Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Humleinfo vår 2009 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Humleinfo vår 2009 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i."— Presentationens avskrift:

1 Humleinfo vår 2009 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i 115. Övrigt Taknockarna är nu tätade både på hög- och lågdelarna. Nu skall taken hålla tätt i många år till. Det blev dyrt, men inget mot vad det kunder ha kostat om 5-10 år med nya takstolar. Styrelsen har beslutat att byta ut värmeväxlaren till fjärrvärmen. Den vi har är mer än 20 år gammal och mycket oekonomisk. Föreningen kommer att se sänkta fjärrvärmekostnader i framtiden. Ny sand till sandlådan kommer att beställas i maj. Vi får in Anticimex rapport från energideklarationen vilken dag som helst Under vår/sommar 2009 kommer vi att se över den västra delen. Asfalten måste lagas på sina ställen. Refugen vid nerfarten skall också ses över. Förutsättningen är naturligtvis att kostnaden ryms inom den löpande budgeten. När det nalkas lite tuffare tider, måste man alltid gardera sig. Vi planerar också att måla resten av träpanelerna. Tveka inte med att kontakta Martin om du har problem med det tekniska. Född den 8 februari 2009 Ena och Peter i 155:an fick en son som heter Henrik Född den 13 februari 2009 En äkta humlegårdare kom till Världen här på Fridas Gata – närmare bestämt hos Kajsa, Martin och Hugo i 131:an. Ska hon heta Frida? STORT GRATTIS TILL ER ALLA! Här talar vi om en förening som växer. Pingisbord Föreningen har köpt ett pingisbord! Det finns i lokalen tillgängligt för alla. Ordningsregler för denna aktivitet bifogas detta blad. Spela på och bygg upp kondisen.

2 FIXARDAGAR Såhär blir det i år: Årets första blir lördagen den 25 april Som vanligt, allmän städning/lukning och lite småreparationer OBS! Kom gärna med förslag till styrelsen om du har idéer kring våra gemensamma ytor, både inne och ute. Ju tidigare på året ett förslag kommer in, desto större chans att det kan bli utfört samma år. Vi samlas som vanligt kl. 10.00. LITE AV VARJE Planer på att renovera/göra ändringar i din bostad? Tänk på att ingrepp som påverkar konstruktion/yttre utseende kräver tillstånd från styrelsen och/eller byggnadstillstånd och godkännande av grannarna. Tveksam? Fråga styrelsen. Kompletta ritningar finns i arkivet. Glöm inte att du kan får rotavdrag med max 100000 kr/hushåll, d v s en avdragsrätt på 50% av lönekostnaden. Ni som inte har renoverat badrum än, passa på i år om ni har möjlighet. Hemsida Aktuell information hittar du på:http://sbcweb.sbc.se. Användarnamn: BRF Humlegården Lösen: 4222 På denna sidan finns en länk direkt till vår egen hemsida också. Vi har fortfarande problem med att länka sidor, men SBC jobbar på det Badrummen Ni som inte har renoverat era badrum och fortfarande har kvar den gamla ”tapeten” från 1987, bör snarast se över era våtutrymmen. Risken för fuktskador är mycket stor om inget görs. Vi vill passa på att påminna om att det är ditt eget ansvar att hålla efter detta. ANLITA ALLTID FACKFOLK. Detta sista är numera ett stående inslag och vi förutsätter att alla tar det på allvar och åtgärdar ganska omgående där det behövs. Förråden Några förråd är ännu inte ommålade. Färg finns hemma och vi vill ha det gjort innan sommaren. Nu när panelerna också får den rätta färgen, ser det inte snyggt ut med några förråd i fel färg. Åsså var det det där med soprummet Om något av de mindre kärlen skulle vara fullt, använd den stora containern i stället. Vem vet, snart kanske det funkar. Miljöansvariga i föreningen, d.v.s alla, påminns också om att den stora containern är till för övriga sopor och inte grovsopor. Häromdagen hittade redaktören ett stativ till en strykbräda eller torkställning där. Årsstämma: Torsdagen den 7 maj kl. 19.00 Fixardagar under resten av året: Lördag den 26/6 Lördag den 22/8 med kräftskiva Lördag den 14/11 Sätt ett kryss i almanackan redan nu


Ladda ner ppt "Humleinfo vår 2009 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i."

Liknande presentationer


Google-annonser