Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vi ger liv åt historien och en bild av idag - vi gör 2000-talets ”Gods och Gårdar”!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vi ger liv åt historien och en bild av idag - vi gör 2000-talets ”Gods och Gårdar”!"— Presentationens avskrift:

1 Vi ger liv åt historien och en bild av idag - vi gör 2000-talets ”Gods och Gårdar”!

2 I Halland finns ca 15 700 fastigheter som är större än 2 hektar. Knappt 6 000 av dem är bebyggda. Vi är nu full gång med att dokumentera dem…

3 Hur går vi tillväga? Projektet genomförs i praktiken av arbetssökande i Fas 3 av den s k Jobb- och Utvecklingsgarantin. Dessa ges möjlighet att välja ”2 hektar Halland” som aktivitet. Just nu har vi 7 st (5 st i Halmstad, 2 st i Falkenberg)

4 Hur går vi tillväga? Med hjälp av Metrias fastighetsregister, kontaktas samtliga ägare. Först per brev, sedan per telefon och förhoppningsvis besök.

5 Hur går vi tillväga? Besöken sker områdesvis, just nu befinner vi oss i Simlångsdalen resp Ullared. Ca 40 st är besökta efter knappt 2 veckor.

6 Vad händer nu? Fler besök bokas och genomförs. Fler deltagare rekryteras i Halmstad och Falkenberg. Projektet sprids till i första hand Varberg och Kungsbacka, sedan även till Laholm och Hyltebruk. Databasen konstrueras och ska kunna börja användas i nov/dec.


Ladda ner ppt "Vi ger liv åt historien och en bild av idag - vi gör 2000-talets ”Gods och Gårdar”!"

Liknande presentationer


Google-annonser