Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Distansuppgift Klass 7 v.3 2012 ”Bilden av mig själv”

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Distansuppgift Klass 7 v.3 2012 ”Bilden av mig själv”"— Presentationens avskrift:

1 Distansuppgift Klass 7 v.3 2012 ”Bilden av mig själv”

2 Jag känner inte er … ni känner inte mig! Malin, nians mentor, hon i gul sal, Axel i åttans mamma, hon som alltid är på oss om vi härjar i datasalen …

3 Men jag är mer än så … själv skulle jag vilja beskriva mig ungefär så här …

4 Syfte Jag tycker att det ska bli jättespännande att äntligen få jobba med er – klass 7 – som jag hittills bara sprungit på i korridoren sedan ni började på den här skolan Vi har totalt 13 lektioner under den här terminen och det är mycket som ska hinnas med, som ni såg vid genomgången av kursplanen. För att detta ska kunna ske på ett effektivt sätt ska vi göra en lärakännaövning som samtidigt är förankrad i kursplanen. Vet vi var vi har varandra har vi lättare att förstå varandras handlingar och det gör hela klassrumssituationen och behandlingen av ämnet så mycket tydligare Med hjälp av 4 bilder ska ni kommunicera ett budskap som får mig och era kamrater att förstå lite mer om hur just du är som person. Ni kommer att skapa bilderna digitalt och med dessa bilder presentera er själva.

5 … ur det centrala innehållet: Bildframställning Framställning av berättande … bilder … Digital bearbetning av fotografier … Presentation av ditt eget bildskapande Bildanalys Bilder som behandlar identitet … hur dessa perspektiv kan utformas och framställas

6 Kunskapskrav För att uppnå E med denna uppgift har du med hjälp av fyra eget framställda fotografier presenterat en bild av vem du är. Bilderna är informativa och kommunicerar erfarenheter … med ett enkelt bildspråk … så att budskapet framgår Du har använt dig av kameran och komponerat dina bilder på ett i huvudsak fungerande sätt Du presenterar dina bilder med viss anknytning till syfte och sammanhang och kan ge ett enkelt omdöme om arbetsprocessen.

7 Presentation vecka 4 Hur kan du presentera dina bilder? Powerpoint Worddokument USB Kabel mellan enhet och dator Facebook, Blogg, Flickr … el. liknande medie. Annat?


Ladda ner ppt "Distansuppgift Klass 7 v.3 2012 ”Bilden av mig själv”"

Liknande presentationer


Google-annonser