Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Översikt av väsentliga frågor -samråd 2008 Du har nu möjlighet att 1 februari till 1 augusti ge oss din åsikt om rapporten och om vilka frågor du tycker.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Översikt av väsentliga frågor -samråd 2008 Du har nu möjlighet att 1 februari till 1 augusti ge oss din åsikt om rapporten och om vilka frågor du tycker."— Presentationens avskrift:

1 Översikt av väsentliga frågor -samråd 2008 Du har nu möjlighet att 1 februari till 1 augusti ge oss din åsikt om rapporten och om vilka frågor du tycker är viktiga.

2 Vattenmyndigheten har tagit fram en Översikt av Väsentliga Frågor för Västerhavets vattendistrikt som beskriver vilka områden och frågor vattenförvaltningen ska arbeta med i vattendistriktet. Du har nu möjlighet att 1 februari till 1 augusti ge oss din åsikt om rapporten och om vilka frågor du tycker är viktiga. Länkar till information om väsentliga frågor och webbenkäten samt information om Viskan: http://www.vattenmyndigheterna.se/vattenmyndigheten/amnen /Vasterhavet/Samverkan+och+samrad/vasentliga_fragor.htm http://www.vattenmyndigheterna.se/vattenmyndigheten/amnen /Vasterhavet/information_om_ditt_vatten/

3 Webbenkät den 1 mars!

4


Ladda ner ppt "Översikt av väsentliga frågor -samråd 2008 Du har nu möjlighet att 1 februari till 1 augusti ge oss din åsikt om rapporten och om vilka frågor du tycker."

Liknande presentationer


Google-annonser