Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hej Jag heter Rasul Saadati och är färdigt utbildad Systemkonsult på QD- System AB. Jag är bäst på installationer, administration och klientsupport. Mina.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hej Jag heter Rasul Saadati och är färdigt utbildad Systemkonsult på QD- System AB. Jag är bäst på installationer, administration och klientsupport. Mina."— Presentationens avskrift:

1

2 Hej Jag heter Rasul Saadati och är färdigt utbildad Systemkonsult på QD- System AB. Jag är bäst på installationer, administration och klientsupport. Mina operativsystem är Windows NT och 2000. Jag har också läst Novell NetWare 5.1. Jag skriver till er för att undersöka om ni har behov av personer med min kompetens. I utbildningen praktiserade jag under en 6 månadersperiod som datatekniker på ett företag. Jag var på praktik platsen samtidigt gick jag parallellt på olika till valda kurser på QD. Jag är inte rädd för att ta i med vilka uppgifter som helst. Det som jag vill ha är möjlighet att utvecklas och lära känna ert företag samt knyta kontakter som kan leda till anställning efter praktiktidens slut. De kurser som jag valde att gå på QD valde jag ganska fritt. Jag är mycket intresserad av att samråda med er om vilken kompetens som kan vara bra att ha. Själv läste jag de här kurserna under de till valda kurserna. Windows 2000 Active directory (services), Windows 2000 Network infrastructure (administration), Windows 2000 Secure Network, Cisco Networking Devices. I övrigt gillar jag att ha kontakt med olika människor och jag kan säga att jag är väldigt öppen person och har mycket lätt att få kontakt med människor. Sedan 1989 har jag varit bosatt i Sverige och jag trivs mycket bra. Under många år i början försörjde jag mig med arbete inom restaurang, städ och hotell. På senare år har det blivit datateknik för hela slanten. Jag skulle vilja börja jobba hos Er omgående. Hur ser det ut för Er del? Om ni har behov av personal med min kompetens så tycker jag att vi ska träffas. I så fall skulle ni få en tydligare bild av mig som person och jag skulle få veta mer om hur ni jobbar och vilka arbetsuppgifter ni vill ha hjälp med. Med vänliga hälsningar Rasul Saadati Mobil: 076-2750055 E-mail: Rasul25@hotmail.com Jag har pratat med arbetsförmedlingen och de kan ge särskild rekrytering stöd upp till 12 månader. Det innebär att arbetsförmedlingen betalar 85% av min lön i 12 månader.

3

4

5

6

7

8

9

10


Ladda ner ppt "Hej Jag heter Rasul Saadati och är färdigt utbildad Systemkonsult på QD- System AB. Jag är bäst på installationer, administration och klientsupport. Mina."

Liknande presentationer


Google-annonser