HuFF – visionen som blev verklighet. 1) Att verkligen bli hela kommunens gemensamma elit- /representationslag och 2) Att vara en plattform för att samordna,

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Spelarutbildningsplan Östergötlands FF
Advertisements

Charmtrollen är våra allra yngsta deltagare och där innebandyn ännu inte är i fokus. Tanken är att bli barnens första kontakt med organiserad idrott, känna.
Öppen träning för åringar Hattrick 4 all
FORTUNA FF – P95 Spelarbarometer. Spelarbarometer – Fråga 1 1.Vilken 1.Vilken är din målsättning med fotboll? 1.Har ingen 2.Träffa kompisar 3.Hålla mig.
Näsets SK Den vinröda tråden !. Näsets SK Vision och målsättning Vision Näset är en förening för alla som vill träna och spela fotboll. Vi satsar på både.
ÖSTERSUNDS FOTBOLLSAKADEMI
Fotbollsakademi – för flickor och pojkar!
ETU, Utvecklingstrappor 8/ Inspiration och motivation.
Fotbollsverksamheten
Vad handlar det om? Fotboll-, innebandy- ishockey samt bandyförbundet i Gästrikland samverkar tillsammans med Gästriklands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna.
Föräldramöte 19/10 P05.
Talangprogrammet Antal aktiva med dokumenterad medaljkapacitet i sommaridrotter inför respektive år Finns det ett samband mellan pengar och idrottsliga.
Föräldramöte 3/9. Föreningen Vi har 8 olika grupper: Div 1, 2, 3, Volley2000 (3 grupper), Kidsvolley och drop in. Killar? 120 medlemmar 12 ledare Styrelsen.
Utvecklingskonferens Eskilstuna september 2013 Redovisning - föreningsenkät.
”500-klubben” SOLLEFTEÅ GIF FF Jag stöder Sollefteå GIF FF ´s verksamhet med minst 500 kr / år och blir då automatiskt medlem i klubben. Ett medlemskort.
Qviding ungdom 2009 Ungdomsutskottet. Vi skall bli bäst i Sverige på att utveckla & utbilda våra ledare, tränare och spelare. Vision Qvidings ungdomsutskott.
Verksamhetsplan 2015 Knistad G&CC.
Föräldramöte Våmbs IF P02
Bollnäs Fotboll pojkar-04 Säsongen Kvällens innehåll Kommande säsong – träningstider och match Cupspelande Medlemsavgift Möjlighet till bättre ekonomi.
Utvecklingssamtal Sandvikens IF P Titta på de olika områdena och prata igenom med barnen vad de själva tycker att de är bra på och vad de tycker.
Page Ledare VIK P04 Blå. Page Ledare VIK P04 Blå Utvecklingsmetodik R I K B Kommunikation och ansvar D Årsplanering och ekonomi.
UC+, vad är det? - UC+ är en förkortning av Utvecklingscentra Plus. - UC+ är en del av Utvecklingscentra Uppsala, en operativ enhet i samverkan med Upplands.
Verksamhetsplan Värdegrund Jönköpings Läns Skol Idrottsförbund skall stå för glädje, gemenskap och demokrati där alla skolidrottsföreningar.
Vi är en förening med bred ungdomsverksamhet inom fotboll. Vi har 18 lag, 574 aktiva ungdomar, 3 seniorlag och totalt 1400 medlemmar. Det är fantaskiskt.
Vi är en idrottsförening med spets, bredd och mångfald. Vi som föreningen vill ge dig en chans att utvecklas hos oss. Föreningens värdegrund är glädje,
Välkomna till P-02 Föräldramöte 15 Oktober. Tränare Anders, Fredrik, KG, Magnus, Micke, Ola Anders, Fredrik, KG, Magnus, Micke, Ola Bosse och Jonas slutar.
