vilka värden skapar vi? Verksamhetsidé Kalix HK är en förening som bedriver handbollsaktiviteter för alla åldrar, detta gör vi med kvalité, engagemang och kunskap. Vi sätter glädjen och den sociala gemenskapen i fokus. ”Vi skapar bra människor, handbollspelare får vi på köpet.” Vad är vårt ändamål?

Vision för Kalix Handboll. Vi ska ha så roligt i Kalix HK att vi är det självklara valet.

Värdegrund Kalix Handboll Engagemang: Innebär att man har en vilja och ett driv att göra något för verksamheten. Glädjen i engagemanget är ”skillnaden”. Ansvar: Det är viktigt att alla tar sin del av ansvaret för att hela verksamheten ska fungera, oavsett om man är styrelseledamot, ledare, aktiv eller förälder. Föreningen har ett ansvar att tränarna är välutbildade för sin nivå. Kommunikation och öppenhet: Vi strävar efter att ha ett öppet klimat där allas åsikter tas tillvara för att styrelsen ska kunna fatta bra och kloka beslut. Man ska som aktiv på alla nivåer kunna påverka sina träningar genom en dialog med tränarna. Social fostran: Vi vill fostra våra spelare till att bli självständiga, ansvarstagande och hänsynsfulla individer. På köpet får vi duktiga handbollsspelare.

Värdegrund Kalix Handboll Uppskattning: Oavsett vart i föreningen man befinner sig är det nödvändigt att få känna sig uppskattad utifrån det arbete man utför. Vi ska möta varandra i en positiv anda. Samverkan: Vi ska ha god intern samverkan för att alla ska kunna få spela i ett lag. Vi ska även ha god samverkan med andra föreningar för att ungdomarna ska kunna hålla på med flera idrotter eller andra aktiviteter högre upp i åldrarna. Glädje: Genom att ha ”barnasinnet” kvar får vi glädje och lekfullhet i det vi gör. Fair Play: I vår förening tar vi starkt avstånd mot energidrycker, alkohol, doping, tobak. Vi respekterar alltid våra medspelare, motståndare, funktionärer och domare genom att uppträda på ett korrekt och sportsligt sätt. Vi använder ett vårdat språk.