Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Humleposten maj 2012 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Våra fönster Nu är målaren igång och snickarna dyker upp under andra halvan av juni för utbyte.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Humleposten maj 2012 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Våra fönster Nu är målaren igång och snickarna dyker upp under andra halvan av juni för utbyte."— Presentationens avskrift:

1 Humleposten maj 2012 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Våra fönster Nu är målaren igång och snickarna dyker upp under andra halvan av juni för utbyte av en del fönster samt lister och lite panel här och var som har murknat. Planken Så länge inte stolparna har murknat, byter vi brädorna själva. Brädor och spik finns i förrådet och vit täcklasyr likaså Våra gröna ytor Vilken fixardag! Nästan alla var ute. Alla nya växter kom på plats och nu växer det för fullt. Snart har vi vacker marktäckande vegetation i vårt fina område. Några ord från en avgående styrelseordförande. Jag vill än en gång tacka föreningen och dess styrelse för det förtroendet jag har fått under mina 12 år i styrelsen varav de flesta som ordförande. Det kändes rätt att nu lämna över till nya friska krafter. Det har aldrig känts direkt betungande eftersom alla ni i föreningen är så trevliga människor och bra att ha och göra med. Ni har visat full förståelse för styrelsens arbete. Den nya styrelsen med Roger i spetsen önskas härmed lycka till med det framtida arbetet. Jag är övertygad om att ni väl kommer att förvalta och bevara föreningens namn om: Citat från ett antal mäklare ”att vara en av de mest välskötta i Hbg.” Redaktören vill också passa på att tacka för förtroendet att även i framtiden stå som utgivare av detta bladet. Hemsidan ligger också inom redaktörens ansvarsområde. Åtminstone t.v. Per Vår nya styrelse Roger Norlén- Ordf. Suppleanter: Anne Berg med ansvar för lokaluthyrning tillsammans med Sofie Mortensson Fredrik Persson med underhållsansvar tillsammans med Kristofer Lindorf och Sofie Mortensson Jörgen Kjellgren Kristofer Lindorf Sofie Mortensson Ann-Sofie Svensson – Vice ordf.

2 Nu hittar ni oss på Facebook under Brf Humlegården. Jörgen Kjellgren är administratör. Om du inte redan är med på FB, gå in på www.facebook.com och registrera dig. Hittills är vi 11 med- lemmar i gruppen. FIXARDAGAR Vi samlas som vanligt kl. 10.00 Som alltid, allmän städning/lukning/räfsa löv och lite småreparationer. Runt 12 snåret grillar vi korv som vanligt. Fixardagar 2012 16 juni 25 augusti med kräftskiva 10 november SKRIV IN I KALENDERN REDAN NU! OBS! Mellan fixardagarna går det alldeles utmärkt att gå ut och ta en dust med ogräset. Det hinner ta sig bra under tiden. Glöm inte att vi sparar upp emot 200.000kr/år genom att fixa själva. För information finns det träolja i förrådet till staketet runt gungorna. Alla känner till sina ansvarsområden. LITE AV VARJE Såhär har styrelsen konstituerat sig: Roger Norlén – Ordförande. Felanmälan görs hos honom. Ann-Sofie Svensson – Vice ordförande och sakkunnig i ekonomi och budget. Kristofer Lindorf – Underhållsansvarig med hjälp av Sofie Mortenson och Fredrik Persson. Sofie Mortenson – Ledamot. Underhållsansvar tillsammans med Kristofer och Fredrik Jörgen Kjellgren – ledamot och sekreterare samt flaggansvarig Suppleanter: Fredrik Persson – Bistår med underhållsansvaret Anne Berg – Ansvar för uthyrning av lokal/övernattningsrum tillsammans med Sofie M. Telefon- och andra uppgifter om styrelsen finns på vår hemsida: www.sbc.se/humlegarden.www.sbc.se/humlegarden VI HAR FÅTT EN NY MEDLEM! Onsdagen den 9 maj fick Henrik i 155:an en lillebror. Stolta föräldrar är Mattias och Ena. Föreningen och redaktionen gratulerar!


Ladda ner ppt "Humleposten maj 2012 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Våra fönster Nu är målaren igång och snickarna dyker upp under andra halvan av juni för utbyte."

Liknande presentationer


Google-annonser