Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

VERKSAMHETSBERÄTTELSE BKFH 2005 Andra året för BestKustFeskarna 2005 var ett år med varierande resultat med fiske i Sverige och Norge, med några nya klubbrekord.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "VERKSAMHETSBERÄTTELSE BKFH 2005 Andra året för BestKustFeskarna 2005 var ett år med varierande resultat med fiske i Sverige och Norge, med några nya klubbrekord."— Presentationens avskrift:

1 VERKSAMHETSBERÄTTELSE BKFH 2005 Andra året för BestKustFeskarna 2005 var ett år med varierande resultat med fiske i Sverige och Norge, med några nya klubbrekord och nya medlemmar. Men ändå minns vi att de flesta planerade fiskdagar blåste bort under säsongen, bland annat klubbmästerskapens planerade dagar och havsfiske i Norge på Fröya hösten fanns inga möjlighetr att åka upp, för dåligt väder. Medlemskap i Sportfiskarna är ännu inte klart, vi skickar in våra papper igen för nya försök. Hemsidan har gjorts om och är nu bland de bästa som finns enligt våra läsare Aktiviteter under säsongen 2005 : Styrelsen hade 3 styrelsemöten under året samt årsmöte och medlemsmöte. Styrelsen under året har varit, Ordföranden : Ernst Olausson Kassör : Christer Wennström Sekreterare & IT : Martin Johansson Vice Ordf. & Utbildning : Håkan Johansson Klubbmästare & Tävling : Roberth Hellberg Revisorer : Roger Carlund och Carl Ridley Valberdning : Lennart Olsson och Kjell Svensson Sponsoransvarig : Micael Lindh ( Fladen Fishing ) Fisket under året och andra aktiviteter började med tackelkväll och bildvisning av Thomas Crogård i Björlanda den 25 januari och sen som följande :

2 Isfiske : Lördag den 19 februari var det isfiske KM utanför Örebro, vi som fiskade var Rolf Ottosson, Hasse Lindwall, Martin Johansson, Lennart Stahre, Urban Carlund, Niklas Olausson, Robban Hellberg och Ernst Olausson. Det blev några napp under dagen och Krister som var mest uthållig i samma hål tog två öringar och blev årets mästare, Grattis ! Den 9 mars höll Ernst Olausson föredrag om havsfiske på Fröya och utrustning för havsfiske för Backaskolans elever som skulle upp en vecka och fiska. Påskveckan åkte Niklas & Ernst Olausson med ytterligare några medlemmar i familjen upp till Fröya, en fantastisk vecka med strålande väder stundtals, mycket torsk innomskärs och många tagna alldeles utanför centret, havsfisketuren gav ett bra sejfiske men också ett mycket bra långa fiske. Största långor på 17.6 och 15,8 kg. Ekolodskurs hölls av Bo Hall ute Björlnda och vi var flera som lärde oss mycket. 29 mars var första tillfället och 4 april andra Så nu är det bara att använda den kunskap vi fått i fisket och delge andra i klubben så vi lär av varandra. SIMRAD och LOWRANCE Den 19 april samlades vi i Björlanda för att titta på nya förutsättningar gällande 3D vyer på botten, detta hjälpmedel kommer att ge ytterligare kunskap om bottenförhållanden och var vi finner fisk. Martin Johansson visade oss dessa framtida förutsättningar.

3 Lördag den 23 april var årets först fisketur med Arne Olsson och Tuna Clipper, fisket bedrevs sydväst Måseskär och vädret var inte det bästa, mycket vind och ström gjorde att fisket inte hade de bästa förut – sättningar. Men lite havskatt och torsk blev det under dagen. 12 – 20 maj var Krister Bordahl uppe i Nord_norge via flyg till Evenes och bil till Elvegård, veckan blev en blåsig historia varför fisket inte blev så bra som var tänkt, lite fisk blev ändå med t.ex Kristers rödspotta på över 2 kg. Söröya 2005 : 26maj – 5 juni var stora delar av BKFH uppe på Söröya för tungt fiske, fisket blev otroligt bra trots att veckan präglades av hård vind och dåligt väder, här Urban Carlund och Lennart Starhe med delar av fångsten, övriga som var med, Roger Carlund, Håkan & Martin Johansson, Lars Johansson, Carl Ridley, Tommy Sjöqvist, Christer Sjöström, Roberth Hellberg Lennart Olsson, Kjell Svensson, Roy Larrson och Evert Westerling. Grovfjord 2005 : Den 7 – 18 juni var det Grovfjord som skulle fiskas av, veckan bjöd på strålande väder och fisket var mycket bra, med fiske på grunt vatten med lätt utrustning Som vanligt mycket torsk och havskatt, här Niklas med en över 8 kg. Höstfiske i Norge och Fröya blev inte av då det dåliga vädret med hård blåst förstörde nästan hela hösten upp i Norge. Robban firade sin 40 års dag ute på havet tillsammans med några vänner och stor fångst av lubb, långa samt rekord på blålånga, 3-7 oktober. Jag tackar er för det gångna året och gratulerar er som tagit klubbrekord under våra fiskeäventyr, och hoppas att vår havsfiskeklubb fortsätter att utvecklas till en aktiv förening där samtliga medlemmar får möjlighet att utöva och utvecklas. Göteborg den 22 Februari, Ernst Olausson, Ordföranden.


Ladda ner ppt "VERKSAMHETSBERÄTTELSE BKFH 2005 Andra året för BestKustFeskarna 2005 var ett år med varierande resultat med fiske i Sverige och Norge, med några nya klubbrekord."

Liknande presentationer


Google-annonser