Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Breddad rekrytering. Det finns 4 saker jag vill att ni har med er härifrån 1.Målgruppstänkande 2.Gruppen gymnasiestudenter är inte en målgrupp utan.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Breddad rekrytering. Det finns 4 saker jag vill att ni har med er härifrån 1.Målgruppstänkande 2.Gruppen gymnasiestudenter är inte en målgrupp utan."— Presentationens avskrift:

1 Breddad rekrytering

2

3 Det finns 4 saker jag vill att ni har med er härifrån 1.Målgruppstänkande 2.Gruppen gymnasiestudenter är inte en målgrupp utan flera 3.Ert uppdrag är i huvudsak att inspirera 4.Jag är påverkad av min bakgrund och min bakgrund kan hjälpa mig att förstå samt inspirera andra

4

5 Kön Klass Etnicite t Sexuell läggning Funktionshinde r Religion

6

7 Det finns 4 saker jag vill att ni har med er härifrån 1.Målgruppstänkande 2.Gruppen gymnasiestudenter är inte en målgrupp utan flera 3.Ert uppdrag är i huvudsak att inspirera 4.Jag är påverkad av min bakgrund och min bakgrund kan hjälpa mig att förstå samt inspirera andra

8 1.Varför valde jag att läsa på universitetet? Vilka var de viktigaste påverkans faktorerna? 2.Vilka motiv för eller mot att studera vidare fanns i min vänkrets? 3.Vilka runt omkring mig på gymnasiet valde att inte studera vidare och vad motiverade dem? 4.Måste alla studera vidare?

9

10


Ladda ner ppt "Breddad rekrytering. Det finns 4 saker jag vill att ni har med er härifrån 1.Målgruppstänkande 2.Gruppen gymnasiestudenter är inte en målgrupp utan."

Liknande presentationer


Google-annonser