VÄLKOMMEN till SÖRSKOGENS IF Fotboll / Innebandy / Tennis En informationsskrift om Sörskogens IF TILL ALLA FÖRÄLDRAR och SUPPORTRAR Som förälder och supporter.
Sunderby SK - en värdefull förening -. SISU Idrottsutbildarna – Sunderby SK Lilla Sundis Cup 2012 (fotboll) SSK:s styrelse Sprids till övriga sektioner.
Välkommen till Föräldramöte P03 lag 4-6. Spångamodellen Spånga IS Fotboll är en förening vars syfte är att, utifrån Fotbollens spela lek och lär, bedriva.
ÖSK Handboll P04. Säsongen Vi är 18 killar i laget Vi har genomfört 45 träningar med en närvaro på 67% Spelat 12 seriematcher Deltagit på Kopparcupen.
Säsongen Fotbollsdagen Träning Träning Inledning grovplaneringP.B Inledning grovplaneringP.B Grupparbete:
Föräldramöte P Välkomna. Agenda Summering 2014 Inriktning 2015 Cuper Ekonomi Föräldrarådet FS-learning Övrigt.
Föräldramöte Våmbs IF P14 April Säsongen 2016 Ny säsong för killarna med gemensam träningsgrupp för P14 (02 och 03) med fortsatt fokus på utveckling.
Föräldramöte P01 9 feb Träningar Måndagar 17:30-18:30 (konstgräs) Onsdagar 17:30-19:00 (konstgräs)
FÖRÄLDRAMÖTE 11/ HFF P 01. INNEHÅLL UNDER KVÄLLEN Blå Tråden Läget i laget Regler för spelarna/laget Uttagning till matcher Medlemsavgiften Cup.
RÖDA TRÅDEN Att erbjuda så många barn, ungdomar och vuxna som möjligt att vara aktiva i Sköndals IK. ”Så många som möjligt, så länge som möjligt”. Sköndals.
Den blå-vita tråden!. * Utveckling- Vi respekterar var och en som unika individer med unika möjligheter och vill utveckla människan likväl som handbollsspelaren.
POJKAR Siffror när vi inleder 2015 Ca 60 spelare 10 ledare 8 föräldrarepresentanter 2 träningar (onsdag och söndag) + 1 match i veckan (tisdag)
BILD Välkomna Föräldrarmöte P februari, 2017.
Föräldramötes mall, Välkomna till en ny säsong i vårt underbara gäng!
Den blå linjen_________________
Idrott för barn födda 2010.
Gammelstads IF 2015 Fotboll Pojkar -03.
Nyköpings BIS Implementering BISSakademin
Föräldrarmöte Enebybergs IF Fotboll P02 27 Nov, 2013
“Den lilla klubben med den vackraste fotbollen”
Agenda Söderköpings IK PF03 Föräldramöte 19/3
Talangutveckling Ungdom
Skogås-Trångsunds FF Ledarmöte
Ange namn och personnummer
P02svart2017.
Fotbollsskola 2017.
Föräldramöte IF Lejonet U12
V I S I O N Bättre, Starkare och Roligare Sigtuna IF Fotboll
Gammelstads IF 2014 Fotboll Pojkar -03.
Gammelstads IF 2011 Fotboll Pojkar -99.
Spelar- och föräldramöte
Information kring klasslagsfotbollen
Camilla Lantz Robertsson
Dagordning Tankar kring fotbollsträningen BAIK som förening
Välkomna Säsongen 2013 för BSK- P06 Planering & Information
Välkomna till föräldramöte F
Planering och information för 2018
P05 Föräldramöte AGENDA Genomgång dagordningen Ledare 2014
Föräldramöte Agenda: Seriespel under säsongen
Boo Hockey satsar på J /20 Pierre Bergström Ordförande BooHockey
Föräldrapolicy Skåre HK
Välkomna till denna presentation av projektet Idrott för alla.
Rotationsträning – En del i spelar-utvecklingen
MASTERPLAN FOTBOLL
Presentationens avskrift:

