Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

VERKSAMHETSBERÄTTELSE BKFH 2006 För BestKustFeskarna var 2006 ett år med varierande resultat med fiske i Sverige och Norge, med några nya klubbrekord och.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "VERKSAMHETSBERÄTTELSE BKFH 2006 För BestKustFeskarna var 2006 ett år med varierande resultat med fiske i Sverige och Norge, med några nya klubbrekord och."— Presentationens avskrift:

1 VERKSAMHETSBERÄTTELSE BKFH 2006 För BestKustFeskarna var 2006 ett år med varierande resultat med fiske i Sverige och Norge, med några nya klubbrekord och nya medlemmar. Men ändå minns vi att de flesta planerade fiskdagar blåste bort under säsongen men vi fick till klubbmästerskapen med en heldag med Clipper från Varberg. Planerade för havsfiske i Norge på Fröya hösten fanns inga möjligheter att åka upp, för dåligt väder. Några åkte till Senja I augusti. Medlemskap i Sportfiskarna är klart. Hemsidan håller högsta standard som finns enligt våra läsare Aktiviteter under säsongen 2006 : Styrelsen hade 3 styrelsemöten under året samt årsmöte och medlemsmöte. Styrelsen under året har varit, Ordföranden : Ernst Olausson Kassör : Christer Wennström Sekreterare & IT : Martin Johansson Vice Ordf. & Utbildning : Håkan Johansson Klubbmästare & Tävling : Roberth Hellberg Revisorer : Tommy Sjöqvist och Christer Sjöström Valberdning : Lennart Olsson och Kjell Svensson 2006 är vi 30 st medlemmar I klubben Sponsoransvarig : Micael Lindh ( Fladen Fishing ) Fisket under året och andra aktiviteter började med en Öresundstur den 6 jan för fiske efter vintertorsk, Krister Bordahl tog in de flesta och största torskarna denna dag.

2 Isfiske : Blev inställt, isfiske I dessa småsjöar ger inte så mycket att vi bestämt oss för att försöka på Hjälmaren 2007 fler fisk för ett vinterfiske KM. Vecka 14-15 (4-11 april) var årets första Norge resa och vi åkte upp till Fröya Havsfiskecenter för att försöka ta rekord långor och fin vår torsk Vi som åkte upp var, Tommy Sjöqvist Christer Wennström, Kjell Berntsson Lasse Johansson, Patrik Jacobsson Hasse Johannesson Martin Johansson och Ernst Olausson. Det var en fin fiske vecka bra väder men utan några rekord. Andra resan till Norge blir till Andörja I Nord-Norge vecka 20-21 (16-27 maj ) Under denna period togs några rekord och störst var förstås Calle Fornanders hälleflundra på 38,45 kg och Niklas Olaussons torsk på 14,7 kg Vi som åkte upp till Andörja var : Roger & Urban Carlund,Lennart Sthare Carl Fornander, Evert Westerling, Bengt Niklasson, Lasse Johansson, Hasse Johannesson, Håkan Johansson. Krister Bordahl, John & Henrik Petersen Kaj Bengtsson, Lennart Olsson, Kjell Svensson, Roy Larsson samt Niklas & Ernst Olausson. Vecka 22 åkte Hasse Lindwall och Rolf Ottosson till Andvika som ligger norr om Trondheim med kompisar från Örebro. Ett bra fiske rappoterar de båda men det var svårt att ta sig dit. Hasse som ramlade när de packade för avresa bröt ett par revben, men det fick inte stoppa fiskeveckan.

3 Roger & Urban Carlund åkte upp till Nord Norge och Senja I augusti vecka 33-34 och hade ett mycket bra fiske på torsk. Flakkstadsvåg var campende bodde på och höst fisket, mycket bra. Höstfiske i Norge och Fröya blev inte av då det dåliga vädret med hård blåst förstörde nästan hela hösten upp i Norge. Jag tackar er för det gångna året och gratulerar er som tagit klubbrekord under våra fiskeäventyr, och hoppas att vår havsfiskeklubb fortsätter att utvecklas till en aktiv förening där samtliga medlemmar får möjlighet att utöva och utvecklas. Göteborg den 20 Februari, Ernst Olausson, Ordföranden. Kinnarps havsfiske tävling 8-10 september var Roberth Hellberg Och Ernst Olausson anmälda som team Maxximus och tog 12 av 20 arter, hamnade lite sämre än förväntat. !5 Oktober var det havsfiske KM, vi utgick från Varberg med Fladen båten Clipper, Urban carlund tog hem 1:a plats och Roberth Hellberg 2:a på 3:e plats kom Roger Carlund. Plotter kurs hölls i Björlanda den 26 oktober, ett stort antal medlemmar kom, Navpoint skulla varit med men Robban fixade detta bra


Ladda ner ppt "VERKSAMHETSBERÄTTELSE BKFH 2006 För BestKustFeskarna var 2006 ett år med varierande resultat med fiske i Sverige och Norge, med några nya klubbrekord och."

Liknande presentationer


Google-annonser