Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

HOLGERS STUGMATERIAL. Holger Larsson grundade Holgers Stugmaterial AB den 24 februari 1967. Detta var samma dag som yngste sonen Torbjörn föddes.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "HOLGERS STUGMATERIAL. Holger Larsson grundade Holgers Stugmaterial AB den 24 februari 1967. Detta var samma dag som yngste sonen Torbjörn föddes."— Presentationens avskrift:

1 HOLGERS STUGMATERIAL

2 Holger Larsson grundade Holgers Stugmaterial AB den 24 februari 1967. Detta var samma dag som yngste sonen Torbjörn föddes.

3 Idag har Holgers Stugmaterial AB ca 55 anställda. Företaget ägs & drivs av Holger, tillsammans med de tre barnen Per, Birgitta & Torbjörn. Tillsammans med de anställda arbetas det dagligen för att förbättra verksamheten och för att utveckla företaget. Strävan är att göra Holgers Stugmaterial AB till den mest kompletta leverantören av bygg- och anläggningsmaterial.

4 Vi levererar dagligen byggmaterial till byggföretag, kommuner, skolor & privatpersoner. Vi levererar över hela landet, även Om vår huvudsakliga verksamhet bedrivs i Borås och Göteborg med omnejd. Transporterna ordnar vi med våra egna lastbilar.

5 Kunskap, kvalitet och service är och har alltid varit grunden i vår verksamhet. Det finns inget viktigare för oss än nöjda kunder som känner att de fått mer än vad de förväntade sig.

6 Vi har ca 10 000 artiklar i lager och i vår butik finns det nödvändigaste för såväl professionella byggare som privatpersoner i byggtagen.

7 I vår utställning visar vi kök, badrum, fönster, dörrar, golv, kakel & klinker mm

8 I vårt uppvärmda hämtlager har vi fyllt hyllorna med byggmaterial, vilket gör det bekvämt för våra kunder att lasta!

9

10 I vårt snickeri arbetar duktiga snickare som löser det mesta, efter våra kunders önskemål.

11 I vår verksamhet ingår Nitram med artiklar specialinriktade mot träslöjd. Vi har en webbhandel för Nitrams sortiment, här kan vi erbjuda marknadens bredaste produktprogram för dig som beställer material till en träslöjdssal.

12 På vår anläggning i Kråkered tillverkar vi även träemballage för industri. Vi producerar lådor i trä respektive plywood i olika storlekar efter kundens önskemål.

13 Vi på Holgers Stugmaterial är sedan flera år medlem i en av Sveriges största inköpsorganisationer, Interpares. I maj 2014 bytte kedjan namn till Woody Bygghandel AB.

14 1 april 2014 utökade vi vår verksamhet då vi förvärvade en bygghandel i Jönköping. Den anläggningen driver vi som en Woody Bygghandel.

15 För oss på Holgers Stugmaterial är det viktigt att värna om miljön. Därför arbetar vi aktivt med att ta ansvar i alla led när det gäller miljöhänsyn. Det handlar om såväl våra produkter som leveranser, i stort och smått, och inte minst genom om att skapa medvetenhet hos vår personal. Vi är Miljöcertifierade enligt ISO 14001.

16 HOLGERS STUGMATERIAL - Allt i byggmaterial www.holgers.se


Ladda ner ppt "HOLGERS STUGMATERIAL. Holger Larsson grundade Holgers Stugmaterial AB den 24 februari 1967. Detta var samma dag som yngste sonen Torbjörn föddes."

Liknande presentationer


Google-annonser