Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

VERKSAMHETSBERÄTTELSE BKFH 2005

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "VERKSAMHETSBERÄTTELSE BKFH 2005"— Presentationens avskrift:

1 VERKSAMHETSBERÄTTELSE BKFH 2005
Andra året för BestKustFeskarna 2005 var ett år med varierande resultat med fiske i Sverige och Norge , med några nya klubbrekord och nya medlemmar . Men ändå minns vi att de flesta planerade fiskdagar blåste bort under säsongen , bland annat klubbmästerskapens planerade dagar och havsfiske i Norge på Fröya hösten fanns inga möjlighetr att åka upp , för dåligt väder . Medlemskap i Sportfiskarna är ännu inte klart , vi skickar in våra papper igen för nya försök . Hemsidan har gjorts om och är nu bland de bästa som finns enligt våra läsare Aktiviteter under säsongen : Styrelsen hade 3 styrelsemöten under året samt årsmöte och medlemsmöte . Styrelsen under året har varit , Ordföranden : Ernst Olausson Kassör : Christer Wennström Sekreterare & IT : Martin Johansson Vice Ordf. & Utbildning : Håkan Johansson Klubbmästare & Tävling : Roberth Hellberg Revisorer : Roger Carlund och Carl Ridley Valberdning : Lennart Olsson och Kjell Svensson Sponsoransvarig : Micael Lindh ( Fladen Fishing ) Fisket under året och andra aktiviteter började med tackelkväll och bildvisning av Thomas Crogård i Björlanda den 25 januari och sen som följande :

2 SIMRAD och LOWRANCE Isfiske :
Lördag den 19 februari var det isfiske KM utanför Örebro , vi som fiskade var Rolf Ottosson , Hasse Lindwall , Martin Johansson , Lennart Stahre , Urban Carlund , Niklas Olausson , Robban Hellberg och Ernst Olausson . Det blev några napp under dagen och Krister som var mest uthållig i samma hål tog två öringar och blev årets mästare , Grattis ! Den 9 mars höll Ernst Olausson föredrag om havsfiske på Fröya och utrustning för havsfiske för Backaskolans elever som skulle upp en vecka och fiska . Påskveckan åkte Niklas & Ernst Olausson med ytterligare några medlemmar i familjen upp till Fröya , en fantastisk vecka med strålande väder stundtals , mycket torsk innomskärs och många tagna alldeles utanför centret , havsfisketuren gav ett bra sejfiske men också ett mycket bra långa fiske . Största långor på 17.6 och 15,8 kg . Ekolodskurs hölls av Bo Hall ute Björlnda och vi var flera som lärde oss mycket . 29 mars var första tillfället och 4 april andra Så nu är det bara att använda den kunskap vi fått i fisket och delge andra i klubben så vi lär av varandra . SIMRAD och LOWRANCE Den 19 april samlades vi i Björlanda för att titta på nya förutsättningar gällande 3D vyer på botten , detta hjälpmedel kommer att ge ytterligare kunskap om bottenförhållanden och var vi finner fisk . Martin Johansson visade oss dessa framtida förutsättningar .

3 Lördag den 23 april var årets först fisketur med Arne Olsson och Tuna Clipper , fisket bedrevs sydväst Måseskär och vädret var inte det bästa , mycket vind och ström gjorde att fisket inte hade de bästa förut – sättningar . Men lite havskatt och torsk blev det under dagen . 12 – 20 maj var Krister Bordahl uppe i Nord_norge via flyg till Evenes och bil till Elvegård , veckan blev en blåsig historia varför fisket inte blev så bra som var tänkt , lite fisk blev ändå med t.ex Kristers rödspotta på över 2 kg . Söröya 2005 : maj – 5 juni var stora delar av BKFH uppe på Söröya för tungt fiske , fisket blev otroligt bra trots att veckan präglades av hård vind och dåligt väder , här Urban Carlund och Lennart Starhe med delar av fångsten , övriga som var med , Roger Carlund , Håkan & Martin Johansson , Lars Johansson , Carl Ridley , Tommy Sjöqvist , Christer Sjöström , Roberth Hellberg Lennart Olsson , Kjell Svensson , Roy Larrson och Evert Westerling . Grovfjord 2005 : Den 7 – 18 juni var det Grovfjord som skulle fiskas av , veckan bjöd på strålande väder och fisket var mycket bra , med fiske på grunt vatten med lätt utrustning Som vanligt mycket torsk och havskatt , här Niklas med en över 8 kg . Höstfiske i Norge och Fröya blev inte av då det dåliga vädret med hård blåst förstörde nästan hela hösten upp i Norge . Robban firade sin 40 års dag ute på havet tillsammans med några vänner och stor fångst av lubb , långa samt rekord på blålånga , 3-7 oktober . Jag tackar er för det gångna året och gratulerar er som tagit klubbrekord under våra fiskeäventyr , och hoppas att vår havsfiskeklubb fortsätter att utvecklas till en aktiv förening där samtliga medlemmar får möjlighet att utöva och utvecklas. Göteborg den 22 Februari , Ernst Olausson , Ordföranden.


Ladda ner ppt "VERKSAMHETSBERÄTTELSE BKFH 2005"

Liknande presentationer


Google-annonser