Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Annonsanalysen. Syftet med en annonsanalys är: Det ger dig en större förståelse för företaget. Det ger dig en större förståelse för tjänsten. Det ger.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Annonsanalysen. Syftet med en annonsanalys är: Det ger dig en större förståelse för företaget. Det ger dig en större förståelse för tjänsten. Det ger."— Presentationens avskrift:

1 Annonsanalysen

2 Syftet med en annonsanalys är: Det ger dig en större förståelse för företaget. Det ger dig en större förståelse för tjänsten. Det ger dig goda förutsättningar att göra en bra ansökan. Att få hjälp i hur du skriver din ansökan.

3 Fundera över följande när du läser annonsen: Vilket intryck ger annonsen? Vad säger den om tjänsten och företaget? Kan man läsa något mellan raderna? Vilka är huvuduppgifterna i arbetet? Vilken kompetens och erfarenhet är ett krav och vad är förhandlingsbart? Vilken typ av person söker de till tjänsten?

4 Platsannons i fyra delar För att tolka platsannonsen kan man något förenklat dela upp den i fyra delar: 1.Arbetsbeskrivning 2.Företagets krav på den de vill anställa 3.Beskrivning av verksamheten 4.Kontaktinformation

5 Vilka egenskaper efterfrågas? Lista annonsens nyckelord. Finn synonymer till nyckelorden. Finn exempel i din personlighet och dina erfarenheter som visar hur du matchar annonsens nyckelord.

6 5 steg för att matcha dig mot jobbet: 1.Beskriv jobbet. 2.Gå igenom dina kvalifikationer. 3.Matcha dina kvalifikationer mot jobbet. 4.Matcha ditt brev mot ditt CV. 5.Visa på hur du kan bidra – vilken resurs du ser dig bli i det nya företaget.


Ladda ner ppt "Annonsanalysen. Syftet med en annonsanalys är: Det ger dig en större förståelse för företaget. Det ger dig en större förståelse för tjänsten. Det ger."

Liknande presentationer


Google-annonser