HuFF – visionen som blev verklighet

1) Att verkligen bli hela kommunens gemensamma elit- /representationslag och 2) Att vara en plattform för att samordna, utbilda och lyfta bredden Vi ska skapa balans mellan en bredare bredd och en vassare elit. Vår Vision – ”Att segra genom att dela”:

Syfte Att ha fotbollsutbildning med bra kvalité för åringar killar i Hälsingland Att ge dessa ungdomar en mer stimulerande träningsmiljö en gång i veckan, än vad som kan erbjudas i spelarens förening Att skapa en bättre träningsmiljö året runt för de unga talanger som är beredd att satsa på att bli bra fotbollsspelare, och alla de som tycker att fotboll är bland det roligaste som finns Att träningen ska vara öppen för alla som vill vara där Arbetsmetod Att samverka med skola, föreningar och förbund för att skapa bästa möjliga tränings- och sociala miljö för de spelare som finns i vårt område så att talangerna kan utvecklas på bästa sätt Att träningen ska ha fokus på individuell utveckling och bedrivas i utvecklingsfasen Att ha bra utbildade ledare och motiverade ungdomar som vill träna och lära Hudiksvalls FF Fotbollsakademi

Mål Att ingå som en del i den större visionen i uppåt satsningen för bredd och elit Att vi får fler bra utbildade spelare generellt i vårt område som gör att fotbollen i Hälsingland utvecklas samt att fler fortsätter att spela fotboll längre i Hälsinglands fotbollsföreningar. Att producera minst en elitspelare vartannat år över tid. Att spelaren efter att ha varit i träning i två år ska ha de färdigheter som träningen innefattar. Att ungdomsspelare och föreningar upplever ett mervärde, att de är nöjda med utbildningen.

Hudiksvalls FF Fotbollsakademi Fakta detaljplan Träning för alla som har intresse att träna fotboll en gång i veckan året runt, uppehåll under sommaren. Träning med professionella instruktörer en gång i veckan 35 veckor per år och under två år. De tränare som har mest erfarenhet och är bäst utbildade, tränar de ungdomar som är mest mottagliga= bra effekt, och de ungdomar som är mest motiverade får träna tillsammans=bra effekt. Uppehåll 20 maj- 1 sep beroende på Halmstadsläger, seriespel m.m. Träning kan bedrivas på flera orter Upptagningsområde är Hälsingland Deltagande ska föregås av eget beslut om att man vill delta i två år med tät regelbundenhet Medlemskap i Hudiksvalls FF behövs = 100 kr/år (Föreningsmedlem i HuFF samarbetet är automatiskt medlem i HUFF) Betalning för utrustning=900 kr för två år, träningen är gratis för att inkludera alla som vill.

© Skapad av Peter Åhs, HuFF-modellen, en evighetsmaskin för fotboll! - från att börja till att bli utbildad, kanske talang och A-lagsspelare Skolprojekt ”2 bollar i varje klass” 1. Att börja 2. Utbilda 3. HuFF, A-lag Sport & ledare Fotbollskul, Öppen arena Sommarakademier(HuFF o Celtics) Bollkallar Trappa ned? Till samarbetsklubb Bli ledare? Utbildningsprojekt Ungdomsledare Celtic projektet GH-Straffen Galakväll Fri entré <18 år HuFF Akademin år Utbildningsprojekt 8-12 år Vassare elit Hela kommunens gemensamma representationslag Bra saker för fotbollen För en bredare bredd! HuFF styrelse, marknad och ledare driver och samordnar – enligt vision. SEF certifiering NIU Bromangymn år

Teknisk grund ”Teknisk spets” En mot en, tillslag, teknik i fart, nick etc. Fysik Mentalt Taktik Positionsanpas s-ad träning utifrån analys Grunder anfallsspel Styrka, kondition, snabbhet, spänst Balans, koordination Grunder, försvarsspe l Lära sig att träna!

Utvärdering efter 2015 att de killar som är med har tagit ytterligare steg i sin utveckling som fotbollsspelare att de här killarna får ett ännu större intresse för fotboll att killarna lär känna varandra över föreningsgränser på annat sätt än tidigare och får en ny grupptillhörighet att de föreningar som har med spelare ställer sig positiva till projektet och ser att deras spelare utvecklas Förbättringsmöjligheter ligger i träningstider, träningsförutsättningar, och att inkludera alla som vill vara med varje år

Anmälan Medlemsavgift 100 kronor per år samt avgift träningskläder 900 kronor för två år sätts in på Bg nr före den 15 november 2016 med namn och personnr på deltagare som meddelande