Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Svenska Brottningsdomarförbundet 2008. Svenska Kontrakt Ni får det ni ger. Mobil avstängd. Frågar man inte får man inget veta. Ha kul. Våga vara dig själv.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Svenska Brottningsdomarförbundet 2008. Svenska Kontrakt Ni får det ni ger. Mobil avstängd. Frågar man inte får man inget veta. Ha kul. Våga vara dig själv."— Presentationens avskrift:

1 Svenska Brottningsdomarförbundet 2008

2 Svenska Kontrakt Ni får det ni ger. Mobil avstängd. Frågar man inte får man inget veta. Ha kul. Våga vara dig själv.

3 Svenska Brottningsdomarförbundet 2008 Presentation av kursdeltagarna Övning med etik och moral som grund Regelgenomgång Praktisk genomgång på brottarmattan Teoriprov Utvärdering Videobedömning

4 Svenska ”Det är inte sant att all förändring är till det bättre, å andra sidan är ingen förbättring möjlig utan förändring”

5 Svenska Att vara domare innebär : Att du har en viktig roll som ledare. Att du ska ha förtroende från aktiva, ledare, föräldrar, publik osv. Att du ska kunna döma efter fastställda regler på ett objektivt sätt.

6 Svenska Att du ska få kunskaper om vilka regler som finns. Att du ska utbyta erfarenheter och idéer med andra kursdeltagare. Att du ska ha kul! Att hålla våran policy levande!

7 Svenska Kända Citat - Har jag visat fall så är det fall. Roland Franzén 07 - No Swimming Lars Nilsson 06 - No flying on the mat Weine Gustavsson 05

8 Svenska Brottningsdomarförbundet 2008 Vi vill att alla på kursen: Är väl insatta i reglerna och får ett godkänt resultat på kunskapsprovet. Kan redogöra för olika regeltolkningar och problem. Kan förstå och hitta i regelboken. Har förstått vad det innebär att vara domare. Hjälps åt med att hålla vår gemensam policy levande.

9 Svenska ” Det är viktigt att våga prata inför grupp”

10 Svenska Brottningsdomarförbundet 2008 ”Det är viktigt att förstå betydelsen av hur beteende på och utanför mattan påverkar förutsättningarna att lyckas som domare.” ”Det är viktigt att vi upplevs som trovärdiga.”

11 Svenska Kravet är : Att du ska få den kunskap som krävs för att var domare Att du ska förstå och hitta i regelboken Att du ska få godkänt på regelprovet

12 Svenska Det är viktigt att alla som vill kommer till tals under kursen. Genom att fylla i utvärderingen bidrar du med att utveckla kursen. Dina åsikter är viktiga för oss!


Ladda ner ppt "Svenska Brottningsdomarförbundet 2008. Svenska Kontrakt Ni får det ni ger. Mobil avstängd. Frågar man inte får man inget veta. Ha kul. Våga vara dig själv."

Liknande presentationer


Google-annonser